reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HAPPY ja sie boje upadkow ze wzgledu na reke. Nika ma kruche kosci, lewa reka narazona dodatkowo przez sruby co miala.. myslalam ze wieksze te lozka! Skoro na 140 to takie co turystyczne.. ok, dzis wieczorem bede patrzec ;-)

reklama
Paulina-to sa "toddler bed" czyli dla przedszkokaka zalecane do 5 roku życia.
Może coś takiego?

Załączniki

• 1416563647159.jpg
    1416563647159.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Hejka:)

My pospaliśmy do 10:-) Na obiad robię zapiekankę i pozniej pewnie na dwór. Wieczorem chyba jedziemy do teściów także ur D. będą tam:)

Co do zostawiania dziecka to często jak idę na zakupy czy z D. jedziemy to zostaje z moją mamą ale tak na noc całą to jeszcze bez mamy nie był :p

happymum super te łóżka jak ktoś nie ma za bardzo miejsca:)

Jeśli chodzi o łóżko to my kupowaliśmy bardziej solidne z szufladą . Do szuflady mieści się dużo rzeczy i łóżko wygodne, nawet D. raz przysnął na nim z małym:) łóżko jest do 6-7 roku życia

PAULINA w srode najwczesniej przyjedzie rzeczoznawca i wyceni straty... To sciagaja z ubezpieczenia sprawcy!! Ma S taka znajoma w PZU bylismy wczoraj , najczesciej taki stan do kasacji . i wycena w PZU tego auta to 6tys.
Oj kochana nie zawsze tatus tak samo wazny jak mama :)

HAPPY kiedys mialam taka manie... Jezu na 15min szlam do sklepu i biegusiem do domu. Ale przeciez krzywda sie jej nie dzieje . dzis z ciotka byla jak bylam na lotnisku , wrocilam a ta mi tylko " kupilas jajo " i leza sobie obie w lozku :) na noc zostawilam raz... Tzn o 22 przywiozlam z wesela , uspilam , i pojechalam ... Oj martwilam siee , non stop latalam do tel patrzec ... Wrocilismy o 4 nad ranem...ani razu sie nie przebudzila :) ogolnie nauczyla sie ze mama wroci i nie placze ...co najwyzej babcia musi wybrac numer do mamy i natalia dzwoni " mamo gdzie jestes , choc do mnie , tesknie " no i czasem patrzy za okno czy przyjechalam :)

Happy- te fajne sa.. ale ja widzialam je w cenie 250f chyba.. Duzo jak dla mnie... A to co ty masz z materacem 100f a bez materaca 55f..

Ale mam stresa, matkooo, jakbym na sciecie miala isc :D

Heejka ;*

Lalka nadal zapatrzona w przedszkole, nawet spi mi dłuzej bo do 7.20 juz, chyba przez to ze taka zmeczona po przedszkolu..
Rozmawialam z Panią, ogolnie z zabawami,grami i takimi rzeczami jest dobrze, bardzo szybko łapie i wogole, gorzej z zachowaniem :wściekła/y:Pani mówi wszedzie jej pełno. a co do jedzenia to hmm. cięzko, ale tego sie spodziewalam. mało je .. bo mało rzeczy lubi, ale sniadanie zjada w domu wiec moze z głodu mi nie umrze.

a co do zostawiania na noc to ja wracam z pracy po 19, wiec młoda już spi. Usypia ja babcia albo tata. wiec niekiedy wracam pozniej bez obaw ze mała nie spi bo nie zasnie z kims innym. a na cała noc zostawała kilka razy, wkoncu z babcia krzywda jej sie nie stanie

Czesc wszystkim
Maciejkaa , będzie chodzić sama od kwietnia , teraz postanowiłam jeszcze ja zaprowadzac
Paulina rozumiem Cię gdy ja musze coś załatwić na mieście to tez wole by zostały chyba ze nie mam z kim . Tylko nie wiem która gorsza młodsza bo płacze czy starsza ponieważ co chwile się pyta długi jeszcze a czemu tak dalekie itp. Wiki była u teściowej Rok temu na wakacjach na 10 dni myślałam że zwarjuje bez niej ale wtedy to było jedyne wyjście .
A Pati zależy od humoru raz musze ja usypiac a teraz częściej daje się P . Np wczoraj postanowiłam wziąść gorąca kompiel i P ja usypial łatwo nie miał ale dał radę , było parę chwil ze chciała wyjść ale powiedziałam nie .
Milenaaa dobrze ze nic poważnego się nie stało a samochód rzecz nabyta.
A ja znowu w poniedziałek musze jechać wyjaśnić sprawę z funduszem bo znowu coś im nie gra ja ale mam pecha ost tez byłam i nic nie załatwiłam . Może tym razem się uda przynajmniej dowioze im dokumenty od P na rodzinne.

reklama
23may-ja też wuem ze małemu sie jrzywda nue stanie i on za mną raczej nie płacze ale po prostu nie lubię go zostawiać na długo. Jasne jak jadę cos załatwić i zajmuje mi to 2 czy 3 godziny to ok ale na noc jux pewnie nigdy go nie zostawię.
Sandra-trzymam kciuki za pomyślne zalateienie spraw ;)
Ha czekam na S. Zjemy szybki obiad i pojedziemy po małego di przedszkola bo dziś o 16 kończy a reszta popołudnia odpoczynek:)
S. Akurat ma cały weekend wolny u do pracy dopiero w poniedziałek na popołudnie :)
Więc może jakaś wycieczkę sobie zrobimy

Do góry