reklama
Czesc Wam : * Witam nowa mame , Milena , mama 2 letniej Natalii
A Mnie brzuch boli , znowu sutki ;/ brr no ale @ powinnam miec dzis . wiec pewnie bedzie
My od piatku u S siedzieli , dziewczynka urodzi sie 7.11 z rana no chyba ze cos ja wezmie wczesniej : ) Natalia z Norbim polatali , zakochance takie ze nornalnie RYCZA jak trzeba jechac ;/ ale babcia 21-go leci do Irlandii to beda sie widziec czesciej , bo nudno samej bedzie siedziec to bedziemy jezdzic
Uciekam po ciacho i kawke
A Mnie brzuch boli , znowu sutki ;/ brr no ale @ powinnam miec dzis . wiec pewnie bedzie
My od piatku u S siedzieli , dziewczynka urodzi sie 7.11 z rana no chyba ze cos ja wezmie wczesniej : ) Natalia z Norbim polatali , zakochance takie ze nornalnie RYCZA jak trzeba jechac ;/ ale babcia 21-go leci do Irlandii to beda sie widziec czesciej , bo nudno samej bedzie siedziec to bedziemy jezdzic
Uciekam po ciacho i kawke
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
happymum nie strasz nas, co się dzieje?
My wczoraj wieczorem wróciliśmy od teściów, mały z rana jeszcze kaszle a w dzień spokój, jutro idziemy do kontroli i coś mi się wydaje że jeszcze mu dopisze jakiś lek;/ no ale zobaczymy
Miłego dnia dziewczyny
happymum nie strasz nas, co się dzieje?
My wczoraj wieczorem wróciliśmy od teściów, mały z rana jeszcze kaszle a w dzień spokój, jutro idziemy do kontroli i coś mi się wydaje że jeszcze mu dopisze jakiś lek;/ no ale zobaczymy
Miłego dnia dziewczyny
witam, w sobotę byliśmy na grobach dziadków mojego M, wczoraj byliśmy na działce z młodym i M uwędzić karkówkę i zamroziliśmy na święta,a dzisiaj idę zobaczyć do sklepu z zabawkami ile kosztuje duży traktor z klocków duplo.
Co do zabaw z dziećmi to Kacperek bawi się bardzo ładnie, zdarzyło się raz, że uderzył inne dziecko ale no sorry jak mojego M bratanek wieszał mu na szyję zabawkę ze sznurkiem, a młody kilka razy mówi kuzynkowi mówi nie a jest zero reakcji ze strony brata mojego M to mu przyłożył.
Co do prezentów to na Mikołaja kupiłam Kacperkowi traktor z przyczepką taki mały i bluzkę z długimi rękawami. Na święta dostanie klocki duplo. Zresztą od moich rodziców i mojego brata ( chrzestny młodego) dostanie prezenty na Mikołaja bo oni nie uważają Gwiazdki. Za to od moich teściów, od mojej babci, brata mojego M, mojej mamy siostry, chrzestnej i kuzynki mojego M dostanie prezenty na Gwiazdkę.
Co do zabaw z dziećmi to Kacperek bawi się bardzo ładnie, zdarzyło się raz, że uderzył inne dziecko ale no sorry jak mojego M bratanek wieszał mu na szyję zabawkę ze sznurkiem, a młody kilka razy mówi kuzynkowi mówi nie a jest zero reakcji ze strony brata mojego M to mu przyłożył.
Co do prezentów to na Mikołaja kupiłam Kacperkowi traktor z przyczepką taki mały i bluzkę z długimi rękawami. Na święta dostanie klocki duplo. Zresztą od moich rodziców i mojego brata ( chrzestny młodego) dostanie prezenty na Mikołaja bo oni nie uważają Gwiazdki. Za to od moich teściów, od mojej babci, brata mojego M, mojej mamy siostry, chrzestnej i kuzynki mojego M dostanie prezenty na Gwiazdkę.
zgadzam się z tym.ja urodziłam w wieku 20 lat :-) myślę, że ten wiek jest idealny do założenia rodziny. Im kobieta młodsza tym lepiej znosi niedogodności ciąży. No i dzieciaczek ma młodą mamusię.
Maciejkaa
cześć dziewczyny, wiem że troche nie w temacie, bo jestem staraczką, ale mam do Was pytanie.
Otóż staramy się o dzidzię, ja mam cykle nieregularne 30-40 dniowe, więc od 20dc kochaliśmy się codziennie do 25, miałam jakiś ślux ale zbytnio nie rzucał się w oczy podpłodny. potem kochaliśmy się co 2 dzień, 27 pazdziernika a 28 zauwazylam juz wiecej sluzu przezroczystego. 29 pazdziernika mialam skok temp do 37 st, a wczesniej, do 20dc mialam temp w granicach 36-36,5. no i 29 pazdziernika sluz troche jakby sie zatrzymal, byl bardziej biały, ale nastepnego dnia znowu przezorczysty i rozciagliwy.. i tak mam do dzisiaj, mam uczucie mokrości cały czas, na wkładce jest śluz, a raczej białe grudki, ale jak sie podcieram papierem toaletowymto jest go dużo i przeźroczysty.. czytałam że śluz w ciazy jest biały, czy to jest zawsze reguła, czy poprostu jest taka możliwość że ja mam cały czas póki co płodny, i może to oznaczać ciąże ? test bede robic za tydzien, juz nie wytrzymam do tego czasu dodam że pobolewa mnie podbrzusze, ale nie chce sie zbytnio nakrecac, bo moze to psychika.. piersi mi sie tez wydaje ze sa wrazliwsze, i twardsze, ale sama nie wiem czy to nie moja podswiadomosc sobie sama robi :/
Keepcalm bądź cierpliwa i czekaj na wyniki testu. Bądź zrób bete objawy też czasem wariują..zwłaszcza jak się bardzo chce. Powodzenia.
Maciejkaa
Happy może wyżal się i będzie Ci lżej?
renata zdrowia! też tak się ostatnio czułam ..
Madzialena moja też kaszel jeszcze ma i katar ,.
Mili ciekawe jaki by był do rodzeństwa, to postanowione że nie będzie miał? boisz się tak?
daria hej! ja w wieku 20 lat zaczęłam się starać o pierwsze dziecko
renata zdrowia! też tak się ostatnio czułam ..
Madzialena moja też kaszel jeszcze ma i katar ,.
Mili ciekawe jaki by był do rodzeństwa, to postanowione że nie będzie miał? boisz się tak?
daria hej! ja w wieku 20 lat zaczęłam się starać o pierwsze dziecko
reklama