reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny
Duzo zdrowka dla dzieciakow!
U nas niestety tez grypa sie przyplatala:/ niedawno wróciliśmy od lekarza. Maly wczoraj goraczkowal i z rana znow:/ kaszle strasznie ale mam na razie nie kupywac antybiotyku, jak nie bedzie poprawy to za 3 dni mam kupic

sandra powoli i sie przyzwyczaisz, będzie dobrze!

Ostatnia edycja:
reklama
MADZIA MACIEJKA zdrowka dla dzieci

Dziewczyny co zrobic zeby chrusty lub jak kto woli faworki utrzymaly swiezosc dluzej jak jeden dzien?

Hej my juz po wizycie HV i logopeda konieczny...wiec czekamy na list. Dodatkowo mamy opracowaną dietę i regularne posilki co do godziny + wizyte u pediatry ze względu na nogi

PAULINA ja chrusty juz robilam ale zawsze szybko znikaja ze nie musze ich przechowywac wiec nie pomoge ; P
HAPYMUM a jednak Twoje obawy sie potwierdzily i logopeda konieczny, i dobrze ze sie zainteresowali w kwesti jedzenia

P. znow dostal goraczki, oglada bajki z okladem na czole :( ale chociaz po inhalacji mniej kaszle a robimy z berodualem

Madzialena - logopeda był w szoku bo pierwszy raz widział dziecko znajace prawie caly alfabet (nie potrafi wmówić x, q,) a nie mówi nawet większości słów wiec logopeda konieczny ale możliwe że skonczy sie na jednej wizycie. co do jedzenia to powiedziałam jaki jest problem i to prawdopodobnie przez to ze pije tak dużo mleja wiec ograniczamy do 300ml/dzień będzie ciezko, no i odstawiamy słodycze może dostac jedynie kilka herbatnikow między 18a20

Madzialena - zdrówka dla P.

HAPYMUM to dobrze ze prawdopodobnie znalezli przyczyne braku apetytu:) oby bylo juz tylko lepiej

SANDRA zdrowka dla cory!

Moj P. mimo goraczki ma apetyt nawet pediatra sie dziwila ze wczoraj przy prawie 39C normalnie jadl, przedtem zjadl zupe a teraz zajada jablko

Sandra zdrówka dla Pati i Wiki
Madzialena - dobrze ze P je :) Dennis kiedys uwielbiał jeść wszystko i w dużych ilosciach a teraz tragedia mam nadzieje że odstawienie mleka pomoże.

Heej. U nas wszystko ok ;)

Happy, moja tez straszny niejadek , je tylko kilka ulubionych potraw ktore je wkolko i zaznaczam ze slodyczy je malo bardzo ...

Madzialena zdrowka duzo ;)

reklama
Młody czysty ale mamy siedzieć w domu z tym kaszlem.
Coś kiepski dzień dziś miałam. Zaraz idę spać a pewnie mała będzie mieć pobudkę..

Paulina tak to jest że zawsze czegoś nam brak. Ja niby na miejscu a praktycznie sama z dziećmi..
Happy biedny mały :(
Sandra dajesz jakoś radę?
liza ja zawsze chciałam mieć 4 dzieci ;)

Do góry