reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sandra - ja bym znów musiała na tylek bo przytyłam, jak juz ma być Duzy to niech chociaż jedrny będzie :p tylko ze narazie mi sie nie chce, z brzuchem na szczęście provlemow nie mam:) chociaż przypuszczam ze po 2 ciąży nie byl by taki fajny.
23may - u nas sprawdza się lipomal

reklama
23 May na katar viks maść smaruje ja 3 razy dziennie oraz olejek z eukaliptusa na poduszkę a na kaszel to felgami na lub herbapect oraz syrop z cebuli. , oraz na katar sól morska lub na pary z eukaliptusa.
Renata tez się nie chwalił am z drugą ciąża miałam nauczkę z pierwszą.

Hejka:)
My pospaliśmy do 10 dzisiaj, rosół się robi, pozniej na dwór na chwile bo mały ma katar a wieczorem u nas ksiądz będzie chodził :)

23may
u nas na przeziębienie pomaga syrop Pneumolan raz rano, na katar wapno w syropie ,wit. C w kroplach i krople euphorbium do nosa :) a w ciągu dnia woda morska, smaruje tez na noc maścią rozgrzewającą a jak jest naprawdę ciężki katar to jeszcze kropelki Inhalol albo
Olbast na piżamę. U nas też większość lekarstw to małego, dosłownie cała półka;/
sandra wytrwałości w ćwiczeniach:-) ja też muszę wziaść się za brzuch, teraz sporo schudłam i właśnie brzuch przydałoby się poprawić :)

Renata przynajmniej wiadomo że dzidziuś jest :D

Ło dziewczyny chyba musicie mieć grzeczne dzieci, że jeszcze macie siły i czas na ćwiczenia ;)

U nas na przeziębienie najlepsza cebula i czosnek. Rutinoskor i lipomal ;)

Maciejka - ja zawsze te 30 minut znajdę,(zazwyczaj robie 10 po minut brzuch, posladki i nogi) te pół godziny znajdę albo jak mały bajki oglada albo wieczorem jak śpi, albo jak w przedszkolu jest teraz nie ćwicze bo mi sie po prostu nie chce :p

Maciejka heheh no polemizowałabym czy taka dobra kasa:) Zależy gdzie się jeździ.

Milena oj dzieje się u Was wszystkiego dobrego:*

A ja też sobie na siłownie z braku laku wróciłam aby się poruszać:)

Maciejka bo nie znasz żadnego właściciela:p Śmieje się. Całkiem co innego jest jak jeździsz u kogoś a całkiem inaczej jak jeździsz u siebie. Bo jest PAN kierowca i właściciel a PANU kierowcy wszystko się należy nie mówiąc o tym co jeszcze weźmie dla siebie...

reklama
Kasiek no właściciel jak to właściciel ;-) ale mi chodzi o zarobek pracownika :)
Wampi moja mama tak samo robi :) ja jestem na obrotach 3/4 doby to ruchu mam zo hoho :)

Do góry