reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MADZIALENA dla dzieci to zawsze sie cos wymysli ale dla starszych mam problem ;p

Tata jedzie po swoje auto nie dlugo do PL.. kurde i my w maju bedziemy musieli promem plynac :/ boje sie troche tym naszym struclem po ostatniej akcji..

reklama
czesc dziewczyny.
Lenati no czeee:) i oficjalnie gratuluje :) Cudownych wszystkich objawów ci zycze :)

u nas grypa zoladkowa. mialam ja, mial Ł, ma moj tato i znowy mam ja. zolądek doskwiera.. i biegunka taka ze boli mnie wszystko na samą mysl.

dodatkow codziennie przez pol dnia mam mdlosci ciązowe, umieram, chodze non stop zmeczona, spac bym mogla calą dobe i malo i wszystko mi smierdzi. kanapki jem z zatkanym nosem.

Ja to mocz strasznie wyczowam bleee ;/ rano jak mlodej sciagam z Nocki pampka to az mi niedobrze ... na szczescie w dzien nie chodzi juz w pampku , a w nocy tez nie zawsze zasikany ;)

My dzisiaj zmykamy na chrzest ... mamy po S jechac do pracy jeszcze ... w ogole ma jakies problemy w pracy tzn ..wszyscy maja , bo nowa sekretarka ponoc strasznie tepa kobietka i kazdemu wyplacila mniej o prawie 500zl ;ooo

Hejka:)

Tren ojej aż takie dolegliwości masz? Oby sie uspokoiło trochę :)
Lenati to miło spędzonego dnia Wam życzę :)

Ja ciążę dobrze wspominam, jedynie pod koniec męczyły mnie zgagi a tak to codziennie na spacer wychodziłam i często zajmowałam się siostrzenicami - żeby sie przygotować :p

Ja ostatnio jakąs schize miałam piersi tak mnie bolały, podbrzusze też a niedawno co @ mi się skonczyła.. juz jakieś głupie mysli mnie nachodziły a jak zaczęłam latac co chwilę do ubikacji to juz całkiem.. ale to zapalenie pęcherza chyba bo zaczęłam brac Żurawit i wszystko minęlo :-D trochę się bałam bo biorę tabletki na obniżenie cholesterolu ale pediatra zapewniała że nie obniżają one skuteczności antykoncepcji, zresztą biore je w znacznych odstępach, ale juz głupie myśli przyszły :)

MADZIALENA mi cos przeszlo :p ze spokojem co miesiac czekam na @ mimo ze od jakiegos czasu nie stosujemy dodatkowego zabezpieczenia w postaci stosunku przerywanego ;d
LENATI to se pojesz po chrzcie pewnie :p milego dnia ;-)

Ja ciaze tez spokojna mialam. Nawet nie wiem co to skurcz.

My dzis same do pozna. Jutro tez. Terminy gonia :/

PAULINA mam nadzieje ze mi tez przejdzie:) bo jak na razie to co miesiac w strachu jestem:)

My juz po spacerze, wzielismy siostrzenca na spacer 2, 5 spal w wozku:) a pozniej chyba pojedziemy z siostra do babci w odwiedziny

MADZIALENA przyzwyczaisz sie :p taki schiz to najgorsze co moze byc.

My wyspane, A. znowu nie ma, Nika juz sie pyta gdzie tata bo nie widzi go 3 dzien.

PAULINA nie zabardzo pojem bo brzuch troszke odmawia ;) tak czy siak wyszlo no to ze cala rodzina juz wie , a bynajmniej wiekszosc , przy stole zostalo powiedziane za duzo , egh .

Chrzest ogolnie ok , wiekszosc popila , ja spedzialam wieczor z 4 dzieci ;)

reklama
Brat S za duzo wypil ;) S jeszcze zartem ' ze jak to on o niczym nie wie ' ...trudno...a tak chcialam zeby nikt nie wiedzial do jakiegos momentu

Do góry