reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młodamama-ja juz szkole mam za sobą, dawnooo , chociaż i tak zazwyczaj byłam na 2-3 lekcjach w ciągu dnia , czasem poszlam na 3 lekcje jeszcze z spóźniona a po jie znów się urywalam ale egzami praktyczny zdałam na 96% a teoretyczny na 88% wiec nie było źle :D

reklama
Ja miałam normalnie w sklepie,w sumie dużo mnie tam nauczyli , nie narzekałam tylko na egzaminie wszystko na kompie byli trzeba robic a nie na kasie , no ale tego w szkole uczyli :)
Edit. ..
Dostałam @ , i chyba nawey sie ciesze

Ostatnia edycja:
Hejka:)

młoda mama ja synka zaczęłam sadzać na nocnik jak miał 2,5 roku, wcześniej nie wykazywał zainteresowania:p Mój P. tez swego czasu miał okres kiedy był strasznie niegrzeczny, bunt dwulatka, bunt trzylatka, tez to przerabialiśmy:) trzeba duzo tłumaczyć, nie zwracac uwagi na brzydkie zachowanie bo dziecko takim zachowaniem testuje Twoja wytrzymałość. Wiem że jest cięzko ale jeżeli będziesz konsekwentna to zobaczysz różnice:) Krzykiem tez nic się nie zdziała, jeżeli moje dziecko próbuje na mnie cos wymusić albo robi mi na złośc to idę do innego pokoju i czekam aż się uspokoi, po chwili przychodzi i przeprasza :)
happymum @ przyszła, jednak cieszysz się z takiego obrotu sprawy:) Co do pomocy to czasami trzeba, ja rano tez prowadziłam siostrzenice do zerówki, przed 12 ja odebrałam i do ok 16 musze się nią zająć:)

Nalatałam się dzisiaj, siostra dzisiaj wychodzi, kupiłam małemu czteropak chusteczek nawilżanych i żel 3w1 nivea, na pewno sie przyda bo ciuchów mówi że ma dużo,

Miłego dnia dziewczyny:)

Hej dziewczyny , dziś mama odprowadzala wiki do szkoły wiec jak wyszły to polozylismy się z Pati spać i w staliśmy o 10 .
Młoda mama , wiki sadzalam jak skończyła 1,5 roku ale bez przymusu jak chciała to ok jak nie to nie . Happy jednak @ przyszła czasami przeczucia nas mylą.
Uciekam do sprzątania . Miłego dnia ☺

Ostatnia edycja:
Hej :)
Madzialena - w sumie to mi było obojętne bo juz nie mam takiego parcia na drugie dziecko, z jednym mi wygodnie w sumie :p
Sandra pewnie ze czasem nas mylą ;)
Mlodamama-dennis przed drugimi urodzinani płakał na widok nocnika:/
Ubralismy chiinke i tetaz ide sprzątać bo o 14:30 po małego od siory S. Jedziemy do szkoły

reklama
Hej. My chore. Co do nocnikowania moja bodajze od 23msc jest bez pampka w dzien. Juz rzadziej na wyjazdy i spacery. Jedynie na noc. No i od paru dni mam problem. Nie zrobi kupy na kibel, jak widze ze ja cisnie to probuje ja przetrzymac zeby zrobila, ale ona mendziora trzyma do wieczora kiedy wie ze po kapieli jej ubieram i ledwo co ubiore i wali w pampka. Do tej pory ladnie wszystko na kibelek robila a ja jiz nie wiem jak ja namawiac :/

HAPPY ja za tydzien gdzies @@ bede miala. A co do tego ze sie nie zabezpieczalismy to tak wszystko mozliwe, ale mi sie nje wydaje zeby cos bylo na rzeczy.. wkurw*enie jak co miesiac bez tabsow :p

Do góry