reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wstala kolo 16 zawolala mnie i razem spalismy do 18 ; oo .

OLCIA tez bym chciala wierzyc, gdyby nie to ze sutki nie bola i mdlosci minely to bym wierzyla...lecze sie nospa bo mam skurcze jak przy @ ....

Zbieramy sie do S..

reklama
Milena-ale pospalyscie:)
Olcia-mała jest cudna
Zrobiłam małemu kalendarz :) może to nic specjalnego ale radoche ma

Załączniki

• 1416079043459.jpg
    1416079043459.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 42
  • 1416079059877.jpg
    1416079059877.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 36
  • 1416079076589.jpg
    1416079076589.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 38
Happy nie mam wpływu na to że się obudzi ;)
Milena niezłą ma siostra drużynę :)
Renata moje oba takie właśnie ale synek po jakimś czasie przestawał i mogliśmy raz po raz wyjść gdzieś a teraz celibat :'(

Ostatnia edycja:
Hej wieczornie.

MILENA wiesz ze ja trzymam kciuki.. i jestem z toba myslami :*
MACIEJKA ja naszczescie nie mam tego problemu. Nika najchetniej zostaje z chrzestna, z mama A. tez zostanie ale jej nie usnie.. dlatego jak pare razy ja zostawialisny to ja najpierw usypialam a potem myk na imprezke. W nocy jak chciala pic to problemu nie bylo.
MAGDA... odwoluje to co napisalam.. byl u nas moj tata dzis, piweczko, drineczek, o 20.48 obudzili sie ze metro ma za 3min bo nastepne o 22.50.. no i polecieli. Slysze jedzie metro dzwonie czy zdarzyl mowi ze nie, wiec se mysle to zaraz przyjada.. mija juz prawie 25minut a ich nie ma.. do metra mamy 4min... do baru od metra sa 2...
HAPPY fajne to ;-)

My z mlida lezymy i ogladany zolwika sammiego. Bylismy dzis na pizzy i taaaak sie obzarlysmy ;-) zaraz pewnie usnie a ja pojde sie kapac. Nie wiem o ktorej tego ochlaptusa sie spodziewac, pewnie dopiero albo autobus do centrum pojedzie czyli kolo 22.10 albo po metrze kolo 23 :mad::mad::mad:

Edit..
Dzwonie do ojca.. dodzwonilam sie, odbiera moj ledwo mowiacy. Urwe mu jaja :mad::mad::mad::mad:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Milena trzymam kciuki , dasz radę
Olciaa mała śliczna
Paulina , ja mojemu tez pezysiegam
Renata widzę ze ty to tak jak ja. Jestem osobą która się wydziera o byle co , jestem nerwowa to fakt , jak mi zajdą za skórę to dopiero się nadzieram
Dzisiaj w dzień próbowałam uśpić Pati w łóżeczku w dzień 1,5 godz walki z bekiem myślałam że szlak mnie trafi ale nie odpuściłam .
Czuje się już lepiej kaszel tylko został dość męczący jak się zacznie to skaczyc nie mogę.
P MNIE Znowu Wnerwil Wiec idę spać , miłej nocki ☺☺☺

Sandra-Gratuluję! I myślę że następnym razem będzie to trwało krócej:)
Macieja -pisałaś ze nue masz wpływu na ti ze mała sie budzi a probowalas ja tego oduczyć? Naprawdę jest wiele sposobów. Ja tez sama malegi oduczalam pobudek w nocy bo kiedyś budził sie z przyzwyczajenia

Happy jakie sposoby masz na myśli? ile miał miesięcy jak go oduczyłaś?
paulina i jak tam mąż żyje? :p

U nas znowu kiepska noc. :'(

Maciejka mój były malutki bo miał około 8 miesięcy i bodzil sue niby na jedzenie ale pil dwa lyki i koniec wiec oduczalam na wodę zaczynajac podając 50mil i co 3 dzień zmniejszal o 10 mil. W 9 dzień sie obudził i tyle. Metod jest naprawdę dużo zależy z jakiego powodu budzi się twoja córcia i na jakiej zasadzie. Czy budzi się z krzykiem czy poprostu wydaje się wyspana a moze poprostu płacze przez sen i trzeba js obudxiv zaby się uspokoila

Hejka:)

My pospaliśmy do 10:) Wieje u nas strasznie, wczoraj dopiero wieczorem się uspokoiło i wyszliśmy na dwór.

milena będzie dobrze:*
olcia śliczną masz córeczkę:)
happymum ale Ty zdolna jesteś:)
paulina jak tam mężuś kac męczy? :p Mój ostatnio tez się upił ze szwagrem ale rano w miarę się trzymał :p

miłego dnia

reklama
Happy budzi się i chce być przy mnie. Nawet jak jest przy mnie to co chwilę się kręci, wybudza, w wyniku czego ja nie śpię wcale bądź bardzo płytkim snem. Padam :'(

Do góry