reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny
Duzo zdrowka dla dzieciakow!
U nas niestety tez grypa sie przyplatala:/ niedawno wróciliśmy od lekarza. Maly wczoraj goraczkowal i z rana znow:/ kaszle strasznie ale mam na razie nie kupywac antybiotyku, jak nie bedzie poprawy to za 3 dni mam kupic

sandra powoli i sie przyzwyczaisz, będzie dobrze!

Ostatnia edycja:
reklama
MADZIA MACIEJKA zdrowka dla dzieci

Dziewczyny co zrobic zeby chrusty lub jak kto woli faworki utrzymaly swiezosc dluzej jak jeden dzien?

Hej my juz po wizycie HV i logopeda konieczny...wiec czekamy na list. Dodatkowo mamy opracowaną dietę i regularne posilki co do godziny + wizyte u pediatry ze względu na nogi

PAULINA ja chrusty juz robilam ale zawsze szybko znikaja ze nie musze ich przechowywac wiec nie pomoge ; P
HAPYMUM a jednak Twoje obawy sie potwierdzily i logopeda konieczny, i dobrze ze sie zainteresowali w kwesti jedzenia

P. znow dostal goraczki, oglada bajki z okladem na czole :( ale chociaz po inhalacji mniej kaszle a robimy z berodualem

Madzialena - logopeda był w szoku bo pierwszy raz widział dziecko znajace prawie caly alfabet (nie potrafi wmówić x, q,) a nie mówi nawet większości słów wiec logopeda konieczny ale możliwe że skonczy sie na jednej wizycie. co do jedzenia to powiedziałam jaki jest problem i to prawdopodobnie przez to ze pije tak dużo mleja wiec ograniczamy do 300ml/dzień będzie ciezko, no i odstawiamy słodycze może dostac jedynie kilka herbatnikow między 18a20

Madzialena - zdrówka dla P.

HAPYMUM to dobrze ze prawdopodobnie znalezli przyczyne braku apetytu:) oby bylo juz tylko lepiej

SANDRA zdrowka dla cory!

Moj P. mimo goraczki ma apetyt nawet pediatra sie dziwila ze wczoraj przy prawie 39C normalnie jadl, przedtem zjadl zupe a teraz zajada jablko

Sandra zdrówka dla Pati i Wiki
Madzialena - dobrze ze P je :) Dennis kiedys uwielbiał jeść wszystko i w dużych ilosciach a teraz tragedia mam nadzieje że odstawienie mleka pomoże.

Heej. U nas wszystko ok ;)

Happy, moja tez straszny niejadek , je tylko kilka ulubionych potraw ktore je wkolko i zaznaczam ze slodyczy je malo bardzo ...

Madzialena zdrowka duzo ;)

reklama
Młody czysty ale mamy siedzieć w domu z tym kaszlem.
Coś kiepski dzień dziś miałam. Zaraz idę spać a pewnie mała będzie mieć pobudkę..

Paulina tak to jest że zawsze czegoś nam brak. Ja niby na miejscu a praktycznie sama z dziećmi..
Happy biedny mały :(
Sandra dajesz jakoś radę?
liza ja zawsze chciałam mieć 4 dzieci ;)

Do góry