reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heja. U nas pogoda ladna. Mielismy jechac na cmentarz, ale z Ł sie snulismy po domu jak emeryci. nic nie chcialo, wszystko ciezko.No i nie pojechalismy.pojde we wtorek.

Happy czemu D nie moze do p-la???

reklama
Czesc Wam : * Witam nowa mame , Milena , mama 2 letniej Natalii :)

A Mnie brzuch boli , znowu sutki ;/ brr no ale @ powinnam miec dzis . wiec pewnie bedzie :)
My od piatku u S siedzieli , dziewczynka urodzi sie 7.11 z rana no chyba ze cos ja wezmie wczesniej : ) Natalia z Norbim polatali , zakochance takie ze nornalnie RYCZA jak trzeba jechac ;/ ale babcia 21-go leci do Irlandii to beda sie widziec czesciej , bo nudno samej bedzie siedziec to bedziemy jezdzic :)

Uciekam po ciacho i kawke :)

Hejka:)

happymum nie strasz nas, co się dzieje?

My wczoraj wieczorem wróciliśmy od teściów, mały z rana jeszcze kaszle a w dzień spokój, jutro idziemy do kontroli i coś mi się wydaje że jeszcze mu dopisze jakiś lek;/ no ale zobaczymy

Miłego dnia dziewczyny

hej.

mnie cos dopadlo. smarcze, kicham, kaszle. Boli cala glowa. Okropnosc. a jutro logopeda i teakwondo. Niewiem jak ja to przezyje.

witam, w sobotę byliśmy na grobach dziadków mojego M, wczoraj byliśmy na działce z młodym i M uwędzić karkówkę i zamroziliśmy na święta,a dzisiaj idę zobaczyć do sklepu z zabawkami ile kosztuje duży traktor z klocków duplo.
Co do zabaw z dziećmi to Kacperek bawi się bardzo ładnie, zdarzyło się raz, że uderzył inne dziecko ale no sorry jak mojego M bratanek wieszał mu na szyję zabawkę ze sznurkiem, a młody kilka razy mówi kuzynkowi mówi nie a jest zero reakcji ze strony brata mojego M to mu przyłożył.
Co do prezentów to na Mikołaja kupiłam Kacperkowi traktor z przyczepką taki mały i bluzkę z długimi rękawami. Na święta dostanie klocki duplo. Zresztą od moich rodziców i mojego brata ( chrzestny młodego) dostanie prezenty na Mikołaja bo oni nie uważają Gwiazdki. Za to od moich teściów, od mojej babci, brata mojego M, mojej mamy siostry, chrzestnej i kuzynki mojego M dostanie prezenty na Gwiazdkę.

ja urodziłam w wieku 20 lat :-) myślę, że ten wiek jest idealny do założenia rodziny. Im kobieta młodsza tym lepiej znosi niedogodności ciąży. No i dzieciaczek ma młodą mamusię.

cześć dziewczyny, wiem że troche nie w temacie, bo jestem staraczką, ale mam do Was pytanie.
Otóż staramy się o dzidzię, ja mam cykle nieregularne 30-40 dniowe, więc od 20dc kochaliśmy się codziennie do 25, miałam jakiś ślux ale zbytnio nie rzucał się w oczy podpłodny. potem kochaliśmy się co 2 dzień, 27 pazdziernika a 28 zauwazylam juz wiecej sluzu przezroczystego. 29 pazdziernika mialam skok temp do 37 st, a wczesniej, do 20dc mialam temp w granicach 36-36,5. no i 29 pazdziernika sluz troche jakby sie zatrzymal, byl bardziej biały, ale nastepnego dnia znowu przezorczysty i rozciagliwy.. i tak mam do dzisiaj, mam uczucie mokrości cały czas, na wkładce jest śluz, a raczej białe grudki, ale jak sie podcieram papierem toaletowymto jest go dużo i przeźroczysty.. czytałam że śluz w ciazy jest biały, czy to jest zawsze reguła, czy poprostu jest taka możliwość że ja mam cały czas póki co płodny, i może to oznaczać ciąże ? test bede robic za tydzien, juz nie wytrzymam do tego czasu :( dodam że pobolewa mnie podbrzusze, ale nie chce sie zbytnio nakrecac, bo moze to psychika.. piersi mi sie tez wydaje ze sa wrazliwsze, i twardsze, ale sama nie wiem czy to nie moja podswiadomosc sobie sama robi :/

Keepcalm bądź cierpliwa i czekaj na wyniki testu. Bądź zrób bete :) objawy też czasem wariują..zwłaszcza jak się bardzo chce. Powodzenia.

Happy może wyżal się i będzie Ci lżej?
renata zdrowia! też tak się ostatnio czułam ..
Madzialena moja też kaszel jeszcze ma i katar ,.
Mili ciekawe jaki by był do rodzeństwa, to postanowione że nie będzie miał? boisz się tak?
daria hej! ja w wieku 20 lat zaczęłam się starać o pierwsze dziecko ;)

reklama
Maciejkaa no właśnie się boję zaryzykować drugiej ciąży. Zresztą mój M nie chce nawet o tym słyszeć.
Mój kuzyn ma w planach za rok ślub więc sądzę że ciuszki po młodym jemu przekaże.

Do góry