reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej

Milenaaa dobrze, że małej już przechodzi. Do wtorku już blisko &&&&

Liza zdrówka dla małża

Magda haha i jeszcze zdziwiony, że wkurzona jesteś

Maciejka współczuję nocki

Renata jak skończysz to pokaż aniołka

Paulina u mnie też obiad z wczoraj

Do dzieciaków dziś babcia przychodzi bo my idziemy do sąsiadów na urodziny. Plan był taki, że łobuziaki pójdą z nami ale, że Oliwka chora to żeby nie było jej przykro zostają oboje w domu.

reklama
Renata to że styropianu czy wstażek ?:p

styropianowy stozek z kulką i przypinasz do tego wstązkowe trojkąty :) na fb w galerii mam bombki i kurczzaki, pisanki z tamtego roku.

oblecialam dziś wszystkie sklepy w miasteczku. w poszukiwaniu bialej wstązki. i dostalalam cale 5 metrów. w hurtowni brak tego cuda. Chyba bede musiala na all zamowić.

alez mnie moj chlop wkurza. panele uklada. Pyta mlon o zdanie, jak ja powiem coś z czym on sie nie zgadza to zaczyna warczec. oz ile dziś ch...w , idiotów, i innych takich polecialo. do wieczora na bank go chyba pobije.

Renata acha :)
Myślałam że takie zwykle że styropianu. Robiłam takie do przedszkoli
Zostaw chłopa, bo jeszcze się przyda przecież :D

Milena ja nie poinformowana. Kim są te wszystkie dzieciaczki?

Hejka:)

My właśnie wróciliśmy z zakupów, pozniej może jakies ciasto upiekę chodzi za mną puszyste ciasto z jagodami, takie posypane cukrem puderm:-) w końcu spokój w domu bo siostra niedawno pojechała z córą, na nocke były a dzieciaki tak wariowały że własnego dziecka nie poznawałam;/ D. codziennie pozno wraca bo auto robi i dzisiaj pewnie tez wieczorem dopiero będzie;/

renata ja w tamtym roku bombki ze wstążek robiła i chyba znów zacznę bo lubie robic takie rzeczy:) Aniołki moze też spróbuję tylko musze na necie podpatrzec jak się za to zabrać:)
magda mój chłop tez czasami tak przepada bez wieści:) Ale to tylko jak u tesciów jesteśmy bo tam kolegów ma:) teraz codziennie tam jest bo auto tam robi więc się kumplami nacieszy :p
milena dużo tych dzieciaków u Was w rodzinie, u mnie to samo jak się zejdą to jakby huragan przeleciał wszędzie zabawki:)
asik​ udanej imprezki, dobrze ze macie opiekę do dzieci:) i zdrówka dla córy:)

Asik udanej imprezy. Fajnie macie.
Ja mam problem bo moja malutka nie chce z nikim zostać oprócz mnie :( znajomi już nawet nie pytają, nie zapraszają bo wiedzą że nie mamy jak się wyrwać :(

Hej:)
Asik-udaneh imprezy!
Maciejka-wspolczuje nocek próbujesz nauczyć małą przesypiania nocek?
Renata-ja podziwiam twoje prace i nawet chciałabym spróbować ale mi cierpliwość brak
Milena&&&&&&&&
Magda-jak by mi mój S taji numee wywinal to chyba by liścia złapał!

U nas pi staremu no jedynie mały zrobił sie z dnia na dzień taji jakiś dorosły! Wczoraj san pakowal pkecaj do przedszkola, caly czas gada i cieszy mbie to choc nie zawsze idzie go zrozumieć. Wrzucam zdjęcie jak sie dzis bawi;)

Załączniki

• 1416061364523.jpg
    1416061364523.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 42
  • 1416061382713.jpg
    1416061382713.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 40
MACIEJKA ja to tyle tych dzieci mam ze ciezko sie polapac :) mojej siostry Jasiu10msc chodzacy szkrab , Maksiu ( 2,5l ) , Michas ( 4l ) i Cezary ( 7l ) ...od S brata Norbi ( 2l ) i Antosia ( 10 dni ) od drugiego brata S jest Wiktor ( 1,5l ).... Jeszcze kilka i sama sie zgubie :)

Jas i moja spia... Chwila odpoczynku ...S w domu po pracy , ma mi drewno ciac ; )

Hej:)
Asik-udaneh imprezy!
Maciejka-wspolczuje nocek próbujesz nauczyć małą przesypiania nocek?
Renata-ja podziwiam twoje prace i nawet chciałabym spróbować ale mi cierpliwość brak
Milena&&&&&&&&
Magda-jak by mi mój S taji numee wywinal to chyba by liścia złapał!

U nas pi staremu no jedynie mały zrobił sie z dnia na dzień taji jakiś dorosły! Wczoraj san pakowal pkecaj do przedszkola, caly czas gada i cieszy mbie to choc nie zawsze idzie go zrozumieć. Wrzucam zdjęcie jak sie dzis bawi;)

Ja jestem straszną furiatką, cierpliwosci u mnie zero. wystarczy ze igielka mi z reki wypadnie a potrafie taką jazde zrobić ze dom sie trzesie. rzucam wszystkim ,dre sie na wszystkich, no :) Ale takie pierdołki mnie uspokajają. i jak slysze zachwyt nad moimi wytworami to mi lepiej jest :)

Madzialena anioly są latwiejsze od bombek.

Maciejka moi tez byli tylko mamowi. F mniej, Oskar potrafil wyc jak wyszlam np do sklepu i tak wyl przy drzwiach i wył, wiszczał, rzucal zabawkami, i wył i wył.. przestawal jak wracalam. przyzwyczajał sie powoli ze mama wraca w koncu i jakos powoli mijało te wieczne przywiązanie.

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem juz po i nie czujr ze zyje ...

Milena a ja wierze ze wtorek bedzie szczesliey :) cis tam czytalam ale nie panietam a to panna wypoczywa. Ja caly dzien nic nie jadlam i poszlam na latwizne wlasnie mi sie lazania robi

Załączniki

• 1416072497785.jpg
    1416072497785.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 45
Do góry