reklama
sandra910107
Fanka BB :)
Hej.
Happy , może rzeczywiście idź z nim jeżeli masz obawy.
Młoda mama u nas tez rano tyle śniegu co u was ale traz nie ma po nim śladu
Milenaaa zdrówka .
My jesteśmy po zmianie łóżeczka i poki co odbywa się bez histerii .
Tu nie chodziło o to ze chce zrezygnować z BB ale jest tylko to forum każdy wchodzi i czyta o czym piszemy a nie wszyscy muszą zgłębiać nasze problemy wiec chodzi mi również o to ale to tyle w temacie. Miłego dnia
Milenaaa zdrówka .
Tu nie chodziło o to ze chce zrezygnować z BB ale jest tylko to forum każdy wchodzi i czyta o czym piszemy a nie wszyscy muszą zgłębiać nasze problemy wiec chodzi mi również o to ale to tyle w temacie. Miłego dnia
sandra910107
Hej.
Milenaaa zdrówka .
☺☺☺☺
pinky sky
Hej
Happy moim skromnym zdaniem nie ma się czym martwić moja do pojścia do przedszkola bardzo malo mowiła i to jeszcze po swojemu 2 pierwsze tygodnie w przedszkolu wyalnienowana bo dzieci jej nie rozumiały i po dwoch tygodniach jak ręką odjal wszystko i to bardzo ładnie mowila
Happy moim skromnym zdaniem nie ma się czym martwić moja do pojścia do przedszkola bardzo malo mowiła i to jeszcze po swojemu 2 pierwsze tygodnie w przedszkolu wyalnienowana bo dzieci jej nie rozumiały i po dwoch tygodniach jak ręką odjal wszystko i to bardzo ładnie mowila
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kasiek - mój od września chodzi do przedszkola
Sandra - pójdę. Jak usłyszę E wszystko ok to się uspokoje
Sandra - pójdę. Jak usłyszę E wszystko ok to się uspokoje
G
guest-1673535084
Gość
MILENA w tym przypadku co ja znam, najpierw nie mowil do grubo ponad 3 lat, pozniej seplenil a po 4 rz i seplenil i mylil jezyki. Takze chyba jest roznie.
MLODA ladnie :d
My wczoraj objechalismy ikee, pare galeri, znajomych, Nika padla ok 20 na siedzaco
lozko wybrane..
MLODA ladnie :d
My wczoraj objechalismy ikee, pare galeri, znajomych, Nika padla ok 20 na siedzaco
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Paulina my szukamy odpowiedniego łóżka dla nas bo młody wygonil ojca na podłogę nie chce wgl spać w lozeczku ;/ ja jestem właśnie u lekarza masakra kolejki straszne ..
madzialena647
Hejka
U nas po sniegu juz nie ma śladu;/
happymum od tego są specjaliści żeby pomagać bądz rozwiewac wątpliwości
Mój P. zaczął mówić zdaniami z dnia na dzień po skończeniu 2 urodzin, każde dziecko jest inne, Ty jesteś mamą i bardzo dobrze znasz swoje dziecko więc skoro coś Cie niepokoi to chyba dobrze robisz że chcesz to skontrolować
maciejka cos sie stało? ;/
U nas po sniegu juz nie ma śladu;/
happymum od tego są specjaliści żeby pomagać bądz rozwiewac wątpliwości
maciejka cos sie stało? ;/
reklama
cayoka
Czesc dziewczyny. U nas sniegu dosc sporo, Mala zadowolona 
Co do mowy dzieci to niestety nie pomoge bo moja dopiero zaczyna
ale wiem ze synek kuzynki nie mowil dosc dlugo a potem sie tak rozgadal, sam z siebie. Kazdy mysle w swoim czasie da rade, ale oczywiscie jesli cos martwo rodzica to mozna do lekarza sie wybrac nie zaszkodzi a spokoj ducha bedzie 
Co do mowy dzieci to niestety nie pomoge bo moja dopiero zaczyna