reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MADZIALENA dla dzieci to zawsze sie cos wymysli ale dla starszych mam problem ;p

Tata jedzie po swoje auto nie dlugo do PL.. kurde i my w maju bedziemy musieli promem plynac :/ boje sie troche tym naszym struclem po ostatniej akcji..

reklama
czesc dziewczyny.
Lenati no czeee:) i oficjalnie gratuluje :) Cudownych wszystkich objawów ci zycze :)

u nas grypa zoladkowa. mialam ja, mial Ł, ma moj tato i znowy mam ja. zolądek doskwiera.. i biegunka taka ze boli mnie wszystko na samą mysl.

dodatkow codziennie przez pol dnia mam mdlosci ciązowe, umieram, chodze non stop zmeczona, spac bym mogla calą dobe i malo i wszystko mi smierdzi. kanapki jem z zatkanym nosem.

Ja to mocz strasznie wyczowam bleee ;/ rano jak mlodej sciagam z Nocki pampka to az mi niedobrze ... na szczescie w dzien nie chodzi juz w pampku , a w nocy tez nie zawsze zasikany ;)

My dzisiaj zmykamy na chrzest ... mamy po S jechac do pracy jeszcze ... w ogole ma jakies problemy w pracy tzn ..wszyscy maja , bo nowa sekretarka ponoc strasznie tepa kobietka i kazdemu wyplacila mniej o prawie 500zl ;ooo

Hejka:)

Tren ojej aż takie dolegliwości masz? Oby sie uspokoiło trochę :)
Lenati to miło spędzonego dnia Wam życzę :)

Ja ciążę dobrze wspominam, jedynie pod koniec męczyły mnie zgagi a tak to codziennie na spacer wychodziłam i często zajmowałam się siostrzenicami - żeby sie przygotować :p

Ja ostatnio jakąs schize miałam piersi tak mnie bolały, podbrzusze też a niedawno co @ mi się skonczyła.. juz jakieś głupie mysli mnie nachodziły a jak zaczęłam latac co chwilę do ubikacji to juz całkiem.. ale to zapalenie pęcherza chyba bo zaczęłam brac Żurawit i wszystko minęlo :-D trochę się bałam bo biorę tabletki na obniżenie cholesterolu ale pediatra zapewniała że nie obniżają one skuteczności antykoncepcji, zresztą biore je w znacznych odstępach, ale juz głupie myśli przyszły :)

MADZIALENA mi cos przeszlo :p ze spokojem co miesiac czekam na @ mimo ze od jakiegos czasu nie stosujemy dodatkowego zabezpieczenia w postaci stosunku przerywanego ;d
LENATI to se pojesz po chrzcie pewnie :p milego dnia ;-)

Ja ciaze tez spokojna mialam. Nawet nie wiem co to skurcz.

My dzis same do pozna. Jutro tez. Terminy gonia :/

PAULINA mam nadzieje ze mi tez przejdzie:) bo jak na razie to co miesiac w strachu jestem:)

My juz po spacerze, wzielismy siostrzenca na spacer 2, 5 spal w wozku:) a pozniej chyba pojedziemy z siostra do babci w odwiedziny

MADZIALENA przyzwyczaisz sie :p taki schiz to najgorsze co moze byc.

My wyspane, A. znowu nie ma, Nika juz sie pyta gdzie tata bo nie widzi go 3 dzien.

PAULINA nie zabardzo pojem bo brzuch troszke odmawia ;) tak czy siak wyszlo no to ze cala rodzina juz wie , a bynajmniej wiekszosc , przy stole zostalo powiedziane za duzo , egh .

Chrzest ogolnie ok , wiekszosc popila , ja spedzialam wieczor z 4 dzieci ;)

reklama
Brat S za duzo wypil ;) S jeszcze zartem ' ze jak to on o niczym nie wie ' ...trudno...a tak chcialam zeby nikt nie wiedzial do jakiegos momentu

Do góry