reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sandra nic na siłe, pewnie :)
Ale myślę że tu nie chodzi, czy później czy nie, tylko jacy są ludzie. Widocznie są jakieś zołzy. Nie przejmuj się ;) ja dołączyłam wcześniej do sierpiniówek i były życzliwe, teraz mamy wątek zamknięty od 1,5 roku i jesteśmy zżyte. Tu też jesteście dla mnie Mile, a dołączyłam niedawno, za co dziękuję :*

reklama
Hejka:)

Ale naskrobałyście ho ho:) Ja wczoraj gazetki rozwoziłam, pogoda piękna była to i szybko poszło. We wtorek byliśmy u kontroli, mały juz zdrowy:) Ale z gorszych wiadomości to to że nadal ma szmery w okolicach serca;/ Pediatra mówiła że większośc dzieci ma szmery niewinne związane ze wzrostem serca ale trzeba to skontrolować. dostaliśmy skierowanie na ekg, na podstawowe badania no i do kardiologa. Prywatnie dostaliśmy się na 28listopada wizyta 250zł razem z usg... a na fundusz dopiero 28stycznia:wściekła/y: Zobaczę jakie wyjdzie synkowi ekg jak niepokojące to pojedziemy już teraz a jak dobre to w styczniu, zresztą poradzę się jeszcze pediatry w przyszłym tygodniu, na razie staram się nie martwić

Na mikołaja miały być prezenty dla wszystkich dzieciaków ale teraz wydatki nas czekają że nie wiem czy damy rady;/ Jeszcze urodziny D. niedługo

olcia dużo zdrowia dla mamy, będzie dobrze:* Ja tez nie miałabym stracha jak miałabym lecieć z dzieckiem samolotem:) a wyobraz sobie że chrzestna P. poleciała teraz z synkiem 8miesięcznym na Teneryfę na 2 tygodnie..5godzin lotu
magda miłego wypoczynku:)
maciejka im więcej nas tutaj tym fajniej:-)

Dziewczyny właśnie wyobrazilam sobie jakbyśmy się spotkały wszystkie w realu np w kawiarni lub gdzieś to by dopiero była gadka , nie wiem czy tydzień by nam starczył ha ha , mój chłop to by osi wiał .
Nie przejmuje się n i mi bo mam was ☺☺☺ I to mi starczy .

wampi pocieszyłaś mnie trochę:) Dzięki:) Wiem że większośc dzieci tak ma, jak P. ostatnio był chory w lipcu to podczas badania pediatra nic nie wysłuchała, dopiero teraz;/
sandra mnie mój tez denerwuje, szczególnie teraz po kłótni z moim bratem do nikogo w domu się nie odzywa, atmosfera jest taka że najchętniej to bym z domu poszła, moja mama z kolei wie że d.ma rację że mój brat to leń nawet drewna nie ma czasu porąbać , ale sama go broni bo wczoraj stwierdziła że jak trzeba to porąbie pare kawałków, ale do komórki to nawet dojścia nie ma tyle tego;/ I tak cały czas lepiej już chyba nie będzie, chyba że sie wyprowadzimy;/
happymum hehe kawiarna i to z placem zabaw obowiązkowo:-D

reklama
Sandra - olej je ja udzielalam sie kiedyś na innych wątkach ale pozostaje wierna mlodym mamą ;)
Na zegarze 12:27 a ja mam obiad zrobiony i dom ogarnienty jestem w szoku :p

Do góry