reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

helloł.

Ja dziś bylam na rajdzie po cichlandach :) tzn bardziej pojechalam po kulki styropianowe i te stozki z kulką,no ale ze ja bym miala ciuchlad ominąć?? nie nie nie :) chrześnice obkupilam w getry bo problem z dupką bywa :) ze pampers sie nie miesci. :) i tak oglądalam te dzidziusiowe ubranka i coraz bardziej chce. a potem widzialam jak kobieta po tej brei pchala wozek. i odechciewa sie. hahahaha.. wez dogodz babie

Milena co do pecha. moge reke ci podac.. w lutym poronilam, w czerwcu poronilam, wiesc o miesniaku, w lipcu wypadek, w sierpniu Ł mial wypadek i narazie spokoj.

co do łóżek dla dzieci. ja swoim kupilam piętrowe,ktore mozna rozlączyc na 2 pojedyncze. dlugosc 2 metry. no ale ja mam 9 latka.. i to tak przyszlosciowo, zeby za 2 lata nie bylo trzeba zmieniac na dluzsze :)

ulepilam dziś z Oskarem bałwana. a snieg dalej pada. moze ktoras chetna poodsniezac mi podworko ??

Ostatnia edycja:
reklama
Renata oby juz caly czas byl spokoj !!!&&&& .

Ja siedze z dzieciakami jeszcze 2h zostalo , czekam na S ale cos mi sie widzi ze spi w domu :) Natalia juz za babcia teskni, siedzi w oknie i czeka az przyjedzie . a ze miejsca pod blokiem nie bylo to auta nie widzi , i czeka az przyjedzie " matis " ; )

A mnie cos brzuch boli , wydaje mi sie ze owulka bedzie , bo identycznie jak w tamtym miesiacu ... w ogole teraz mi sie przypomnialo ze mialam na bhcg isc ... ;/ wykonam testa moze z rana .

Renata milena po burzy zawsze wychodzi slonce wiec trzeba sie tego trzymac :)

Paulina oj jak ja Cie rozumiem ;p

Co do lozeczka wypatrzylam takie piekne ale kosztuje duzo bo ok 2tys ale na razie nic nie kupuje Zu spi ze mna bo msmy plany z K

Mój mały spał w łożeczku turystycznym do 2 lat w naszej sypialni. Dziadek zrobil mu drewniane łóżko, kupiliśmy materac i przeniósł się do swojego pokoju :) córka też do 2 lat będzie napewno w turystycznym. Otworzy się "drzwi" i będzie wychodziła z niego sama jak wstanie :) potem będziemy myśleć. Nie wiem czy kupimy jej łóżko czy tapczanik. Zobaczymy :)

Ostatnia edycja:
Nie bylo zle na tym szkoleniu. Jedyny minus nawet nie ma z kim pogadac, sami Pakistance ;/ Jedna modelka przyszla wymalowana, rozowe usta i szpile, gosciu od razu ja ostrzegl :D A najlepsze jest to ze bylo na 13 a niektorzy przyszli dopiero na 13-45.. masakraaa.. widac jak niektorym zalezy na pracy...
A moja niunieczka nie plakala, pare razy zapytala o mnie i nic poza tym. Jak.przyszlam to sie cieszyla i poszla bawic sie dalej :p mowie do niej chodz idziemy do domu a ona do mnie NIE NIE :p

Meczy ja katar dalej i cos pokasluje. Daje jej Lipomal i cebion i nasmarowalam vickiem. Mam nadzieje ze bedzie jej lepiej jutro bo musze do miasta jechac, a T na druga zmiane zostaje..

Ale bym cos zjadla.. sama nie wiem co w sumie...

Renata-trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie i oczywiście szzesliwe
Milena-&&&&&za test i czrkam na wynik
Dennis z nami w pokoju spal do 5-6 miesiąca, w łóżeczku turystycznym do 18 miesiąca :)
Magda-super ze mała nir płakała!

Happy ja to tylko mam sprawdzic czy poxiom bhcg spadl :)

S mi nalesniki robi , mloda zasnela na golassa po myciu , i normalnie szkoda mi ja budzic bo zmeczona ( niedospala w dzien bo Jas ja obudzil )

HAPPY nic sie nie dzieje ;)

U nas nic nowego , S ma problem z dojazdem do pracy - nie ma czym . poki co moim jezdzi bo my i tak siedzimy w domu a pozniej to nie wiem jak to bedzie . juz zaczyna sie temat mikolaja , trzeba zabrac S w przyszlym tyg i jechac do sklepow . mloda od mojej siostry dostanie lalke sikajaca i kupkajaca ... Przyda jej sie , bo zwyklym lalka podnosi nogi bierze chusteczke i wyciera Fuu .. ; )

Ide na kawke i sprzatac! milego weekendu :)

reklama
MAGDA pakistancom i somalii nie zalezy na pracy bo wiedza ze i tak panstwo ich wspomoze. Przynajmniej tutaj. Oni ledwo przekrocza granice Szwecji a panstwo odrazu prace proponuje, zasilki, na starcie personnumber, do mieszkania pierwsi w kolejce bo oni z krajow zagrozonych wojna..
RENATA MILENa &&& zeby pech was opuscil!

A ja dzis poluje na pralnie. Moze akurat ktos nie przyjdzie albo bedzie mial nalo to ja wypiore. W poniedzialek rano samolot, Nika juz podekscytowana bo lolotem bedzie leciec i pyta "a cemu nie plomem?" Haha :p wczoraj ten kinderbal. Ostatnie 20min poszli z A. na najwieksza zjezdzalnie taka rure, wyjezdzaja z rykiem.. mloda walnela gdzie noga, kuleje placze ze kolano boli.. ja taka wku*wiona juz se mysle ze zlamane.. ale dzis normalnie chodzi co jakis czas mowi ze ja troske boli ale smarujemy altacetem.

Do góry