reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzialena-świetny aniołek:)
Sandra &&&&&&& za wizytę i daj znać co z Pati.
A no i bombki super ;) gratki dla P.
Musze się wam pochwalić ze wczorajszej mały caly dzień ładnie wolał na nocnik , nawet jak miał pieluche wiec widzę postępy :)

reklama
Hejka:)

My od 7 na nogach bo byliśmy na pobraniu krwi, synek nic nie płakał:) jutro ze wszystkimi wynikami P. idę do pediatry i mam nadzieję że to już będzie koniec latania po lekarzach w tym roku! Mały po powrocie zasnął ciekawe do której teraz będzie spał

sandra powodzenia u lekarza
happymum gratulacje dla Dennisa! Oby tak dalej :)

Madzialena dzielny synek
Happy no to Denis robi postępy
Byliśmy u lekarza stwierdził że to 3 dniowka uff kamień z serca. A co do tego to wykryla szmery na sercu ręce mi opadają normalnie za 2 tyg do kontroli a jak znowu będą to skierowane do kardiologa.

Ostatnia edycja:
Hej. My dipiero wstalysmy

SANDRA nie denerwuj sie! Wiele dzieci ma szmery bo serduszko rosnie. Masz tu przyklad MADZIALENY ;-)

My sie musimy zapisac na bilans dwulatka. Przed swietami moze zaliczymy, sprawdza mi dokladnie mloda no i chyba bede ja przenosila do innego osrodka, bo teraz jak jestesny w pl to musimy jezdzic tam gdzie wczesniej mieszkalam.

Edit
Obczailam tu wkoncu solarke i wczoraj wyprobowalam ;-) 5 minut spacerkiem, ceny w miare przystepne cos takiego jak w dobrych polskich solariach, wkoncu nabiore kolorku! ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
paulina nas w styczniu czeka bilans czterolatka :)
sandra nie ma się co denerwować bo 90% dzieci ma szmery niewinne związne ze wzrostem serca, ale wiadomo lepiej to skontrolować jak będzie taka potrzeba, poczekacie do następnej wizyty, póki co głowa do góry :) ja też się niepotrzebnie zamartwiałam

Hej my właśnie wrocilismy z prawie dwu godzinnego spaceru ;) mimno i mokro ale Dennis sur wybiegał:)
Sandra-głowa do góry i oby to nic poważnego
Paulina-mi by sievtez solarium przydało:D bo biała jak mąka jestem :p
Madzialena-dzielny synek. Dennis boi się panicznie lekarzy juz zanim wejdzie do gabibetu:(

Sandra przeczucie mnie nie myliło ;)
Nie martw się, jak dziewczyny piszą, będzie dobrze :*

Happy gratulacje dla synka !!!

My właśnie zbieramy się na szczepienie, aż się boję ...

reklama
HAPPY ja tez :p a lubie miec lekki brazik na sobie. Jak jestem jak maka to moja twarz wyglada jak 35latki przynajmniej :p
MACIEJKA powodzenia ;-) mmr?

Do góry