reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej ja juz na nogach bo S na rano do pracy. Dzisiaj w nocy mróz i szyby skrobac musiał.
Olcia - zdrówka dla mamy@
Magda-miłego pobytu w pl
Paulina-strasxnr ceny taksówek

reklama
Hej

Magda spokojnej podrozy :))

Jeju dziewczyny mamy 2latkow jaki roz nosza Wasze dzieci ? Bo odwalilam nr nie wiem jak ja patrzylam ale Zu znosi 80/86 i chcialam 92 a zamowilam 98 :/ i nie wiem teraz czy zostawic je zeby bylo na pozniej czy odeslac i zeby zamienili na 92

Olcia Moja nosi 86... Ostatnio kupuje juz 92 i podwijam spodnie... Ale na 98 to nie wiem kiedy sie doczekamy :) ale jak zamowilas to zalezy co, bo jak spodnie to bym czekala, a jak cos zimowego to lepiej odeslac i zamowic mniejsze ; ))

MAGDA milego pobytu w PL ... :)
SANDRA twoj post byl edytowany przez ciebie, nie kasowalas ??

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Młoda skłania się ku drzemce nr 1 :)
Sandra a któż Cie tak denerwuje na innym wątku że nie chcesz nic widzieć? ;)
Olcia mój były 2 latek nosił 98.

Pogoda straszna..ale i tak musimy w domu. Tylko Młodego do i ze szkoły.

reklama
Maciejkaa byłam na forum kwietniowek i nie mogę się tam od samego początku odnaleźć z nimi dołączyłam do nich później i one są bardziej z zyte wczoraj napisałam posta i znowu głupio odpisywaly juz nie pierwszy raz wiec nie zamierzam się denerwować widocznie tam nie pasuje i w ogóle.

Do góry