reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maciejka dokładnie mój mąż jest dwa w jednym. Tu zawód kierowcy jest bardzo popularny. Kierowcy w bardzo krótkim czasie za to co najezdzili plus to co poprowadzili właścicielowi podudowali takiedomy jak i lekarze

reklama
Maciejka tak teść miał dwa tiry my po ślubie kupiliśmy 3 teraz znowu mamy dwa. Teraz juz może mniej ale przez ostatnie lata kierowcy tyle na fajkch i na paliwie zrobili ze to druga wypłata szkoda ze nie za swoje pieniądze... Oczywiście mowie głowie tu na wschodzie

Witam wieczorowo.
Oliwia czuje sie bardzo dobrze. Przez noc była na sali pooperacyjnej, rano przenieśli ją na zwykłą. Zaczęła ładnie pić, jeść i chodzić, wieczorem śmigała już po korytarzu bez mojej pomocy. Niestety lekarz nie zrobił korekty noska bo musiał jeszcze poprawić podniebienie bo nie było zrobione tak jak powinno. I za dużo tego wszystkiego by było jak na jedną operację. W piątek dostaliśmy wypis, w szoku byłam że 2 dni po zabiegu nas wypuścili.

Renata gratuluję

Życzę wszystkim potrzebującym dużo zdrówka

Ostatnia edycja:
HEj.

Asik- super ze sie wszystko powiodlo jak trzeba ppdczas operacji! ;)

Oczywiscie przychodzi pora spania a mi sie odechciewa spac i tak sobie bede lezec pewnie do 1lub 2;/ a rano obudzic sie nie moge :// porazkA....

My we wtorek lecimy, ale ten czas leci... Zdecydowanje za szybko..

Ostatnio kazdy nas pyta kiedy drugie dziecko planujemy.. Zazdroszcze Renacie bycia w ciazy i ze bedzie tulic takiego maluszka ale ja narazie nieeee ;)

ASIK super ze wszystko poszlo dobrze !!!

MAGDA mnie wlasnie jakas bezsennosc dzis dopadla , leze , wierce sie.az.postanowilam zerknac na BB ;) nie jestem sama :)

Hej z rana
Maciejkaa przeważnie ćwiczę jak mała śpi bo z nią się nie da bo w łazi na ciebie , chyba że ma dobry dzień to ćwiczę z nią ona ma radoche a ja szanse poćwiczyć ale przeważnie po 10 min jej się nudzi.
Magda0109 u mnie ostatnimi czasy tez ciężko ze snem położę się o 23 a i tak zasypiam kolo 1 w sobotę udało mi się zasnąć uwaga o 2.30 a o 5 Pati się obudziła na szczęście P pozwolił mi pospacerować . Nie wiem co jest nawet rezygnuje z drzemie południu i nic nawet sex mnie męczy . Widocznie znowu mi się poprzestawialo.

Ja odkąd mam dzieci to bezsenność mi obca jest hehe ;) sen na wagę złota wręcz :p
Paskudna pogoda dziś :/ czekamy właśnie pod szkoła na małego.

reklama
Do góry