reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.
Happy , może rzeczywiście idź z nim jeżeli masz obawy.
Młoda mama u nas tez rano tyle śniegu co u was ale traz nie ma po nim śladu
Milenaaa zdrówka .
My jesteśmy po zmianie łóżeczka i poki co odbywa się bez histerii .
Tu nie chodziło o to ze chce zrezygnować z BB ale jest tylko to forum każdy wchodzi i czyta o czym piszemy a nie wszyscy muszą zgłębiać nasze problemy wiec chodzi mi również o to ale to tyle w temacie. Miłego dnia

Hej.
Happy , może rzeczywiście idź z nim jeżeli masz obawy.
Młoda mama u nas tez rano tyle śniegu co u was ale traz nie ma po nim śladu
Milenaaa zdrówka .
My jesteśmy po zmianie łóżeczka i poki co odbywa się bez histerii .
Tu nie chodziło o to ze chce zrezygnować z BB ale jest tylko to forum każdy wchodzi i czyta o czym piszemy a nie wszyscy muszą zgłębiać nasze problemy wiec chodzi mi również o to ale to tyle w temacie. Miłego dnia

☺☺☺☺

Hej

Happy moim skromnym zdaniem nie ma się czym martwić moja do pojścia do przedszkola bardzo malo mowiła i to jeszcze po swojemu 2 pierwsze tygodnie w przedszkolu wyalnienowana bo dzieci jej nie rozumiały i po dwoch tygodniach jak ręką odjal wszystko i to bardzo ładnie mowila

MILENA w tym przypadku co ja znam, najpierw nie mowil do grubo ponad 3 lat, pozniej seplenil a po 4 rz i seplenil i mylil jezyki. Takze chyba jest roznie.
MLODA ladnie :d

My wczoraj objechalismy ikee, pare galeri, znajomych, Nika padla ok 20 na siedzaco :D lozko wybrane..

Hejka:)

U nas po sniegu juz nie ma śladu;/

happymum od tego są specjaliści żeby pomagać bądz rozwiewac wątpliwości:) Mój P. zaczął mówić zdaniami z dnia na dzień po skończeniu 2 urodzin, każde dziecko jest inne, Ty jesteś mamą i bardzo dobrze znasz swoje dziecko więc skoro coś Cie niepokoi to chyba dobrze robisz że chcesz to skontrolować
maciejka cos sie stało? ;/

reklama
Czesc dziewczyny. U nas sniegu dosc sporo, Mala zadowolona ;)
Co do mowy dzieci to niestety nie pomoge bo moja dopiero zaczyna ;) ale wiem ze synek kuzynki nie mowil dosc dlugo a potem sie tak rozgadal, sam z siebie. Kazdy mysle w swoim czasie da rade, ale oczywiscie jesli cos martwo rodzica to mozna do lekarza sie wybrac nie zaszkodzi a spokoj ducha bedzie ;)

Do góry