reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MACIEJKA niby szybko dziala ostatnio z nia wyszlam dwa dni po skonczeniu antybiotyku i na drgi dzien znowu zgilana i zakaszlana chodzila. Wiec wole jej nie brac w takie miejsce gdzie dziennie a zwlaszcza w weekendy sa setki dzieci :p a drugi antybiotyk w ciagu miesiaca to duzo za duzo. Pojedziemy za dwa tygodnie z prezentem.

Ja tam lubie miec makijaz ale jakos nie mam parcia ze musze go miec gdy np ide z dzieckiem na spacer czy do sklepu ;)

paulina ja nie tak dawno przechodziłam zapalenie ucha, po 3 dniach brania antybiotyku odczułam w końcu ulgę :) a brałam go tydzień plus krople do ucha, duzo zdrówka dla Nikolki :*
happymum kolorek bardzo fajny:)
sandra tata strasznie nieodpowiedzialny;/ spokojnego dnia dzisiaj życzę

Jeśli chodzi o makijaż to spokojnie mogę wyjść bez:) Ale lubie mieć pomalowane rzęsy bo inaczej wyglądam jakbym była ciągle zaspana:p A tak to używam tylko kremu bb z garniera i czasem róż na policzki

a co do makijazu u mnie to zalezy, w domu sie nie maluje jak nigdzie nie wychodze ani nikt nie przychodzi, bo po co... Nie mam parcia ze musze byc pomalowana..

Paulina- do tej miejscowosci co jedna z siostr T, bo tam juz ma prace zalatwiona i mieszkanie tez.

Nie wierze jeszcze w to tak do konca, bo to miesiac zostal.
Od wrzesnia moze Maja ppjdzie do przedszkola tylko musi byc bez pampa... A to ciezkkkkoooo nam idzie...

Co do makijazu jak jestem w domu to nic nie robie a jak ide gdzies to lekki podklad daje na pryszczata gebe :p i tusz :p nie chce mi sie stac pol godz i sie malowac :p

A w ogole wszyscy sje ciesza ze zjezdzamy tylko tesciowa... Hmmm odciaga nas od tego, zniecheca i gada takie rzeczy ze masakra...

MAGDA suuper .. moja tez chyba od wrzesnia idzie :) tylko ostatnio tak choruje , ja nie wiem co bedzie jak pojdzie do tylu dzieci gdzie wirusy itd ...
KASIU ja juz tutaj bez uprawnien :))
RENATA ja blondynka hahaha i tak czytam i sobie mysle ' no cooz za , nawet sie nie przedstawila hahaha '

My banki wczoraj postawili tzn babcia :) mam biedroneczke :) oby nas to opuscilo i wiecej nich nie wraca :) czekamy do konca antybiotyku i mocz zrobic bo w szpitalu wyszlo nie tak z bialymi krwinkami .. i isc po skierowanie na badania alergiczne , WKONCU ..

' Nataja ' baje oglada , ide pranie wstawic i kawke :)

Kiedyś bez makijażu się nie wypuszczalam nigdzie teraz jak gdzieś lub do kogoś idziemy albo ktoś do nas to się maluje żeby nie było widać tak zmęczenia chyba że mam kaprys i sama dla siebie .
Magda0109 a teściowej czemu nie odpowiada?
Paulina zdrówka dla małej
Happy kolor fajny ☺☺

Sandra- ujmujac krotko nie lubi tego szwagra, zreszta ona nikogo nie lubi procz chyba siebie. Dzis na skype gada ciesze sie zs wracacie bede miala was blizej a za chwile to nie jest dobry pomysl bo w Polsce zima nie ma pracy a za chwile jeszcze to M (szwagier) cie tak namawial czy tobie az tak wracac sie chce jak masz dobra i stala prace, rece mi.opadaja.. juz sobie wyobrazam jak mi bedzie truc jak zjade za msc.... Ciezki charakter ma...
A twoj kiedy wyjezdza?

Jutro bedziemy gadac z wlascicielami mieszkania, ciekawe co powiedza.

reklama
Do góry