reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina przerabialam to miesiąc temu , myślałam że zatluke gnoja gołymi rękami . Ale jak ja byłam to powiedział ze nie wyglądam na chora , i weź tu ich zrozum.
Maciejkaa łączę się w bólu z tobą a kiedy wraca na parę dni do ciebie ?
P od jutra zaczyna prace w połowie czerwca będzie miał miszkanie od znajomych piętrowe po remoncie chyba ze znajdzie coś lepszego , wiec super . Jest tam nie cały tydzień a wszędzie prawie ma konakty i znajomych nie wiem jak on to robi. Ale i tak cholernie tęsknię .
Odliczam tygodnie i dni przywyklam bo nie płacze bynajmniej z jego powodu że jest tam . Gorzej z mamą . Długo by opowiadać .
Maciejkaa damy rade co nie ?

Jasne że damy :)))))
Pomysl, że u Ciebie to tylko tymczasowe i niedługo znów będziecie codziennie razem :*
U mnie już mniej kolorowo ;)
Być może niedługo zjedzie :-D
Możesz pisać na kom w chwilach zwątpienia, bo nie ma to jak ktoś, kto przeżywa to samo :*

reklama
Hej dziewczyny

My juz wczoraj bylismy na spacerze, w koncu bo juz mialam dosyc siedzenia w domu:) ale dalej sie inhalujemu obydwoje

SANDRA, MACIEJKA na pewno dacie rade:)

Madzialena słyszałam ost o jakimś dziwnym wirusie który panuje :szok:
Milena jakie zmiany?
Ania czyli zerówka w budynku szkolnym tak?

MACIEJKA mi pediatra to samo powiedziala, panuje inna odmiana grypy:/ dzisiaj wyszlam z malym na dwor to ani jednego dziecka na dworze nie widzialam, przychodnia cala pelna:/

Maciejka wyszlo zap pluc , do tego pediatra stwierdzila zap oskrzeli ;/ i zastrzyki ...

Mam nadzieje ze Natalia juz sie wychorowala i juz ja nic nie zlapie. Doszla do siebie po rotawirusie i poki co mamy spokoj

Sciagnelam sobie w koncu apke ..ale troszke nie fajnie ze suwakow nie ma ;/

Ja az sie boje ze mlody mi zaraz tego wirusa zalapie bo od wczoraj cos marudzi ze go gardło boli..;/

Maciejkaa tak w budynku szkoly znajduje sie zerowka.

MILENA kurcze to nieciekawie:/ duzo zdrowka :*
ANIA ta odmiana to jakas masakra ja juz drugi tydzien kaszle i nic nie przechodzi:/ z malym troche lepiej

U nas dzisiaj slonecznie i ma tak byc codziennie;) coraz blizej do wiosny:)

Czesc dziewczyny ...

Z pewnych wzgledow utworzylam nowe konto ;) jakby cos napisze wam kazdej z osobna na priv :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MILENA czemu nowe konto? Nic nie mowilas.
MACIEJKA ty juz nie dlugo i malz bedzie :p
MADZIALENa zdrowia juz dla was ;-)

U nas ok. A. poszedl dzis naszczescie do pracy. Dzis pada wiekszosc dnia.

Do góry