reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maciejkaa wylatuje 7 lutego odprowadze go na lotnisko będę sie trzymać twardo do piero pewnie w domu mnie chwyci poczekam aż przejdzie przez odprawę i z dziewczynami pojadę do domu.
Dziś mnie wzięło i to na dobre czyli po prostu super . Mam nadzieję że Pati niczego nie złapie .

reklama
RENATA czemu tren?
23MAY jaki masz rozmiar stopki?
MACIEJKA no to troche.. mala sie go pewnie bedzie wstydzila jak przyjedzie.
SANDRA pomysl sobie ze pojedzie alw w lipcu bedziecie juz razem ;-) na swoim!

U nas szaro buro i ponuro.. ze sniegu prawie nic nie zostalo, ale!!.. ptaszki cwierkaja na drzewach ;-) okno uchylilam i tak przyjemnie sie slucha..

Hej
Renata az tak sobie wrozysz ze stowka bedzie?:p ale dobrze ze wsio ok
Paulina bo to juz sie chce tej wiosny my wczoraj do parku posxly i tez tak ptaszki fajnie cwierkaly ;)

Zdrowka dla chorowitych

Macieja dobrze ze dzieci sa to tak bardzo czasu nie ma na smutki gorzej nocami ale dasz rade

Sandra zatesknicie za soba to bedziecie sie cieszyc soba ze hej ;p a Pati za mala jeszcze zeby to przezywala

OLCIA no a tu dopiero drzewa liscie wypuszczaja w polowie maja :( przynajmniej tak bylo w tamtyn roku..
A co do tego czy Pati bedzie przezywala to moze tak byc. Niby 9 msc, ale wiem po Nice jak bylo.. gorzej mi spala, jak byl tatus to byla w niebo wzieta i widzialam po niej ze jest inna z tata a inna bez.. co prawda na poczatku sie go wstydzila ale pozniej szalala z nim. Widac ze ojca jej brakowalo, ale dadza rade ;-) Sandra silna kobieta

MACIEJKA czyli twoj maz pracuje na tej zasadzie co moj wujek? 3 tyg w trasie tydz w domu? No to to jest przerabane megaa :(

Hej

Melduję się. My już w Uk.

W Polsce byłam u pediatry i Majka zapalenie oskrzeli, ale obeszło się bez antybiotyku bo doktorka powiedziała ze jesli nigdy nie miała to da narazie syrop a jeśli będzie gorzej to antybiotyk nam wypisala ale nawet nie wykupilam. Powiedziała ze gdyby przyszło do niej dziecko mieszkające w Pl to byłoby w złym stanie tzn miała na myśli gorączka, duszności itp.. A ona ładnie sobie poradziła tylko musiałam jej przypominać o kaszleniu. Syrop NEOSINE , polecam. Do tego problem z nogami jej tak dziwnie uciekają, mimo że buty profilowane kupuje i mówiła ze za kilka msc jak się nie zmieni to ortopeda. Ma nosić kapcie zakładam jej chyba po 100razy a ta ściąga ciągle masakra.
Jest taka niedobra, powtarza dużo, sama coś odpowiada. Wczoraj jak weszliśmy po lotnisku do domu to zimno było w domu a Maja ALE ZIMNO haha.

Niespodzianka się udała w Polsce ;) mega zaskoczenie ;)

No i duże zmiany się szykują, dużo będzie się działo ;)

MAGDA super ze sie udalo. No i ze Maja taka dzielna ze sie obylo bez antybiotyku. Moja coraz bardziej rozklada, no i jak sie nie poprawi to w weekend pewnie lekarz :(
MACIEJKA przepraszam, nie bede juz :(

Ja pichce spaghetti dla A. My zjadlysmy makaron z truskawkami i jakos mnie sennosc ogarnia. Jeszcze A. tak mnie drazni ze wyslalabym go w kosmos. Wsumie to o nic ale takie cisnienie mam na niego.

reklama
Do góry