reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A dziękuję:) tez mam wielka ochote wyjechac gdzies za granice bo zycie w polsce jest ciężkie.. tylko nie wiem jak młody by sobie dal rade w szkole obcy jezyk itd a teraz zerowke zaczął.:) i musze mojego faceta zmotywowac zeby ogarnal jakaś prace gdzies dalej:)

ANIA w Sztokholmie dziecko cofa sie o rok jesli jest juz w etapie szkolnym a nie potrafi jezyka. Tzn chodzi o to ze caly pierwszy "rok szkolny" uczy sie jezyka a kolejny rok zaczyna juz normalnie. Co innego z mniejszymi dziecmi, ja mam plan wyslac mloda w najblizszyn czasie ti tam lapie jezyk. No i tutaj dopiero 6 latki ida do zerowki a nie 5.

Paulina to nie jest glupie w sumie musze się podowiadywac jak jest w innym krajach nie wiedzialam ze tak na rękę ida :) i nie wiem gdzie moj by dostal prace w swoim zawodzie jak wyjezdzal za granice na serwis to Hiszpania i karaiby a nie specjalnie widza mi sie te miejsca teraz w lipcu ma jechać do grecji ale nie widze tego bo chrzciny w sierpniu chcemy zrobić a wyjazd na 2,5 miesiaca by byl.. zresztą nie lubie jak mnie zostawia samą.. a z nim nie mogę jechać bo to firma w polsce organizuje.

Moze podasz swojego fb? W pw wyslij jak cos. Kazda kazdą ma w znajomych, dobrze wiedziec z kim sie rozmawia.

Z checia bym podala jakbym go miala. Wiem ze to nietypowe w tych czasach ;) ale jak fb jest potrzebny do wątku to moge go założyć:)

Ania22 witam ;) jestem Magdalena 20 lat mama 13-sto miesiecznej Natalii. Ja fb tez nie mam.

Dziewczyny jak widze te choroby to az sie boje, my przeszlysmy katar, ale na szczescie juz minimalny. Dzis na 17.30 idziemy z Małą na zabawe zobaczymy jak bedzie, mam nadzieje ze nie bedzie sie bac. Ostatnio od dluzszego czasu Natalia tylko caly czas mama i mama, lata za mna nawet do lazienki wyjsc nie moge, ale na szczescie spanie ze mna juz jej przechodzi pomalu, mam nadzieje ze zacznie sypiac w swoim lozeczku juz calkiem.
No i zdrowia dla wszystkich !;)

reklama
ANIA nie trzeba :p ale fajnie by bylo widziec z kim sie rozmawia wiec moze chociaz zdj byc dodala?
CAYOKA dzieci w tyn wieku sa jeszcze pewne siebie :p moja taka byla teraz to mamusia tylko.. czasami tatus

Do góry