reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

U nas dzien rozpoczal sie mega kaszlem u malego:/ zrobimy inhalacje i lece do apteki

SANDRA my tez przerabialismy dluzsza rozlake bo az na 3 miesiace jak D. pojechal do niemiec.Maly mial wtedy 1, 5 roku, tez jak widzial moje lzy to chcial zrezygnowac, w dniu wyjazdu jakos sie trzymalam nawet dobrze za to wieczorem rozkleilam sie na dobre, wyrzucilam z siebie wszystko. Szybko zlecialo bo przy dziecku to duzo zajec i nie bylo nawet czasu myslec:) bedzie dobrze zobaczysz:) a pod koniec D. zrobil mi niespodzianke bo mial niby jeszcze tydzien zostac juz posmutnialam a tu w nocy przyjechal z paka slodyczy:):)

reklama
Hej witam się po okropnej nocy maly płakał dosłownie co 10 minut i nie dało się go na dłużej uspokoić:( na koncu spał z nami więcej jestem cała polamana...boli go ucho wiec w poniedziałek lekarz.
Ja i S. Przyzwyczajeni do rozlak bo jak sie poznalismy to jeździł 3 razy w roku na ok 2 miesiące do rodziców. Jak byłam w 9 miesięcu to musiał jechac do polski a później jak Dennis był mały. Chociaż i tak za każdym razem było mega ciężko.

Sandra - ja wiem że wu dacie rade juz tyle przetrwaliscie to dacie rade!

My wczoraj zaliczyliśmy szpital maly chory strasznie. Ropiejace oczy ze otworzyć nie może. Krew z ropą z ucha. Ziekony katar a dziś doszedł taki kaszel że prawie zwymiotowal:(
Sle tu cisza

Sandra wspolczuje, ale dasz rade, musisz :)

Wy chyba zwariowałyscie :p czwórka dzieci... ja jeszcze mloda jestem, chce pokorzystac z zycia, teraz są wieksi to mam wiecej luzu nie chce znow wyladowac w pieluchach, no i nie bede robila dziecka bo corka tak sobie chce :no: do tego mieszkanie za male i nie nasze, jest bardzo duzo na nie... :no: takze mysle ze na trójce zaprzestaniemy.
U mnie wszyscy chorzy, suuuper :sorry::eek::nerd::confused2:

HAPPY zdrowka!! Dostal cos?
LIZA moze akurat za rok czy dwa sytuacja sie poprawi :D nie no ja cie i tak podziwiam za to ze z trojka tak swietnie dajesz sobie rade :tak:
SANDRA i jak?

No my dzis moze na chwile wyjdziemu ;-) chociaz pendzia zobaczyc i do sklepu bo mloda siedzi w oknie i co chwile mamusiiu ladna pogoda!
Lozko kupilisny w miare wygodne no i wyglad mieszkania sie dzieki temu zmienil na duzo lepsze

Paulina - Nawet antybiotyk dostał , dziś mam wizytę HV ze względu na to ze nie chce jeść mały a w czwartek idziemy z yym jego mówienie... rzygam tymi lekarzami za przeproszeniem :/
Nasz też czeka zakup łóżka a wczoraj kupiłam fotel Dennisiwi

Załączniki

• 1423472123723.jpg
    1423472123723.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 34
  • 1423472136110.jpg
    1423472136110.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 37
Paulina na chwile obecną jest dobrze a co później to nie wiem najgorsza była niedziela i sobota wieczór. Chociaż w niedziele wieczorem juz nie płakałam , myślała ze będzie lepiej a staram się przyzwyczaić do tego i ze widzę go po drugiej stronie ekranu.

reklama
Czesc u nas też kaszel i katar się przybłakał. O 5 z młodym skocze do lekarza.
Ostatni tydzień przed feriami go złapało i tym oto sposobem będzie miał 3 tyg wolnego, ku mojej uciesze :O
Ale i tak ładnie, bo ostatnio był chory w przedszkolu.

Dla Waszych choruszków dużo zdrowia :*

Do góry