reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej :) my dopiero Wstalismy.
Paulina -co do Dwujęzyczności to poczytaj trochę, nie ma ona zwiazku z opóźnieniem mowy . Każde dziecko moze miec opóźnienie mowy o 6miesiacy (ze względu na indywidualny tryb rozwoju) prawda jest taka ze im szybciej zacznie sie "leczyć" problemy z mowiemniem tym lepiej, tutaj zazwyczaj na bilansie 2 kierują do logopedy . Dennis na bilansie mówił super ale od tamtego czasu zrobił małe postepy i dlatego idę.
Co do kupowania zasłon itp. Poczekalabym do konca remontu.
Maciejka-dacie rade
Madzialena - mamy taki dywanik i jest super!

reklama
HAPPY ja wiem z pierwszej reki, nie z internetu. Szefowa tak miala wiec mowie, mlody jest dwujezyczny, polski i szwedzki od malenkosci i dopiero po 4 ur zostali skierowani do logopedy.
MADZIALENA u nas caly czas jest i w dzien -5 ;)

Dzieki dziewczyny ;) zstanowie sie jeszcze bo te co mam to mnie draznia..

HAPPY fakt tak samo z lekarstwami, w polsce antybiotyki jak cukierki, a tu zeby sie dostac do lekarza trzeba sie konczy bo inaczej powiedza ze to normalne.

paulina co do antybiotyków u nas to racja ;/ dlatego jak mały jest przeziębiony to siedzimy w domu i leczymy sie sprawdzonymi syropami bo jak pójdziemy to przeważnie kończy sie antybiotykiem;/ ja i tak zawsze pytam się czy jest to konieczne bo wiadomo czasami naprawdę nie ma innego ratunku:)
happymum tak jak pisałam nic nie zaszkodzi jak skorzystacie z porady lekarza od tego są. A dywan jest super wlasnie widziałam kiedyś u Was na zdjęciach że taki macie:)

Zalezy jacy lekarze sa i jakie leczebie preferuja :)

Paulina tez bym poczekala z thmi zaslonami :p

A mnie ten snieg nie cieszy jedynie Zu ma frsjde jak to dzieci

A wiecie co nigdt nie zwracalam uwagi kiedy co Zu potrsfi czy to jej czas czy za pozno np zaczela chodzic z mowieniem tez nie przezywam widocznie jeszcze nie jej czas a czy zacznie mowic na drugie ur czy na 4ur no coz nir pochlastam sie :)

Co do sprawy to nie dzieki aby nie zapeszyc :)

Mnie znowu napadl zakupoholizm Zuzinowy :D

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki ;*

My nie spimy od 7 młody szaleje a ja nie mam siły ;/ sklamalam mówiąc ze nie doczekam się śniegu ..

Załączniki

• 1422177831660.jpg
    1422177831660.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 61
U nas tez snieg, ale mloda kaszle, pozatym wisi to cos w powietrzu i siedzimy w domu :)

HAPPY u nas na bilansie pytali czy 3 slowa w zdanie laczy .. co do 2 jezykow PAULINA to nie jest czasem tak ze dziecko po prostu miesza polski z angielskim ???

S znowu auto stiknal ... pech jakis normalnie.

reklama
Milena - on na bilansie dwulatka mówił prawie wszystko o co ga zapytali, i wszystko rozumiał wiec powiedzielu xe jest bardzo dobrze , tylko ze jak dla mnie od tego czasu zrobił male postepy mowie no i widzę że chce cos powiedzieć ale nie może sloea złożyć bo przekreca litery. Powodów może byc wiele nawet to ze prawie nie ma jedynek
Zdrówka dla małej

Do góry