reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Heeeej ;*
u Nas wszystko ok, w pracy średnio, na 90% się przenosimy w inne miejsce i bedzie dużo wiecej pracy ... w tym tygodniu cały tydz. 0d 9-19.30 mnie nie ma w domu , bo kol. chora i jestem za nia, ale widzialam juz na fcb ze byla w kuleczkowie z dzieckiem :wściekła/y:
Julka zdrowa, chodzi do przedszkola mimo ferii, znaczy chodzi do konca tego tyg i ma tydzien wolnego ;*

Witaj 'nowa mamo ' Lenati ;DDDDDD

MACIEJKA zawsze cos :p
LENATI witamy w naszych skromnych progach.. ;-)

3 marca sie zbliza a ja dalej nie wiem co mu kupic ;/
OLCIA przypomnialas sobie?

LENATI mezowi.. nie lubie tego slowa haha ;d kiedys marzylam o tym zeby tak mowic a teraz mi nie pasuje :p albo jak sie przedstawiam jako zona Artura to mnie smiech ogarnia.. z nim to mam co rok problem, i dalej nie wiem :(

LENATI najwyzej dam mu jakis drobiazg, a na rocznice sie szarpne bardziej jak bedziemy w Polsce ;-)

U nas ok. Jutro mielismy jechac na zalegle urodziny do kolezanki Nikoli, ale chyba sie umowimy jednak na za tydzien. A. niech sobie odpocznie jak chory. Zwlaszcza ze jutro musi isc do pracy, co prawda do 14 ale zawsze.

reklama
Hejka:)

PAULINA ja z prezentami tez zawsze na ostatnio chwile:) teraz czeka mnie zakup prezentu dla brata synka ale on akurat lubi ksiazki o dinozaurach wiec nie bedzie problemu:p

Ja juz mam posprzatane i po obiedzie pewnie pojdziemy na spacer:)

Do góry