reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
Poranna rozmowa z mężem dodała mi sił :))))))

Happy masz taki kolor jak mój naturalny ;)
Sandra współczuję sytuacji :( odważny tata!
paulina o dali antyba :szok::p
23may a masz apke?

reklama
Maciejka - ja naturalny mam taki ciemny (mysi) blond i niby taki miał wyjść ale jest brąz i nawet jestem zadowolona , zaraz ide robić makijaż i prostowac włosy to dopiero będę widzieć czy napewno jest ok

MACIEJKA no wlasnie! Dziwne :d ale jak mi ja lekarka badala to az sie zanosila z bolu w uszach. No i sama mowi ze niestety ale nie ma wyjscia, a wiem ze antybiotyk to tu naprawde ostatecznosc. I dostalismy syrop na recepte, tez tako silny, kwota tez silna 100zl:cool:
HAPPY no tak bo tlenienie niszczy..

HAPPY tak, przy leczeniu w domu, tak samo za przyjecie do jakiegokolwiek szpitala, przychodni 120kr(60zl). Za wiecej badan dodatkowych przu wykrywaniu choroby nic sie nie placi. I nie ma reguly czy szwed czy polak. No i my nie mamy szwedzkiego ubezpieczenia jeszcze ale nie wiem czy to ma jakis wplyw na ceny lekow, chyba nie.

Paulina - rozumiem pytam z ciekawości. W Uk leki dla dzieci są za darmo, te które lekarz przepisze , no chyba ze tak jak ja zazwyczaj lecze Dennisa na własną rękę to wtegy jadę do apteki i kupuje ale nie są jakieś super drogie . chociaż w przeliczeniu na zł trochę kosztują

HAPPY no na szwedzkie to tez nie ekstremalna kwota ale jak sobie pomysle ze ostatnio w pl dalam 20zl to mnie.. noo :p
MACIEJKA no wlasnie! Tyle ze teraz mi jeczy ze Michelle ma za tydzien urodziny w kulkach a ona nie pojdzie... juz mi uszy wiedna

reklama
Happy ja też też nie lubię bez makijażu. Tzn w domu luz ale gdzieś wyjść lubię z pomalowanymi rzesami.
paulina antyb szybko działa więc za tydzień może będzie mogła choć na godz iść :)

Do góry