reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Olcia współczuję naprawdę. ..
Kurde ciesze się ze nie mam takich problemów
Kurde ciesze się ze nie mam takich problemów
G
guest-1673535084
Gość
OLCIA no coz, ratuje sie rekami i nogami przed obowiazkiem placenia na wlasne dziecko.. ku.tas.
HAPPy ja tez ale nie mowmy hop bo nie wiadomo jak bedzie za rok, dwa..
MACIEJKA i jak, juz lepiej?
HAPPy ja tez ale nie mowmy hop bo nie wiadomo jak bedzie za rok, dwa..
MACIEJKA i jak, juz lepiej?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Paulina - znam S tak długo ze wiem ze by sie tak nie zachował. Rozstalismy sie kiedus na dłuższy czas i zawsze mieliśmy do siebie nawzajem szacunek. To taki typ człowieka i tyle. Chociaż podobno ludzie się zmieniają
G
guest-1673535084
Gość
HAPPY mi tez sie wydaje ze A. nie zrobilby tego dziecku po rozstaniu, ale tak jak mowisz ludzie sie zmieniaja niestety
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Paulina - mam nadzieje ze nie będę musiała sprawdzać. Moi rodzice po rozwodzie się dobrze dogadywali wiec się da a taki **** (Sory za wyrażenie) zrobi dziecko i nagle testów mu się chce ? No zabilabym
No zycze wamz calego serducha zebyscie nie musialy tego przechodzic. Jak ktos nie chce po dobroci to trzeba ostro. Ale wiecie co i tak jestem szczesliwa dzieki niemu bo mam Zuzie i tylko pod tym wzgledem. A testy niech robi jak chce przeciez ja jestem pewna a on i tak sie nie wymiga i tak nie jest ojcem tylko dawca bo inaczej go nazwac nie mozna ojciec tak sie nie zachowuje wobec swojego fziecka
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
asik ospa drugi raz? o kurczę..
olcia z tymi testami to już przesadził widać że po prostu najchętniej by się wymigał od wszystkiego i szuka tylko sposobów.. Szkoda że musisz przez to wszystko przechodzić Ale Wy jesteście silne babki dacie sobie radę
paulina, happymum ludzie potrafia się zmienić z dnia na dzień niestety, ja mam nadzieję że nie przyjdzie mi nigdy przez takie coś przechodzić;/
asik ospa drugi raz? o kurczę..
olcia z tymi testami to już przesadził widać że po prostu najchętniej by się wymigał od wszystkiego i szuka tylko sposobów.. Szkoda że musisz przez to wszystko przechodzić Ale Wy jesteście silne babki dacie sobie radę
paulina, happymum ludzie potrafia się zmienić z dnia na dzień niestety, ja mam nadzieję że nie przyjdzie mi nigdy przez takie coś przechodzić;/
reklama
Hej laski :*
Mloda zap oskrzeli , juz mi rece opadaja normalnie ;// jelitowke i wymioty przyszli wszyscy, a Jas obecnie w szpitalu i nie wiedza co mu jest, Ciagla goraczka .
OLCIA cooz za ;o widze ze' dawcy nasien' dla naszych dzieci to podobne typy , brr . P tez chcial testy robic to mu powiedzialam ' prosze bardzo , kiedy ? ' i zaprzestal w ogole pisac . A po swojej rodzinie to pierdzielil ze ja od niego 1200zl na dziecko chce hahaa, kiedy nie daje mi nic, oczywiscie kazdy z rodziny P od tamtej pory twierdzi ze jestem 'popier*****a' - ale nie zalezy mi na tym .
Nati spi , ide na kawunie
Mloda zap oskrzeli , juz mi rece opadaja normalnie ;// jelitowke i wymioty przyszli wszyscy, a Jas obecnie w szpitalu i nie wiedza co mu jest, Ciagla goraczka .
OLCIA cooz za ;o widze ze' dawcy nasien' dla naszych dzieci to podobne typy , brr . P tez chcial testy robic to mu powiedzialam ' prosze bardzo , kiedy ? ' i zaprzestal w ogole pisac . A po swojej rodzinie to pierdzielil ze ja od niego 1200zl na dziecko chce hahaa, kiedy nie daje mi nic, oczywiscie kazdy z rodziny P od tamtej pory twierdzi ze jestem 'popier*****a' - ale nie zalezy mi na tym .
Nati spi , ide na kawunie