reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina przy każdym kolejnym pyta jak było po poprzednim. Nie zgłaszam podwyższonej temp czy odczynu bo to normalne że może wystąpić ;)

reklama
MACIEJKA kazdy odczyn poszczepienny to NOP, od tego wylicza sie srednie ktore pisza ci na szczepionkach. I wszytko trzeba zglaszac.

Edit
I miedzy innymi po tych zgloszeniach rodzicw decyduja sie nie szczepic. Tak jak min Olcia ;-)

Macieja goraczka po szczepirniu to nie jest wcale normalne tak jak pisze paulina. No o ile sie nie myle to tylko 3 razy Zu zaszczepilam a tak od ok roku nie szczepie w ogole

Dziewczyny a tak z innej beczki w sryczniu Zuziula ma bal przebierancow za kogo moge ja przebrac ? Podsuncie jakies pomysly nie chce zadnych ksiezniczek itp myslalam o zolwi ninja plci zenskiej ale hmm nie wirm moze wy macie bardziej bujna wyobraznie :p

Olcia ja mam tanio stroj Iggle Piggle z dobranocnego ogrodu. Na ok 2-3 latka :) to tak na marginesie :) O byl na balu u eFa Igglem Pigglem i to byl szał. Jedyny taki stroj. wyrozniał sie sposród spidermanów i ksiezniczek.

Maciejka O tez miewal gorączki po szczepieniach. po pierwszych dwoch to byla jazda na calą okolice. dziec tak mi sie darł, nozka mu spuchła i takie podobne akcje.Fakt skutków ubocznych nie miał i nie ma, ale na mmr zaszczepilam. F za to ma autyzm. prawdopodobnie poszczepienny.Nie zebym straszyla.

Po za tym taka pizgawica u nas ze mam dosc zimy. Z teakwondo wracalam z chlopakami od głownej drogi piechotą ( siostra podwiozla nas ). noooooooz.. morda mi zmarzła.

Ostatnia edycja:
Paulina mówię zawsze na kolejnym szczepieniu.
olcia jest gorączka bo organizm się broni przed wirusami, norma.
Renata :-( :-(
W ogóle szczepienia to temat rzeka.

reklama
kocyka nie mielismy. od stroju nie mielismy, ale Oskar mial pluszaka Iggle i od niego kocyk nosił :)

kuźwa jak mi glowa boli i gardlo. ledwie sline lykam, a glowa jakby nie moja. przy kazdym ruchu taki pol w skroniach ze mi niedobrze.czuje ze dziśiaj zdechne. /

Do góry