reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

Ja juz po pracy, dzisiaj szybko poszło. No i w wigilie i Sylwestra nie będę rozwozić:) Za to w sobotę zaraz po świętach i w sobote po sylwestrze :p Mały dalej ma katar, z kaszlem różnie, antybiotyk ma do jutro więc zobaczymy

I mamy juz choinkę, o wiele większą niż w tamtym roku :) D.musi zrobić stojak i może jutro ubierzemy:)

olcia dobrze że złe samopoczucie już przeszło:)
happymum strasznie masz nieregularne te miesiączki;/

reklama
A mnie juz bebzon pobolewa na @. Wiec na prom musze sie zabezpieczyc zeby potem nie latac z papierem toaletowym miedzy nogami haha

MAGDA tak jutro mamy prom :-) o 18 z Nynashamn a w piatek na 13/14 bedziemy w Gdansku.
MADZIALENA super ze nie bedziesz musiala rozwozic w te dni ;-)
HAPPY kiedy wy do Pl lecicie? Moze byc sie tam przebadala porzadnie? Wogole czemu wy tak rzadko jezdzicie do Pl?

Witam ;) ja jestem juz w domu mały zrobił taki bałagan w domu ze masakra ... U nas będzie mała choineczka bo Maniek u mojej mamy wszystko z ni sciagal .
Wczoraj dostalam @ i zdycham nie biorę juz tabletek bo po nich bardzo przybierać na wadze ;/
Maly skończył 14 miesięcy a nic nie mówi jeszcze tylko 'tata,daj i nie ' ;(

Paulina hahaha skad ja znam takie latanie tylko ze ja z domu do sklepu :p

Madzialenka to super ze masz wolne w te dni

Mlodamama a czego ty oczekujesz ze zacznie mowic pelnymi zdaniami ?: )

Dzisiaj zadzwonily do mnie ze zlobka Zuzia 39st goraczki rozpalona od razu do lekarza wszystko ok tylko goraczka i kaszel jest poczekamy do jutra czy dalrj bedzie goraczka przyszlam do domku mierze temp po 30min a tu 36.9 wiec nie dawalam jej czopka nie wiem o co chodzi

W ogole dzisiaj byla u mnie klientka ktora jest niania i opowiadala ze miala dziewczynke 2letnia ale mama zrezygnowala bo jej dziecko ma sie uczyc abecadla jez. Ang francyskiego i hiszpanskiego a ona takich nie umie czy Ci rodzice powariowali? Dziecko dopiero co zaczyna mowic zamiast zabawa sie zajac to nauka jezykow

Olciaa nie oczekuje pełnych zdań ale inne dzieci w jego wieku mówią więcej , wiem ze każdy rozwija się inaczej ale to moje pierwsze dziecko i nie wiem ;) Zdrowia dla Zuzy ;)

A co do 2 latka tyle zajęć to przesada ..

Mloda mama a inne dzieci to wiesz co heh Zu sie rozgadala dopiero w zlobku i to noe jakos super nie przejmuje sie bo moja mama np do 4rz mowila tylko baba a pozniej jak sie rozgadala to do tej pory sie nagadac nie moze hehe

olcia tyle zajęć dla dwulatka to przesada.. to dziecko w ogóle dzieciństwa nie bedzie miało;/ Zdrówka dla córy
młoda mama tak jak piszesz każde dziecko rozwija sie we wlasnym tempie:) jak juz sie rozgada to jeszcze będziesz chciała żeby chociaż chwilke posiedziało cicho :p
paulina już spakowani czy dopiero Was to czeka?:)

MADZIALENA cos ty, my z tych co wszystko na ostatnia chwile :p cud ze poprane juz mam haha
OLCIA no na promie to wsumie nie wiem czy bym znalazla podpaski albo tanpony, w sklepie tam nie widzialam a latac i sie pytac babeczek czy czasem nie maja pozyczyc to chyba troche siara haha.. co do abecadel moja nawet po polsku nawet nie potrafi a co dopiero w innych jezykach..
MLODA dobrze olcia mowi, zdaniami gadac nie bedzie :p

reklama
Do góry