reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młody jakoś daje radę, jak pęcherzyki zaczynają swędzieć to nie drapie tylko mówi, że mam go popsikać:-)

Happy przecież okulary to nic strasznego..

Olcia współczuje. Ta takiemu "tatusiowi" to tylko do d*py nakopać

Maciejka, Madzialena tak, młody załapał ospę po raz drugi. Niestety nie każdy organizm po przebyciu uodparnia się na całe życie.. i można mieć nawet kilka razy:baffled:

reklama
hej :) Olcia ten twoj byly to sie za pozno na testy obudzil.Bo o takie cudo to on wnioskowac moze do pol roku od dowiedzenia sie ze ojcem jest. A co do sedziny.Mozesz wnioskowac o zmiane sedziego, bo np twoim zdaniem jest ona stronnicza.

Milena zdrowka zycze.

U nas ja jakby chora. gardlo wysiada, kaszle jak palacz z 30 letnim stazem. Chlopaki na szczescie nie lapią zarazy ode mnie.
Wczoraj trener na teakwondo pohwalił te dwa moje zywioly. jako jedyni bez pomocy i tlumaczen fikolki robili. reszta grupy jakas taka malo gimnastyczna.O juz chcial pokazywac jak do tylu sie robi i salto.

Czuje sie ... hmmm.. wiecznie niewyspana. z F tak mialam. o 13 padam jak niemowle. staram sie pic tylko 2-3 kawy zeby wogole funkcjonowac.

Zdrowia dla wszystkich chorowitkow duzych i malych ;) !
Olcia szkoda gadac o takich sytuacjach.. Ale bedzie dobrze ;) i tak jak TRen mowi, mozesz wnioskowac o zmiane sedziego.

U mnie od jakiegos czasu Mala spi ze mna, zasypia w swoim lozeczku a po 2 h budzi sie z takim placzem ze nie zasnie nigdzie indziej jak u mnie w lozku, no i tak spie z nia, a wiem ze to nie za dobre.. Albo budzi sie w nocy i musze swiatlo zaswiecic bo panika i placz jak zgasze to tym gorzej.. Dziewczyny czy to jakis skok czy cos.. Najgorzej z tym spaniem, a moze nie pasuje jej lozeczko ? Dzis planuje zmienic jej z drewnianego na turystyczne.. Moze mialyscie podobnie.. ?

Paulina pomału pomału i ochłone..
Happy ja to zawsze mówię że sobie do końca ufać nie można a co dopiero komuś ;)
Olcia a ten tatuś ma inne dzieci?
Milena zdrowia dla małej
Tren zdrowia!
cayoka to witaj w klubie. Moja też chce ze mną spać i budzi się w łożeczku z płaczem. Ja mam turystyczne. Nigdy drewnianego nie miałam ;)

Renata- co to za nick? :p
Olcia- brak slow..
Happy- a duzA masz wade? Okulary to nic strasznego.. w ogole Dennis bardzo podbny do taty sir robi ;)
Asik- ja mialam ospe jako dziecko a w liceum mialam polpasiec , ktory jest od ospy. Ty w Gorzowie mieszkasz?

No I juz wszystko na 100000000000% pewne. A wiec nasze zmiany to powrot do Polski. Ja wracam za miesiac z Maja a T na koniec Marca ;)

Hej , hej
T ren , to Renata a ja myślałam że jakaś nowa osoba ha ha poczułam się jak blondynka ha ha.
Happy okulary nic strasznego przyzwyczaisz się
Dziś sobie uświadomiłam ze ostatni weekend z P. No cóż z leciało mamy w tym tygodniu załatwiania wiec pewnie zleci jeszcze szybciej . Smutno ale odwrotu juz nie ma . Pierwsze walentynki spędzimy osobno.
Co do alimentów u mnie sprawa jest jasna pieniądze nie do odzyskania , tez mnie straszył ze zrobi testy na ojcostwo powiedziałam droga wolna idź i rób do dzisiaj nic nie zrobił . Faceci a szegolnie takie typy myślą swoim rozumem a ze jest dość mały to opowiedz jest jasna.

Ostatnia edycja:
reklama
no tak :) zmienilam nick. Pod tym jestem bardziej tajemnicza :)

Happy okulary to nic zlego. Ja tez nosze. Nie zawsze.. zeby oczy same tez pracowaly,i tez z daleka slepa jestem. W sumie to nawet nie z daleka, bo z odleglosci 3 m w tv literek nie widze. nr mi autobusu mi umyka, a i z bliska wyrazy sie zlewają, wersy nachodzą na siebie. taki wiek :) a jeszcze u mnie obciązenie bo astygmatyzm w rodzinie wystepuje.

Do góry