reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina - mój woła kupę ale woli kupę na nocnik niz do kibelka, pampersy juz odstawione zupełnie choc czasen są wpadki w nocy. Na drogę juz bez problemu, jak woła w aucie to mu tłumacze ze ma wytrzymać az dojedziemy, u kogos ti normalnie na kibelek robi bo wie ze inaczej sie nie da. Na spacerze jak mu sie zachciało to próbowałam żeby zrobił na dworze ale on nie chce wiec wróciliśmy do domu.
Zdrówka!

reklama
Paulina, a jakbys zakładała jej pampersa dopiero jak zasnie? w sensie ze nie zaraz po kapieli, to moze by zrobila na kibelek.

U nas ok, tylko z Lalka jutro do lekarza, bo chyba zapalenie spojówek ma, całe czerwone oczka, dzis została z babcia w domu to placz byl ze nie idzie do przedszkola ;/

paulina zdrówka dla Was!:) U nas bylo podobnie tyle ze P. nauczył się siusiuć na nocnik a kupki nie chciał, musiałam mu specjalnie zakładac pampersa... ale któregoś razu powiedziałam że mam specjalne pampersy tylko na noc, popatrzył na mnie i zrobił na nocnik hehe. Może to chwilowe na pewno jej przejdzie
23may mój mały tez już przechodził zapalenie spojówek, 3 dni kropiliśmy oczka i przeszło:) tylko że to zarazliwe pozniej w domu wszyscy mieliśmy;/

Hej

Happy przeczytalam o tescie i juz chcialam napisac to co Ty mi wczesnirj a tu post ze @ przyszla xd co do katarku przygotuj sie ze teraz moze miec czescirj taki katar bo przedszkole ale my robimy odciagamy katarkiem sol po jakims czasie nasivin a na noc inhalol na kolderke i wyzej poduche i rowniez mamy zielony katar ale pediatra stwierdzil ze to zlobkowe i w sumie zielone glutki mamy jeden dzien po tym stosowaniu i pozniej juz taki przezroczysty

Paulina zdtowka dla was.

O matko dziewczyny jak ja sie meczylam do dzisiaj od soboty bole migrenowe wymioty bol zoladka i pleciw dreszcze wszystko na raz myslalam ze umieram :/

Ja dopiero teraz mogę odsapnac .. Młody właśnie usnal Ł pojechał di pracy chwila relaksu .
O 17 wrocilam ze szkoły totalna porażka obiad na biegu sprzatanie dobrze ze siostra przyszła to małym się zajęła ;)
U nas chyba ida zeby bo maly znów bardziej się slini marudzi i bierze wszystko do buzi .

Hej dziewczyny ja juz w drodze do szkoky zawieźć malego od siostry S.
@ wczoraj przyszła plamilam do wieczora i całą noc i dzis znów nic:/

Hej dziewczyny , standard opcja i sprzątam , wczoraj byliśmy na zakupach kupić choinkę do naszego pokoju , tylko okazało się ze jest trochę wieksza niż nam się wydawało. Przy okazji kupiłam trochę rzeczy wiki , rośnie jak brzoza w takim tempie , najgorzej jest z spodniami .
Happy tez nie dawno tak miałam najpierw przyszła o 11 dni za wcześnie a później tydzień później i miałam 1,5 dnia . Może chormony ci tak skaczą lub coś , buziaki odezwę się później

reklama
Hej.

U nas po starenu. Wlasnie siedze i czekam na autobus.
Maja tez oki, powoli sie rozgaduje.

Dzis kupilam jej w lumpku ubranka dla lalki, jaka szczesliwa byla bo lala "kienke" ma ;) aa i nowe naklejki z Myszka Miki. I tez radocha. Ona ma taka duza maskotke Minnie i ogladala naklejke i nosila myche ;)

Ja mam koniec pracy albo w sobote albo 24go no ale w Wigilie nie pojde wiadomo.

Aa w sobote siostra przyjezda ale sie ciesze ;)) Ostatnio staz jej przedluzyki i miala nie przyjechac ale dyrektora przedszkola to nasza sasiadka wiec bez problemu to zalatwila ;)

Paulina- zdrowka dla was. Jutro wyjezdzacie?

Do góry