reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maciejka, madzialena, sandra dziękuję:)
Paulina-ja wyglądam bez opalenizny i makijażu jakbym chora była:)
Wpadam sie pochwalić zr kolejny dzień bez wpadki i dzisiaj nawet kupe na nocnik ładnie zawołał ! DUMNA JESTEM!

reklama
Hej dziewczyny w koncu mam czas zeby cos naskrobac :) czytalam was ale malo co pamietam ;p

Paulina choinka super a nie sypie sie?

Macieja do mnie wczoraj dzwonila ze mam zalegle 3szczepienia u Zu ale baba nie rozumie ze nie szczepie a wczesniej po szczepieniach byly goraczki czy tylko przy tej ?

Ogolnie robicie piekne bombki my w czwartek w zlobku z dziecmi bedziemy robic bombki i ubierac w piatek mikolaja Zu ma a w czwartek spotkanie z ğornikami a w sobote idziemy na mikolaja do galerii niech dzieciaki sie wybawia ;))

Hejka:)

My pospaliśmy do 10:) Po obiedzie pójdziemy na spacer a na 14 idę do lekarza odebrac wyniki i pokazać od razu pediatrze. Pozniej mam w planach kupić resztę prezentów dla dzieciaków:) A 6 grudnia u nas w ośrodku kultury będzie spotkanie z mikołajem i bal ze snieżynką:) Będzie możliwość zrobienia zdj z mikołajem, na pewno pójdziemy:-)

happymum ale Dennis robi postępy! Super! Mój P. na szczęście nigdy nie bał się wizyt u lekarza, za to ja jak byłam mała to panikowałam:)
olcia ale dużo atrakcji będziecie miały :)

Co do solarium to ja raz w życiu byłam przed studniówka :-D ogólnie mam ciemniejszą karnację ale z raz by mi sie przydało pójść :)

MADZIALENA mi tez wszyscy mowia ze ja ciemna jestem. Jak bylam mala to pediatra sie pytala czy moj tata to murzyn albo turas. Tylko ja przez lato malo na sloncu bylam przez reke Nikolo, i tak jakos wg mnie mi sie przybladlo i zle wygladam :rolleyes: na slubie tez uwazalam ze biala jestem a przy sukni wyszlam jak mulat :p ale ja lubie solarium zwlaszcza w zimie lubie poczuc ciepelko przy -10 ;);)
OLCIA troche sie sypie ale tragedii nie ma, ja i tak codziennie albo co drugi dzien odkurzam wiec problemu nie ma ;-)
HAPPY super!! Brawo!! Moja znowu wczoraj miala taki dzien ze dwa razy tyle popuscila ze jak leciala na kibelek to odbijala stopami mokre plamy. I jeszcze kupe popuscila. Troche zla bylam bo juz dlugo nam sie to nie przydarzylo i nawet w pl na spacerze wolala i jak autem jechalismy.

U nas 4 stopnie! :p zaraz spadamy sie przewietrzyc bo wczoraj nie wyszlysmy. Wstalysmy o 10.16 :p

paulina hehe:-) jak byłam mała to bardziej ciemna byłam:) W sumie dobry pomysł podsunęłaś z tym solarium może się wybiorę :)

U nas dzisiaj 1 na plusie:) jutro ma być 2 stopnie i słońce a ja gazetki będę roznosić, ale jak się ruszam to w ogóle nie odczuwam zimna:) W następnym tygodniu ma być juz po 3-5 stopni. Kumpela wczoraj do mnie pisała że pracuje teraz na nockach, sprząta biura w ccc, w lutym ma się zwolnić dziewczyna więc może mnie wkręci

Renata tak
Olcia wcale a wcale nie szczepisz ???
U nas podwyższona temp ciała zawsze po. Nieznacznie ale jest. Zdarzyło się że była katastrofa, odczyn itp ale tylko raz czy dwa.

Ostatnia edycja:
reklama
MACIEJKA a zglosilas to pediatrze? Nasza sie zawsze pyta, jak wystapila goraczka jak wysoka itp itd wszystko zapisuje i zglasza jako NOP.
MADZIALENA & za prace ;-)

Do góry