reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Właśnie farbuje włosy; ) na zbliżony do naturalnego mysi blond :D czyki to +okulary i szara myszka hahaha
Sandra - dacie rade!
Tren-ja filmu z napusami też nie obejrzę bo napisów nie widzę

reklama
Hejka:)
My juz pospalismy, D. mial na 9 do pracy i maly sie obudzil, w dodatku cos kaszle wiec od razu syrop trzeba bedzie podac:/ Wczoraj pierwszy raz robilam bulki na parze do tego sosik jagodowy wyszlo pycha:)

MIlENA duzo zdrowka dla cory!
ASIK ja nawet nie wiedzialam ze ospe mozna przechodzic kilka razy:/
TREN duzo zdrowka!
MAGDA super wiadomosc:)
HAPPMUM i jak kolor wyszedl? Ja dzisiaj mamie bede wlosy farbowac :p

Sciagnelam sobie w koncu aplikacje forum na tel. :p

Heej, Renata ja tez myslalam ze nowa osoba jakas haha ale co sie dziwic wkoncu naturalna blondynka haah

Ja zaraz spadam do pracy, Julka z tesciowa siedzi.. Az dziwne bo nigdy nie chciala , ale co sie dziwic jak teraz pol dnia sie w salon kosmetyczny bawia i maluja paznokcie, zywiol Julki haha

Pogoda okropna.. Niech sie ta zima wkoncu skonczy , bo tylko choroby..mala pokaszluje ale mam nadzieje ze minie to. ..

Zdrowka dla chorowitkow ;*
Happy ja z daleka tez nie widze. w sumie to z kanapy nie widze napisow na tv hah ale do okulisty mi nie podrodze. Jak zakladam taty okulary nieraz to jak w rajuu widze napisy haahhahha

Ps. Milenka sklej moj post bo nie wien jak sie na tel to robi.. Sorry

Sandra a co sie stalo ?
Madzialena kocham te buleczki na parze. Zwlaszcza z takim niby karmelem mmmm

Witamy sie z ANTYBIOTYKIEM ;-) zapalenie uszu, antybiotyk, syrop na kaszel, paracetamol :-)

23MAY moja tez kocha malowac paznokcie haha dlatego jak jestesmy w pl to tak chetnie z chrzestna siedzi ;D
HAPPY tylko nie badz jak moja szwagierka, slepa jak kret, nie widzi z odleglosci 3m i powyzej i marszczy oczy wiecznie. Ale okularow nie ubierze chociaz ma, nawet na prawko lewe zaswiadczenie zalatwiala gorzej jak wkocu kogos potraci, a po soczewki ma nie po drodze.
SANDRA a tatus narozrabial?

23 May hmm ja by to powiedzieć mój ojciec jest na tyle nie odpowiedzialny iż jeździ od 10 lat bez prawka dotychczas mu się udawało do dnia dzisiejszego a przyprowadzili go bo nie miał dowodu osobistego zgubił go 1,5 Mc temu i jakoś się nie spieszy by go wyrobić nawet tego nie zgłosił teraz policja oddaje sprawę do sądu matka jak się dowie to nie chce pomyśleć co będzie w domu. A to nie jedyny problem z nim związany jest jeszcze gorzej nie wiem co mam już robić brak mi słów i sił na niego.

Kolor wyszedł brązowy doda zdjęcie tylko sie nie przestraszcie bo bez makijażu.
Sandra-współczuję ciezkiej nocy i problemów z ojcem.
Paulina - zapalenie ucha to chyba nakgorsze co moze byc.
Dennis wstał dziś o 6 wiec do konca nie kontaktuje

Załączniki

• 1422697008684.jpg
    1422697008684.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 62
SANDRA mezczyzni nigdy nie dorosleja..
MAGDA a gdzie mieszkac w pl bedziecie?
HAPPY moim zdaniem lepiej w blondzie jasnym!

reklama
Do góry