reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

Ja kilka dni bez internetu byłam;/ w dodatku mieliśmy małe kłopoty rodzinne ale juz wszystko opanowane:) U nas dzisiaj spadł snieg i zaliczyliśmy juz dzisiaj wypad na sanki:-)
Jeżeli o mnie chodzi to ja sie dopasuję:) Fb mam tylko obawiam się że to nie przetrwa długo, tutaj udzielam sie juz od bardzo dawna i cały czas ktos tu jest

Zdrówka dla wszystkich chorujących! Mi juz powoli przechodzi tylko rano wstałam z bólem gardła:wściekła/y:

asik super że wszystko w porządku i że szybko wróciłyście do domu:)
happymum To pewnie chwilowe, Dennis na pewno pozniej sie uspokoił:) A do logopedy ktos Cię pokierował czy po prostu sama idziesz bo cos Cie niepokoi?
olcia będzie dobrze:)

reklama
MILENA zaraz wroci do formy :) pewnie jeszcze troche oslabiona.
OLCIA ja bym chciala!! Ale niestety. Kciuki za sprawe!
MADZIALENA u nas tyyyle sniegu ;)

Załączniki

• 1422029513174.jpg
    1422029513174.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 46
  • 1422029541278.jpg
    1422029541278.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 44
Hej u nas snieg był ale tylko jeden dzień.
Madzialena - narazie idziemy do health visitor (taki lekarz od malych dzieci0-5lat) i poproszę o skierowanie do logopedy. Martwię się bo wydaje mi sie że w tym wieku powinien juz mówić zadaniami (chociaz krótkimi) a on tylko słowa.
Olcia&&&&&

Załączniki

• 1422033470196.jpg
    1422033470196.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 41
HAPPY a moim zdaniem przesadzasz, on ma dw jezyki na raz wiec wiadomo ze troche dluzej zajmie mu przyswajanie. Ja tez spodziewam sie tego ze Nika stanie w miejscu jak pojdzie do przedszkola.
WAMPI jest pieknie :)

Paulina happy nie przesadza martwi się i chce to skonsultować z lekarzem ;)

U nas o śniegu to możemy jedynie pomarzyc szaro brudno i deszczowo .. Jeszcze ja mam zapalenie węzłów wiec nawet nigdzie nie wychodzimy ;(

MLODA mi bardziej chodzilo o to ze on ma wiecej czasu na przyswojenie jezykow, szefowa z synem dopiero po 4 urodzinach bo tez mial dw jezyki do przyswojenia. Ale jak sie denerwuje to jasne ze dla wlasnego spokoju lepiej isc

My dzis z mloda same, kolejna sobota pod rzad, A. ma byc kolo 15 to pojdzie z N. na sanki, jutro mamy jechac do ikei po pare dupereli no i popatrzymy za lozkami, wybierzemy cos i jak bedzie kasa to A. pojedzie kupic. Zaslony mam wybrane tylko zastanawiam sie czy warto kupywac takie rzeczy przed remontem, nie wiem jaka tapete poloza i jaki kolor paneli bedzie.. i sie zastanawiam czy warto.

reklama
Hejka:)

Mały dzisiaj pospał do 11:-) Po obiedzie idziemy na małe zakupy i do apteki musze koniecznie iśc po cos na gardło ;/

paulina jakie piękne widoki:) U nas juz ciapa śnieg jedynie w parku został;/ z zakupami ja bym sie wstrzymała pozniej juz będziesz wiedziała jakie mniej więcej kolory będą pasować. Nam jak sie uda to planujemy kupic małemu dywan taki z ulicami żeby mógł sobie autkiem jezdzić bo zobaczył taki u znajomych synka i on tez chce:) Postaramy się zrobic mu niespodziankę:)
wampi my wczoraj bałwana lepiliśmy, mały ale jest i jeszcze stoi hehe
happymum no pewnie że skontrolowac i poradzić sie zawsze można:)

Do góry