reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MADZIALENA zdrowka dla was. Moj tylko aspiryne w siebie laduje jak chory. Innych lekarstw nie potrafi. Jak zostal kiedys z mloda to mu nusialam na kartce pisac jak mleko zrobic, co robic w razie goraczki i ile dawac hahah spanikowany a to tylko 24h.
HAPPY mi tez sie nic nie chce a zaraz wychodzimy bo na 15 mam do konsulatu :( pogoda tak brzydka ze szok..

reklama
Paulina moja ma 13 miesiecy. Tez chcialam z isofixem, alr na razie tylko na taki mnie stac ;p jak bedzie wieksza to na pewno bedzie z isofixem.
Dzis szczepienie bylo, mala grzeczna zaplakala troche ale jak pani jej obiecala dac naklejke to od razu po placzu no i dostala dwie, i jajo niespodzianke jej kupilam. Lekarka zalecala nam szczepienia playne; meningokoki pneumokoki i ospa wietrzna. Ktoras robila z was ?

Hej
Pulina u Wiki chrostki schodzą dziś tylko 2 razy na kibel leciała gardło mówi ze lepiej. A z P. Dziś da się jakoś przeżyć.
Ogólnie jestem po dentyście sama się sobie dziwilam jak żyje nie trafiłam na kogoś s powołaniem . Babka rewelacja nie czułam nic dziś uzuoelniala mi dwójkę następnym razem jedynkę ponieważ się wykruszyla nie sety po tylu latach olewania dentystów mam poważne problemy z nimi a czas się ze nie wziąść.

MACIEJKA kiedy wraca?
SANDRA super ze juz lepiej!
CAYOKA to i tak pozno sie przesiadacie :-) u nas jest inny problem, narazie nasze auto to stary grzmot i nie mamy w nim isofixa :/

My juz po objazdowce.. po 12 wyszly o 18.30 w domu, poraaazka.

Heej;*
U Nas po staremu, Jula juz zdrowa, do przedszkola dzis idzie dopiero, ale chyba mi nie wstanie bo budza ja i ciagle jest ze jeszcze haha
Sukienka sie szyje juz,teraz dylemat z butami.. Na necie nic ciekawego nie ma, a zal mi dac 250 zl na buty na jeden raz w sumie...

Co do mowienie , to moja dlugo mowila po swojemu a rozgadala sie przed 3 urodzinani.

Sandra zdrowka ;)

reklama
czesc laski :)

Kaska chyba nie gratulopwalam.. a wiec gratuluje slubu :)

co u nas? Obecnie mamy ferie, tzn chlopcy maja :), dla Oskara pokoj robilismy z czesci salonu, w planach jest powiekszanie domu o nowa kuchnie, stara kuchnia bedzie salonem, a salon naszym pokojem.

Po za tym ja rosne zdrowo. juz hest 4 kg na +.W tami tempie w wakacje na bank bede 100 kg wazyc ;) Po za tym bylam na USG widzialam pecherzyk, w poniedzialek jade drugi raz posluchac serduszka.

A co do mowy. Moi mowili w roznym wieku. F przez opoznienie w wieku 5-6 lat zaczął poprawnie wypowiada wyrazy. I Logopeda nie uczy mowić dzieciaka, ktory ma wade. on uczy go jak rozciągac i ukladac jezor, cwiczy z nim aparat mowy zeby mowa stala sie wyrazniejsza. Wiec logopeda nawet u niespelna 2 latka to wcale nie za wczesnie, bo on bedzie widzial wszystkie nieprawidlowosci. a im wczesniej sie zacznie cwiczyc tym wieksza szansa ze wada sie nie rozwinie.

Do góry