reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jedni mowia szybciej drudzy wolniej, jak z kazda czynnoscia...

MACIEJKA kiedy maz wraca? Powiem ci ze przerabane, ty z dwojka dzieci sama 24h, wiem jak to jest jak A. byl raz w miesiacu na tydzien to glupialam. Teraz jest w tygodniu po 18 w domu, weekendy zazwyczaj wolne czasami pracuje do 15, niedziele zawsze wolne.. jest calkiem inaczej ;)
CAYOKA moja tez zcieszona ze sniegu :p a ja po sankach wysiadam. A jej to nawet nie szczyka haha :p

reklama
Hej . ☺
Weźcie mnie do bijcie P jest chory a mnie zaraz k... szlak trafi jasny , ciągle marudzi i próbuje na mnie wymuszac podowanie wszystkiego , jedna wielka masakra gorzej niż Wiki która jest chora a właśnie co do niej to dziś do lekarza czekałam 1,5 h. Wyszły jej chrosty na buzi i tak do końca oni sami nie wiedzą co jej jest zapisała maść i syrop za jedynie 69 zł . Wiec czekam czy się poprawi.
Jak ja wam zazdroszczę śniegu.

U mnie na szczescie choroby poszly sobir. Jutro idziemy na szczepienie. Juz sie boje.... Zamowilam tez nowy fotelik bo tamten co mam to porazka totalna.. Kupilam maxi cosi priori 9-18kg opinir bardzo dobre i statystyki tak samo.
No i w marcu mamy do ortopedy do Rzeszowa do szpitala dla dzieci. Mala ma stwierdzone skrocone sciegno achillesa i dlatego chodzi na palcach.. Tam sie okaze czy samo sie rozchodzi czy rehabilitacja czy operacjnie.

Ostatnia edycja:
CAYOKA ogolnie super, ja jestem zadowolona. Tylko jedyby minus tego ze jest dosc niski, tzn my to tak jeszcze max pol roku i wymiana na wiekszy ale to tez zalezy od dziecka czy niskie czy wysokie, ale tak ogolnie to dalabym spokojnie 5 ;-) i latwo sie zapina i latwo zdjac pokrowiec i wrzucic do pralki, zapiecie go w aucie tez nie jest zbyt skomplikowane, bedziesz zadowolona ;) no i cena przystepna

CAYOKA my przesiedlismy sie jak N. miala 9,5msc. Twoja ile ma? Nie widze na tel suwakow. Ja bym chciala jak najdluzej bo w grudniu dopiero kupimy tu auto, najpewniej z isofixem a ja pragne fotelika z tym cudem :(
SANDRA i jak zdrowko?

My wstaly o 8, zwleklam sie z lozka po 9, mloda zjadla sniadanie i jeszcze lezy.. dzis do tego konsulatu, be 1,5h w jedna strone :/ jeszcze po bilet musimy isc. O 13 pendeltag, na 18/19 wrocimy..

Hej :) właśnie mama mnie z łóżka wywaliła bo na Skype dzwonila.
U nas wszystko ok Dennis zdrowy nareszcie. Dzisiaj jedziemy na urodziny i jeszcze musze jechać po prezet dla trzylatka.
Sandra-zdrówka dla P. I dla mojej Wikusi:*
Właśnie pije kawę w łóżku i mam dzisiaj okropnego lenia :/

reklama
Hejka:)

Ja z rana byłam u lekarza z bratem bo obydwoje się pochorowaliśmy;/ na szczęście nie trzeba antybiotyku uff, zwykłe silne przeziębienie. Pokazałam tez swoje wyniki no i na pół roku dostałam tabletki na obnizenie cholesterolu, do tego wiadomo dieta którą juz od jakiegoś czasu stosuję i duuzo ruchu. Ale prawdopodobnie to dziedziczne, antykoncepcję mogę stosować ale co do tego mam wątpliwości, zastanawiam się czy nie założyc znów spirali..

sandra ja tez mam przeziębionego chłopa w domu łącze się w bólu :) Leków sam nie wezmie bo ,,nie wie jak i ile'' i takie latanie a wieczorem to juz nie wspomnę hehe
happymum udanej imprezki urodzinowej :)

Do góry