reklama
Nie wszyscy maja fb. Tu na BB tez jest zamknieta grupa...mysle ze jest to zbedne ...
My od poniedzialku bylismy w szpitalu , dzis wyszlismy . Mloda odwodniona, wymiotowala ... jestem padnieta nor malnie, marze o nocy we wlasnym looozku juz ok tylko kupka nieco rozwolniona , lekka dieta przez kilka dni
My od poniedzialku bylismy w szpitalu , dzis wyszlismy . Mloda odwodniona, wymiotowala ... jestem padnieta nor malnie, marze o nocy we wlasnym looozku juz ok tylko kupka nieco rozwolniona , lekka dieta przez kilka dni
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Sandra - jestem ZA jak najbardziej mi jakoś łatwiej wejść na fb nuz na bb mimo ze msm apke w telefonie
Milena -zdrówka dla małej
Dennis dzisiaj nie chciał iść do przedszkola i płakał jak go zostawiłam : / mam nadzieje że to jednorazowe
Czeka mnie wizyta u logopedy z Dennisem ehh zobaczymy co to będzie
Milena -zdrówka dla małej
Dennis dzisiaj nie chciał iść do przedszkola i płakał jak go zostawiłam : / mam nadzieje że to jednorazowe
Czeka mnie wizyta u logopedy z Dennisem ehh zobaczymy co to będzie
cayoka
Fanka BB :)
Co do grupu na fb to robcie jak uwazacie ale ja nie majac fb mam czuc sie gorsza ze nie moge tam dolaczyc i uczestniczyc ?;p moim zdaniem fb jest od znajomosci i posiadania wlasnego konta prywatnego a grupy ? Hm, mysle ze jest tutaj BB i mozna tu pisac mozna tez zrobic watek zamkniety. Ale robcie jak uwazacie ja tylko udzielilam swoje zdanie
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow !
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow !
Ostatnia edycja:
G
guest-1673535084
Gość
Czyli wiecej jest na nie super!
MILENA zdrowka dla was! W ktorym szpitalu lezalyscie?
MILENA zdrowka dla was! W ktorym szpitalu lezalyscie?
cayoka
Ja jestem na nie i mowie otwarcie, nie mam fb czyli bylabym wykluczona calkowicie z tego. Tu tez mozna zrobic zamkniety i bedzie dobrze a fb raczej od tego nie jest.
sandra910107
Postanowiłam coś takiego zrobić z happy ale nie związanego z forum BB.
Tu gdybym chciała i tak nic z tego nie wyjdzie.
Tu gdybym chciała i tak nic z tego nie wyjdzie.
Hej kobitki czytam Was caly czas ale jakos nie mam chwili aby cos skrobnac
Renata wielkie gratulacje
Magda udanego pobytu w PL pewnie niespodzianka sie udala
Zdrowka dla wszystkich
Renata zaciazyla femmefatale na dniach rodzic bedzie to ktora w kolejce do zaciazenia?
Asik super ze operacja sie udala
Jejuniu taka pogoda w kratke ze zastanawiam sie nad kupnem wiosennych rzeczy
Za tydzien sprawa w sadzie mam nadzieje ze ostatnia bo mam dosc nerwow
Renata wielkie gratulacje
Magda udanego pobytu w PL pewnie niespodzianka sie udala
Zdrowka dla wszystkich
Renata zaciazyla femmefatale na dniach rodzic bedzie to ktora w kolejce do zaciazenia?
Asik super ze operacja sie udala
Jejuniu taka pogoda w kratke ze zastanawiam sie nad kupnem wiosennych rzeczy
Za tydzien sprawa w sadzie mam nadzieje ze ostatnia bo mam dosc nerwow
reklama
Olcia &&& za sprawe . Ja sie zebrac nie potrafie, jakos nie chce tatusia widziec .
Jutro zasowac musze po wypis do szpitala...
Moja Natalie szpital rozleniwil , w szpitalu pod kroplowkami siedziala i teraz jakis taki len , w dodatku ciagle gada ze ' raczka juz nie bedzie pic '
Jutro zasowac musze po wypis do szpitala...
Moja Natalie szpital rozleniwil , w szpitalu pod kroplowkami siedziala i teraz jakis taki len , w dodatku ciagle gada ze ' raczka juz nie bedzie pic '