reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja tez się dostosuje do reeszty ;) najlepiej niech sie adminki wypowiedza ;DD

jutro jade na przymiarke, sukienka nadal nie wybrana do kocna hahah
Julka chora, w niedziele zaliczylismy lekarza, wvczoraj drugiego... kaszle jak.. ale to od kataru kaszel wiec syrop i tak jej nie pomoze;/

reklama
Wiecie jeżeli ktoś będzie chciał to nie ma problemu , a jeżeli nie no to trudno . Chciałam juz dawno coś takiego zrobić myślę na formą grupy i tematami na pewno będą trzy osoby które razem ze mną mi pomogą osoby w grupie będą mogły się podzielić swoją historią . dołączyć zdjęcie itp , myślę też o kąciku literackim czyli umieszczać tam przeczytane książki przez mamy oraz wiersze musze to wszystko po składać w razie co będę was informować.

SANDRA historie kazdej z osobna tutaj znamy, ksiazki i wiersze to nie jest tez za prywatna strefa zycia, wiec nie wiem po co te zmiany? Myslalam ze chcesz to zalozyc ja kktos bedzie mial wieksze problemy, z naszej grupy tu na mm i nie bedzie chcial pisac ogolnie, tylko w tajnej grupie.

23MAY jak przymierzysz to bedziesz wiedziala ze to ta ;) ja nie mialam watpliwosci, oczywiscie mamie sie inna podobala i probowala mi wcisnac inna, ale ta co mialam byla dla mnie idealna i najlepiej sie czulam. Nie ma ogladac na necie bo na zywo po przymiarce inaczej ;) w krk szyjesz?

reklama
Dobrze! Bo kuzynka szyla w Mai "suknie za 999zl" i powiem ci ze nie dosc ze ona z grubszych to jeszcze suknia jak worek, wogole nie sciskala ani nie przylegala. Wzor nawet ladny ale wykonanie tragedia, jedna znajoma nawet sie z nimi sadzila..

Do góry