reklama
G
guest-1673535084
Gość
MACIEJKA kazdy odczyn poszczepienny to NOP, od tego wylicza sie srednie ktore pisza ci na szczepionkach. I wszytko trzeba zglaszac.
Edit
I miedzy innymi po tych zgloszeniach rodzicw decyduja sie nie szczepic. Tak jak min Olcia ;-)
Edit
I miedzy innymi po tych zgloszeniach rodzicw decyduja sie nie szczepic. Tak jak min Olcia ;-)
Dziewczyny a tak z innej beczki w sryczniu Zuziula ma bal przebierancow za kogo moge ja przebrac ? Podsuncie jakies pomysly nie chce zadnych ksiezniczek itp myslalam o zolwi ninja plci zenskiej ale hmm nie wirm moze wy macie bardziej bujna wyobraznie
Olcia ja mam tanio stroj Iggle Piggle z dobranocnego ogrodu. Na ok 2-3 latka to tak na marginesie O byl na balu u eFa Igglem Pigglem i to byl szał. Jedyny taki stroj. wyrozniał sie sposród spidermanów i ksiezniczek.
Maciejka O tez miewal gorączki po szczepieniach. po pierwszych dwoch to byla jazda na calą okolice. dziec tak mi sie darł, nozka mu spuchła i takie podobne akcje.Fakt skutków ubocznych nie miał i nie ma, ale na mmr zaszczepilam. F za to ma autyzm. prawdopodobnie poszczepienny.Nie zebym straszyla.
Po za tym taka pizgawica u nas ze mam dosc zimy. Z teakwondo wracalam z chlopakami od głownej drogi piechotą ( siostra podwiozla nas ). noooooooz.. morda mi zmarzła.
Maciejka O tez miewal gorączki po szczepieniach. po pierwszych dwoch to byla jazda na calą okolice. dziec tak mi sie darł, nozka mu spuchła i takie podobne akcje.Fakt skutków ubocznych nie miał i nie ma, ale na mmr zaszczepilam. F za to ma autyzm. prawdopodobnie poszczepienny.Nie zebym straszyla.
Po za tym taka pizgawica u nas ze mam dosc zimy. Z teakwondo wracalam z chlopakami od głownej drogi piechotą ( siostra podwiozla nas ). noooooooz.. morda mi zmarzła.
Ostatnia edycja:
reklama
kocyka nie mielismy. od stroju nie mielismy, ale Oskar mial pluszaka Iggle i od niego kocyk nosił
kuźwa jak mi glowa boli i gardlo. ledwie sline lykam, a glowa jakby nie moja. przy kazdym ruchu taki pol w skroniach ze mi niedobrze.czuje ze dziśiaj zdechne. /
kuźwa jak mi glowa boli i gardlo. ledwie sline lykam, a glowa jakby nie moja. przy kazdym ruchu taki pol w skroniach ze mi niedobrze.czuje ze dziśiaj zdechne. /