reklama
Anula1989
Fanka BB :)
Olcia, od dzis w carrefourze jest czytajacy kubus po 159 zl
Magda u nas cieplutko
Milena ja po odstawieniu anty okresu przez rok nie mialam, byl tylko gdy wywolywalam luteina, po roku wrocil do normalnosci co 33-35 dni mam tak jak przed anty
jesli chodzi o dzieci malo, bratu urodzilo sie kilka dni temu i jego narzeczona ma syna wiec 3 prezenty dla dzieci ale na swieta nie jezdzimy do moich rodzicow wiec kupujemy tylko Bartkowi
Magda u nas cieplutko
Milena ja po odstawieniu anty okresu przez rok nie mialam, byl tylko gdy wywolywalam luteina, po roku wrocil do normalnosci co 33-35 dni mam tak jak przed anty
jesli chodzi o dzieci malo, bratu urodzilo sie kilka dni temu i jego narzeczona ma syna wiec 3 prezenty dla dzieci ale na swieta nie jezdzimy do moich rodzicow wiec kupujemy tylko Bartkowi
Ostatnia edycja:
G
guest-1673535084
Gość
MILENA poczekaj pare dni. Mloda mama nie miala prawie 3 msc po odstawieniu tabsow. Na kazde jest inna reakcja organizmu, tak samo jak ja beznadziejnie czulam sie po vibin mini mimo ze niby taki sam sklad jak yasminelle ;-) a zabezpieczacie sie dodatkowo?
MAGDA o ktorej wy macie samolot ze nie spisz wogole? my jak mielismy o 7 to niby budzik nastawiony na 4.30 a ja od 2 nie spalam..
MAGDA o ktorej wy macie samolot ze nie spisz wogole? my jak mielismy o 7 to niby budzik nastawiony na 4.30 a ja od 2 nie spalam..
Paulina- samolot mamy o 6-20, ale my mamy 1,5godz na lotnisko...
Ja tez wzielam ostatnie opakowanie tabsow, zobaczymy czy moj mozg sie naprawi
Ale pierogow nalepilam, Maja dwa naraz zjadla, jak na nia to duzoo troche pieprzu mi sie sypnelo hehe ale i tak sa dobre
Ide sie pakowac, kombinezony zimowe brac, szaliki, trapery buhahhaha bo na Syberie lecimy
Ja tez wzielam ostatnie opakowanie tabsow, zobaczymy czy moj mozg sie naprawi
Ale pierogow nalepilam, Maja dwa naraz zjadla, jak na nia to duzoo troche pieprzu mi sie sypnelo hehe ale i tak sa dobre
Ide sie pakowac, kombinezony zimowe brac, szaliki, trapery buhahhaha bo na Syberie lecimy
G
guest-1673535084
Gość
MAGDA wy taxi? My na lotnisko teraz mam ok 40min, ale ze ja teraz lece z innego a bede wracala na inne to A. bedzie mial do pokonania 1.5/2h trasy bo przez calutki Sztokholm bedzie musial sie przebic, a tatus zadowolony bo on zawozi mnie rano na to blizsze lotnisko gdzie caly czas autostrada bo nie bede Nikoli o 5 zrywac z lozka zeby mnie oni zawiezli ;-)
Paulina- sasiad nas zawiezie.. wiec i kasy zaoszczedzimy, na mleko bedzie dla malej bo taxi to 55f a on wezmie max 20f na paliwo tylko.. wiec roznica.. Majka wstanie pewnie z nami, zawsze tak wstaje, a spac pojdzie w poludnie.. dluuuugi dzien nas czeka. Zawsze dzien przylotu mi sie dluzszy.. Spakowalam sobie ciuchy i hmmm dziwne ze tak malo wzielam buhahhahaha tylleeeeeee miejsca w torbie jeszcze
G
guest-1673535084
Gość
MAGDA nie chcesz wiedziec ile tutaj kosztuje taxi z lotniska do Sztokholmu 2 tys kr/1tys zl ... a macie walizke? ja juz za Nikole place normalna cene jak za doroslego moze z 20zl roznicy..
reklama
Paulina- matkooo, ceny kosmos... A najlepsze jest to ze te taxi any firm nie maja fotelikow dla.dzieci ;/ porazka.a jak jezdzilismy z taxi z Polakiem to zawsze dzwonilismy ze z dzieckiem.i on fotelik mial taki na Maje odpowiedni!
Duzego bagazu nie bierzemy, tylko podreczne My z Majcia juz spakowane a jakbysmy mieli duzy bagaz to jeszcze bym cala szafe wziela hehhehe. A nawet jak cos to od siory bede pozyczac
Duzego bagazu nie bierzemy, tylko podreczne My z Majcia juz spakowane a jakbysmy mieli duzy bagaz to jeszcze bym cala szafe wziela hehhehe. A nawet jak cos to od siory bede pozyczac