reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

helloł.

Ja dziś bylam na rajdzie po cichlandach :) tzn bardziej pojechalam po kulki styropianowe i te stozki z kulką,no ale ze ja bym miala ciuchlad ominąć?? nie nie nie :) chrześnice obkupilam w getry bo problem z dupką bywa :) ze pampers sie nie miesci. :) i tak oglądalam te dzidziusiowe ubranka i coraz bardziej chce. a potem widzialam jak kobieta po tej brei pchala wozek. i odechciewa sie. hahahaha.. wez dogodz babie

Milena co do pecha. moge reke ci podac.. w lutym poronilam, w czerwcu poronilam, wiesc o miesniaku, w lipcu wypadek, w sierpniu Ł mial wypadek i narazie spokoj.

co do łóżek dla dzieci. ja swoim kupilam piętrowe,ktore mozna rozlączyc na 2 pojedyncze. dlugosc 2 metry. no ale ja mam 9 latka.. i to tak przyszlosciowo, zeby za 2 lata nie bylo trzeba zmieniac na dluzsze :)

ulepilam dziś z Oskarem bałwana. a snieg dalej pada. moze ktoras chetna poodsniezac mi podworko ??

Ostatnia edycja:
reklama
Renata oby juz caly czas byl spokoj !!!&&&& .

Ja siedze z dzieciakami jeszcze 2h zostalo , czekam na S ale cos mi sie widzi ze spi w domu :) Natalia juz za babcia teskni, siedzi w oknie i czeka az przyjedzie . a ze miejsca pod blokiem nie bylo to auta nie widzi , i czeka az przyjedzie " matis " ; )

A mnie cos brzuch boli , wydaje mi sie ze owulka bedzie , bo identycznie jak w tamtym miesiacu ... w ogole teraz mi sie przypomnialo ze mialam na bhcg isc ... ;/ wykonam testa moze z rana .

Renata milena po burzy zawsze wychodzi slonce wiec trzeba sie tego trzymac :)

Paulina oj jak ja Cie rozumiem ;p

Co do lozeczka wypatrzylam takie piekne ale kosztuje duzo bo ok 2tys ale na razie nic nie kupuje Zu spi ze mna bo msmy plany z K

Mój mały spał w łożeczku turystycznym do 2 lat w naszej sypialni. Dziadek zrobil mu drewniane łóżko, kupiliśmy materac i przeniósł się do swojego pokoju :) córka też do 2 lat będzie napewno w turystycznym. Otworzy się "drzwi" i będzie wychodziła z niego sama jak wstanie :) potem będziemy myśleć. Nie wiem czy kupimy jej łóżko czy tapczanik. Zobaczymy :)

Ostatnia edycja:
Nie bylo zle na tym szkoleniu. Jedyny minus nawet nie ma z kim pogadac, sami Pakistance ;/ Jedna modelka przyszla wymalowana, rozowe usta i szpile, gosciu od razu ja ostrzegl :D A najlepsze jest to ze bylo na 13 a niektorzy przyszli dopiero na 13-45.. masakraaa.. widac jak niektorym zalezy na pracy...
A moja niunieczka nie plakala, pare razy zapytala o mnie i nic poza tym. Jak.przyszlam to sie cieszyla i poszla bawic sie dalej :p mowie do niej chodz idziemy do domu a ona do mnie NIE NIE :p

Meczy ja katar dalej i cos pokasluje. Daje jej Lipomal i cebion i nasmarowalam vickiem. Mam nadzieje ze bedzie jej lepiej jutro bo musze do miasta jechac, a T na druga zmiane zostaje..

Ale bym cos zjadla.. sama nie wiem co w sumie...

Renata-trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie i oczywiście szzesliwe
Milena-&&&&&za test i czrkam na wynik
Dennis z nami w pokoju spal do 5-6 miesiąca, w łóżeczku turystycznym do 18 miesiąca :)
Magda-super ze mała nir płakała!

Happy ja to tylko mam sprawdzic czy poxiom bhcg spadl :)

S mi nalesniki robi , mloda zasnela na golassa po myciu , i normalnie szkoda mi ja budzic bo zmeczona ( niedospala w dzien bo Jas ja obudzil )

HAPPY nic sie nie dzieje ;)

U nas nic nowego , S ma problem z dojazdem do pracy - nie ma czym . poki co moim jezdzi bo my i tak siedzimy w domu a pozniej to nie wiem jak to bedzie . juz zaczyna sie temat mikolaja , trzeba zabrac S w przyszlym tyg i jechac do sklepow . mloda od mojej siostry dostanie lalke sikajaca i kupkajaca ... Przyda jej sie , bo zwyklym lalka podnosi nogi bierze chusteczke i wyciera Fuu .. ; )

Ide na kawke i sprzatac! milego weekendu :)

reklama
MAGDA pakistancom i somalii nie zalezy na pracy bo wiedza ze i tak panstwo ich wspomoze. Przynajmniej tutaj. Oni ledwo przekrocza granice Szwecji a panstwo odrazu prace proponuje, zasilki, na starcie personnumber, do mieszkania pierwsi w kolejce bo oni z krajow zagrozonych wojna..
RENATA MILENa &&& zeby pech was opuscil!

A ja dzis poluje na pralnie. Moze akurat ktos nie przyjdzie albo bedzie mial nalo to ja wypiore. W poniedzialek rano samolot, Nika juz podekscytowana bo lolotem bedzie leciec i pyta "a cemu nie plomem?" Haha :p wczoraj ten kinderbal. Ostatnie 20min poszli z A. na najwieksza zjezdzalnie taka rure, wyjezdzaja z rykiem.. mloda walnela gdzie noga, kuleje placze ze kolano boli.. ja taka wku*wiona juz se mysle ze zlamane.. ale dzis normalnie chodzi co jakis czas mowi ze ja troske boli ale smarujemy altacetem.

Do góry