reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

U nas dzis piekna pogoda.. Dopiero wrocilysmy niedawno do domu.

Ja pamietam jak chodzilam do zerowki to byl z nami w grupie chlopak 5letni. Rodzice chcieli go poslac rok wczesniej ale on sie nie nadawal bo on tylko sie bawil nawet nie chcial nigdy nic robic z innymi dziecmi np malowanie, slaczki itp O literkach nie wspomne. I zostal. Aa i jeden w moim wieku 6 latek tez zpstal wtedy bo psycholog go badala na polecenie nauczycielki i nie poszedl.
Mieszaja i kreca z tym nauczaniem zerowkowym. Niech sie zbiora i zarzadza albo 5albo 6latki i tyle.. Bo tu juz niby bylo obowiazkowo a pozniej znowu nie i teraz ze tak. Majce w tym roku chyba nie ogarne przedszkola i pojdzie od nast roku jako 3latka najwyzej.

Zdrowka dla chorujacych i udanych ferii co dla tych co teraz je maja ;) Kiedys na ferie to na gorki na sanki sie chodzilo a teraz juz na ferie mozna rowerem jezdzic bo cieplo ;)

reklama
Hej dziewczyny :) widzę że temat nadal 6 latków ; D nie udzielam się bo zanim moj będzie miał 6 lat to długo.

Z mamą nadal dobrze. Dennis bardzo ją polubił dzisiaj dał jej buzi i siedział na kolanach (normalnie nawet osoba które długo zna nie usiadzie)
Wiec jestem zadowolona ;)

Hejka HAPPYMUM to super ze z mama sie dogadujecie:) obyscie milo spedzaly czas:)
PAULINA tez to przerabialam dla mnie jak chlop chory to gorzej niz jak z chorym dzieckiem :D dasz rade:)

Ja u lekarza bylam nie dostalam antybiotyku bo ponoc inna odmiana grypy panuje i mam te same syropu co ostatnio:/

MACIEJKA nie chcialabys!!

Przyszedl od lekarza, stwierdzil ze jest obloznie chory :banghead::banghead: ma wode w uszach.. Sniadanie prosze cie zrob i herbatke, moze zrobisz kakauko ja mowie nie mam, dwie godziny trul mi tylek az wkoncu ubralam sie i poszlam kupic, na obiad zazyczyl sobie kalafiorowa :cool::cool: teraz spi, a my robiny z Nika zupe w kuchni, wyzamykalam mu drzwi bo nika juz po nim skakala to tylko "Paulinaaaa" bozuu mam dosc :d ale jak ja bym byla chora to wez udajesz albo nie jest tak zle

Paulina skad ja to znam jak moj jest chory to przeciez prawie umiera:D i ciagle podaj to a zrób to.. ale jak ja jestem chora to dokładnie jak piszesz albo udaje albo wcale nie jest tak zle i musze byc na nogach pomimo tego ze nie mam sily. :p

Właśnie wróciliśmy ze szkoly zachaczylismy o plac mlody chwile sie pobawil ale długo nie wytrzymalam siedzac na lawce za zimnooo;)

To wasi Mężowie widzę książkowo chorują :p mój nie umiera jak jest chory na szczęście, co bym dała żeby mi tu trochę pochorował mm :p

Wampi to Twój mąż chodzi do pracy w sensie codziennie czy wyjeżdża w trasy?

Paulina przerabialam to miesiąc temu , myślałam że zatluke gnoja gołymi rękami . Ale jak ja byłam to powiedział ze nie wyglądam na chora , i weź tu ich zrozum.
Maciejkaa łączę się w bólu z tobą a kiedy wraca na parę dni do ciebie ?
P od jutra zaczyna prace w połowie czerwca będzie miał miszkanie od znajomych piętrowe po remoncie chyba ze znajdzie coś lepszego , wiec super . Jest tam nie cały tydzień a wszędzie prawie ma konakty i znajomych nie wiem jak on to robi. Ale i tak cholernie tęsknię .
Odliczam tygodnie i dni przywyklam bo nie płacze bynajmniej z jego powodu że jest tam . Gorzej z mamą . Długo by opowiadać .
Maciejkaa damy rade co nie ?

reklama
Hej dziewczyny :*
U nas jakos leci , z mloda juz wszystko dobrze w koncu :)
W sobote idziemy na chrzest , S chrzestnym zostaje ;)

Moja do 6 lat ma troche czasu takze nie bede sie wypowiadac :)

Czytam was , ale czasu ciagle brakuje ;/ Jasiek ciagle siedzi , znowu lapie go wysoka goraczka, jakies zmiany na plucach mu wyszly, wlasnie pojechali po zdjecie i opis

Do góry