reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej

Milenaaa dobrze, że małej już przechodzi. Do wtorku już blisko &&&&

Liza zdrówka dla małża

Magda haha i jeszcze zdziwiony, że wkurzona jesteś

Maciejka współczuję nocki

Renata jak skończysz to pokaż aniołka

Paulina u mnie też obiad z wczoraj

Do dzieciaków dziś babcia przychodzi bo my idziemy do sąsiadów na urodziny. Plan był taki, że łobuziaki pójdą z nami ale, że Oliwka chora to żeby nie było jej przykro zostają oboje w domu.

reklama
Renata to że styropianu czy wstażek ?:p

styropianowy stozek z kulką i przypinasz do tego wstązkowe trojkąty :) na fb w galerii mam bombki i kurczzaki, pisanki z tamtego roku.

oblecialam dziś wszystkie sklepy w miasteczku. w poszukiwaniu bialej wstązki. i dostalalam cale 5 metrów. w hurtowni brak tego cuda. Chyba bede musiala na all zamowić.

alez mnie moj chlop wkurza. panele uklada. Pyta mlon o zdanie, jak ja powiem coś z czym on sie nie zgadza to zaczyna warczec. oz ile dziś ch...w , idiotów, i innych takich polecialo. do wieczora na bank go chyba pobije.

Renata acha :)
Myślałam że takie zwykle że styropianu. Robiłam takie do przedszkoli
Zostaw chłopa, bo jeszcze się przyda przecież :D

Milena ja nie poinformowana. Kim są te wszystkie dzieciaczki?

Hejka:)

My właśnie wróciliśmy z zakupów, pozniej może jakies ciasto upiekę chodzi za mną puszyste ciasto z jagodami, takie posypane cukrem puderm:-) w końcu spokój w domu bo siostra niedawno pojechała z córą, na nocke były a dzieciaki tak wariowały że własnego dziecka nie poznawałam;/ D. codziennie pozno wraca bo auto robi i dzisiaj pewnie tez wieczorem dopiero będzie;/

renata ja w tamtym roku bombki ze wstążek robiła i chyba znów zacznę bo lubie robic takie rzeczy:) Aniołki moze też spróbuję tylko musze na necie podpatrzec jak się za to zabrać:)
magda mój chłop tez czasami tak przepada bez wieści:) Ale to tylko jak u tesciów jesteśmy bo tam kolegów ma:) teraz codziennie tam jest bo auto tam robi więc się kumplami nacieszy :p
milena dużo tych dzieciaków u Was w rodzinie, u mnie to samo jak się zejdą to jakby huragan przeleciał wszędzie zabawki:)
asik​ udanej imprezki, dobrze ze macie opiekę do dzieci:) i zdrówka dla córy:)

Asik udanej imprezy. Fajnie macie.
Ja mam problem bo moja malutka nie chce z nikim zostać oprócz mnie :( znajomi już nawet nie pytają, nie zapraszają bo wiedzą że nie mamy jak się wyrwać :(

Hej:)
Asik-udaneh imprezy!
Maciejka-wspolczuje nocek próbujesz nauczyć małą przesypiania nocek?
Renata-ja podziwiam twoje prace i nawet chciałabym spróbować ale mi cierpliwość brak
Milena&&&&&&&&
Magda-jak by mi mój S taji numee wywinal to chyba by liścia złapał!

U nas pi staremu no jedynie mały zrobił sie z dnia na dzień taji jakiś dorosły! Wczoraj san pakowal pkecaj do przedszkola, caly czas gada i cieszy mbie to choc nie zawsze idzie go zrozumieć. Wrzucam zdjęcie jak sie dzis bawi;)

Załączniki

• 1416061364523.jpg
    1416061364523.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 39
  • 1416061382713.jpg
    1416061382713.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 37
MACIEJKA ja to tyle tych dzieci mam ze ciezko sie polapac :) mojej siostry Jasiu10msc chodzacy szkrab , Maksiu ( 2,5l ) , Michas ( 4l ) i Cezary ( 7l ) ...od S brata Norbi ( 2l ) i Antosia ( 10 dni ) od drugiego brata S jest Wiktor ( 1,5l ).... Jeszcze kilka i sama sie zgubie :)

Jas i moja spia... Chwila odpoczynku ...S w domu po pracy , ma mi drewno ciac ; )

Hej:)
Asik-udaneh imprezy!
Maciejka-wspolczuje nocek próbujesz nauczyć małą przesypiania nocek?
Renata-ja podziwiam twoje prace i nawet chciałabym spróbować ale mi cierpliwość brak
Milena&&&&&&&&
Magda-jak by mi mój S taji numee wywinal to chyba by liścia złapał!

U nas pi staremu no jedynie mały zrobił sie z dnia na dzień taji jakiś dorosły! Wczoraj san pakowal pkecaj do przedszkola, caly czas gada i cieszy mbie to choc nie zawsze idzie go zrozumieć. Wrzucam zdjęcie jak sie dzis bawi;)

Ja jestem straszną furiatką, cierpliwosci u mnie zero. wystarczy ze igielka mi z reki wypadnie a potrafie taką jazde zrobić ze dom sie trzesie. rzucam wszystkim ,dre sie na wszystkich, no :) Ale takie pierdołki mnie uspokajają. i jak slysze zachwyt nad moimi wytworami to mi lepiej jest :)

Madzialena anioly są latwiejsze od bombek.

Maciejka moi tez byli tylko mamowi. F mniej, Oskar potrafil wyc jak wyszlam np do sklepu i tak wyl przy drzwiach i wył, wiszczał, rzucal zabawkami, i wył i wył.. przestawal jak wracalam. przyzwyczajał sie powoli ze mama wraca w koncu i jakos powoli mijało te wieczne przywiązanie.

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem juz po i nie czujr ze zyje ...

Milena a ja wierze ze wtorek bedzie szczesliey :) cis tam czytalam ale nie panietam a to panna wypoczywa. Ja caly dzien nic nie jadlam i poszlam na latwizne wlasnie mi sie lazania robi

Załączniki

• 1416072497785.jpg
    1416072497785.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 43
Do góry