reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej ja juz na nogach bo S na rano do pracy. Dzisiaj w nocy mróz i szyby skrobac musiał.
Olcia - zdrówka dla mamy@
Magda-miłego pobytu w pl
Paulina-strasxnr ceny taksówek

reklama
Hej

Magda spokojnej podrozy :))

Jeju dziewczyny mamy 2latkow jaki roz nosza Wasze dzieci ? Bo odwalilam nr nie wiem jak ja patrzylam ale Zu znosi 80/86 i chcialam 92 a zamowilam 98 :/ i nie wiem teraz czy zostawic je zeby bylo na pozniej czy odeslac i zeby zamienili na 92

Olcia Moja nosi 86... Ostatnio kupuje juz 92 i podwijam spodnie... Ale na 98 to nie wiem kiedy sie doczekamy :) ale jak zamowilas to zalezy co, bo jak spodnie to bym czekala, a jak cos zimowego to lepiej odeslac i zamowic mniejsze ; ))

MAGDA milego pobytu w PL ... :)
SANDRA twoj post byl edytowany przez ciebie, nie kasowalas ??

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Młoda skłania się ku drzemce nr 1 :)
Sandra a któż Cie tak denerwuje na innym wątku że nie chcesz nic widzieć? ;)
Olcia mój były 2 latek nosił 98.

Pogoda straszna..ale i tak musimy w domu. Tylko Młodego do i ze szkoły.

reklama
Maciejkaa byłam na forum kwietniowek i nie mogę się tam od samego początku odnaleźć z nimi dołączyłam do nich później i one są bardziej z zyte wczoraj napisałam posta i znowu głupio odpisywaly juz nie pierwszy raz wiec nie zamierzam się denerwować widocznie tam nie pasuje i w ogóle.

Do góry