reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A dziękuję:) tez mam wielka ochote wyjechac gdzies za granice bo zycie w polsce jest ciężkie.. tylko nie wiem jak młody by sobie dal rade w szkole obcy jezyk itd a teraz zerowke zaczął.:) i musze mojego faceta zmotywowac zeby ogarnal jakaś prace gdzies dalej:)

ANIA w Sztokholmie dziecko cofa sie o rok jesli jest juz w etapie szkolnym a nie potrafi jezyka. Tzn chodzi o to ze caly pierwszy "rok szkolny" uczy sie jezyka a kolejny rok zaczyna juz normalnie. Co innego z mniejszymi dziecmi, ja mam plan wyslac mloda w najblizszyn czasie ti tam lapie jezyk. No i tutaj dopiero 6 latki ida do zerowki a nie 5.

Paulina to nie jest glupie w sumie musze się podowiadywac jak jest w innym krajach nie wiedzialam ze tak na rękę ida :) i nie wiem gdzie moj by dostal prace w swoim zawodzie jak wyjezdzal za granice na serwis to Hiszpania i karaiby a nie specjalnie widza mi sie te miejsca teraz w lipcu ma jechać do grecji ale nie widze tego bo chrzciny w sierpniu chcemy zrobić a wyjazd na 2,5 miesiaca by byl.. zresztą nie lubie jak mnie zostawia samą.. a z nim nie mogę jechać bo to firma w polsce organizuje.

Moze podasz swojego fb? W pw wyslij jak cos. Kazda kazdą ma w znajomych, dobrze wiedziec z kim sie rozmawia.

Z checia bym podala jakbym go miala. Wiem ze to nietypowe w tych czasach ;) ale jak fb jest potrzebny do wątku to moge go założyć:)

Ania22 witam ;) jestem Magdalena 20 lat mama 13-sto miesiecznej Natalii. Ja fb tez nie mam.

Dziewczyny jak widze te choroby to az sie boje, my przeszlysmy katar, ale na szczescie juz minimalny. Dzis na 17.30 idziemy z Małą na zabawe zobaczymy jak bedzie, mam nadzieje ze nie bedzie sie bac. Ostatnio od dluzszego czasu Natalia tylko caly czas mama i mama, lata za mna nawet do lazienki wyjsc nie moge, ale na szczescie spanie ze mna juz jej przechodzi pomalu, mam nadzieje ze zacznie sypiac w swoim lozeczku juz calkiem.
No i zdrowia dla wszystkich !;)

reklama
ANIA nie trzeba :p ale fajnie by bylo widziec z kim sie rozmawia wiec moze chociaz zdj byc dodala?
CAYOKA dzieci w tyn wieku sa jeszcze pewne siebie :p moja taka byla teraz to mamusia tylko.. czasami tatus

Do góry