reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
U mnie również ciężko co kolwiek na pisać Pati daje mi tak Popalić że jestem wykończona fizycznie jak i psychicznie . Dla tego twardo powiedziała więcej dzieci nie będzie po tym co przychodzę z nią odechciewa mi się na całe życie dzieci . Wracam do ćwiczeń pewnie zaraz się obudzi.

Ja tez na kompie nie dalabym rady :p zanim wejde i sie zaloguje to mloda juz daje popalic :d apka na tel i caly czas na biezaco w miare

Hej tak sobie sprzątam i pomyślałam że założyła bym profil na FB młode mamy z BB grupa zamknięta poruszane byłyby wątki o dzieciach oraz nas samych z życia wzięte mógłby dołączać inne młode mamy zrobiłabym listę mam udzielających się tu oczywiście za waszą zgoda powiedzmy imię i pierwszą literę nazwiska oraz ile dzieci i w jakim wieku urodzone co wy na to i utrzyma bym coś takiego co myślicie , można by dołączać zdjęcia czy coś ? Czekam na opinie ?

SANDRa z pazdziernikowek mamy takie cos. Beznadzieja moim zdaniem, to nie zdajr egzaminu na dluzsza chwile, na bb przestaniemy sie udzielac i na fb po jakims czasie tez ucichnie. Tak bylo w tym przypadku ;)

reklama
Do góry