reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hAPPY plac obowiazkowo :)

Urodzila sie dziewczynka :) mialo byc jutro, ale wody odeszly wczoraj urodzila .. No i powtorka, brak wod akcji rowniez brak - cesarka ... Ale tak czy siak planowo miala byc cesarka :) natalia zdjecie zobaczyla i ona kocha dzidziusia i bedzie tulic , przebierac ( przynosic pampki ), calowac ...ona to taka mamuska :)

reklama
Sandra ee to szkoda tam Twojego czasu w takim razie ;)
Milena :D
O gratulacje!
moja siostra nadal czeka a ja w pogotowiu również.
Madzialena spokojnie, skoro pediatra uspokaja to Ty też się nie martw :*
Olcia jak mama?
happy zaszalałaś ;)
Ja w okolicach Pn bardzo chętnie się spotkam :)

Dziewczyny.. po co kawiarnia?? ja mam duuuuuuuuze podworko :) i to na kolonii wiec zadna geba nie bedzie podglądac :) wpadajcie. plac zabaw tez sie wynajdzie :) Mam domek, trampoline, duzy basen, zjezdzalnie ( taką jak Happy- widzialam na zdieciach :D )

alez mi F cisnienie podnosi. No chyba go dziś rozszarpie.

Renata - nie mam trampoliny :( jeszcze! Ale obie siostry S. Mają wiec pewnie gdzieś u nich zdjecie robione :)
Jak będę w pl (czerwiec 2015) to mogę bec chetna na spotkanie w okokicy poznania bidz Gostynia :)

J będę w pl tylko tydzień wiec ewentualnie jedno spotkanie z wami moge zaliczyć, bo obowiązkowe musze powiedzieć dwiedzic rodzine, przyjaciół i lekarzy

reklama
milena gratulacje! Moja siostra ma termin na połowę grudnia:-)

Ja do Poznania mam ponad 200km;/ Ale do olci i lizy mam niedaleko, kiedyś musimy sie spotkać:)

Do góry