reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina biedna Mała :(
Milena bez auta jak bez ręki w tych czasach :/
23may to super że lubi przedszkole ;)
Sandra ja tylko czekam aż mój skończy 7 lat i samego go puszczę.
Renata i macie piętrowe czy rozłożone?
magda zdrówka

reklama
MACIEJKA jeszcze jak sie nie ma dojazdu do pracy . jakos musi przezyc ;) w srode ma byc rzeczoznawca, zobaczymy co powie .
PAULINA biedna mala ;/ oby przeszlo szybko !!!&& moja tez kiedys utykala, maaatko , szla a nagle jej noga sie uginala i upadala ... dziecia u mojej babci pilka wpadla do " kompostownika " ( czy jak to tam sie na to mowi ) zawolali meza siostry , trawa skoszona wrzucona byla i nie wiedzial ze tam woda jest, wszedl jedna noga i ratujac sie gdzies uwadzil Natalie a wazy ze 100 . na szczescie skonczylo sie na smiechu bo porwalo mu buta :)

Jasiek jeszcze lekko ponad 2h ... Ide go zaraz uspic , i obiad na szybko zrobic :)

Ostatnia edycja:
W tym sek ze to on kolege bral :) a z jednej wsi do drugiej ciezko bezposrednio rano zajechal miejskim. Jego ojcec jezdzi ale wyjezdza o 5 , a bez sensu zeby o 5:15 byl w pracy jak n 6 ma ...

MILENA lepszy rydz niz nic :p

My za pierwszym razem upolowalysmy pralki :p poszlysmy w czasie gdy pranie sie juz zrobilo i ktos suszyl wiec my sobie wrzucily. A pranie wyschnie nam w domu. Jutro prasowanie i spakujemy sie, na dwa dni duzo nam sie potrzeba.

Hej.

Pisalyscie o pechu? Moj brat wczoraj zlamal.obojczyk ;// a "tylko" sie przewrocil.. Wczesniej tato noge, tyle ze z noga problemy do dzisiaj ma..

Majka zaziebiona.. Oby do poniedzialku przeszlo jej...
Mnie tez bola miesnie, i kark bo dzis w nogach spalam bo ona musiala wyzej spac zeby katar jej nie przeszkadzal.. No i przespala cala noc. Ja co chwile sie budzilam a nad ranem mialam glupi sen ze ktos sie wkradl do chaty i mnie dusil.. Brr...
A jeszcze dzis na zakupy musze jechac bo w lodowce swiatlo :D Dobrze ze mielone z wczoraj mam to spokoj z obiadem.. ale sprzatanie mnie czeka.. ehhh

Musze sobie zaplanowac obiady, zeby rano tylko wstac i robic ;)

Paulina- noo tu z nimi jest to samo.. Dla nich wszystko a zawsze Polacy zli bo benefity biora itp, a oni do pracy sie nie nadaja...A wczoraj jedna mnie rozwalila.. Nie chce na nich najezdzac, ale przyszla sobie poowijana baba i oprowadzaja nas a ja patrze a ta w jakims pokoju zamknieta i modly odwala.. A mamy jedna przerwe 40min lub 2 razy pp 20min to nie wiem jak ona bedzie pracowac... Jestem pewna ze w pon pare osob nie przyjdzie wcale..

Hejka:)

My od wczoraj u teściów do wtorku chyba zostajemy bo D. ma wolne. Torta juz skonsumowaliśmy, D. z prezentów zadowolony:) tylko że trochę mi przykro bo poleciał swiętowac z kumplami oczywiście do przewidzenia to było, nawet teściowa na niego skoczyła czemu razem nie idziemy, wkurza mnie strasznie i dobrze widział że zła jestem i powiedziałam mu po jaką cholerę mnie tutaj przywoził skoro cały wieczór będę sama, o sobie tylko myśli ojj ja mu to w końcu ukrócę, jutro pewnie milutki będzie jak nie wiem, ale ja pojadę sobie do siostry bo to ta sama wioska

paulina mój mały tez ostatnio uderzyl sie w nogę, cały wieczór kulał i wogóle stanąc nie mógł na nogę, posmarowałam altacetem tak jak Ty i dałam syrop przeciwbólowy na noc i rano juz było ok:)
magda dużo zdrówka dla córy:)

P. na szczęście tutaj grzeczny, koty ma i co chwile je karmi :p Ja wzięłam sobie styropianowe stożki i będę aniołka robić :)

Paulina-biedna:( mój dziś skoczył z 3 schodów i zaczął plakac zr go niga w kostce boli myslalam ze skracil ale po 2 minutach wszystko ok:)
Milena -ja wiem jakie sa problemy z dojazdami do pracy jak auta nie ma. S sie męczył przex rok:/
Magda-zdrówka dla brata.
Msdzialena-Dlaczego nie poszliście razem?
My mamy do jutra Kevina (siostrzenca S) wiec hałas jak bym 5 dzieci miała bo on i Dennis to mieszanka wybuchowa

reklama
happymum jakby z kolegami D. przyszły ich dziewczyny to bym poszła a tak to sama z nimi bym siedziała;/ a zła jestem bo myślałam że w domu sobie posiedzimy i nic mi wcześniej nie powiedział że idzie do kumpli. To powodzenia jutro z dzieciaczkami:) Ja mam tak praktycznie co weekend bo albo siostra przyjeżdża z córą albo drugiej siostry córki do nas przychodzą:)

Synek juz śpi:) Ja wypiłam dwa drinki z teściami, bratem D. i jego dziewczyną:) Fajnie że przyjechała bo inaczej bym się nudziła:) I mały strasznie ją lubi wyszalał się jak nie wiem

Do góry