reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :-)
Happy to super co do tych leków:-)
Nie jestem w stanie nadrobić tygodnia nieobecności. Cos czytałam ze jak niektore z was widzą dzidzie to chcą kolejne dziecko. Mam to samo... Jakos tęskni mi sie za brzuszkiem i takim malenstwem - chociaz moja Kornelia nie taka duzo bo w tym miesiącu kończy 9miesiecy. Ale poki nie bedzie dobrze nie ma drugiej dzidzi :p
Dzis mamy z K rocznicę. Idziemy na spacer bo nie stać nas na prezenty :-D miały byc srebrne obrączki ale : ubezpieczenie auta , koła do auta zimowe , rata, pampersy, mleko,chusteczki nawilżane, rodzicom na rachunki. O i to tak.
Tkwie od 2h u teściowej -.- akurat mloda musiala zasnac :-(

reklama
czytam a weny brak ... @ dziś juz nie zawita :eek: bede teraz ja siedzieć jak na szpilkach :-D:-D Natalia pospała do 18 i ciekawe o której pójdzie spać , ale grzeczna siedzi i bajki ogląda , a ja siedze i przeglądam co tu tym dziecia na mikołaja kupić ... ?? - normalnie na mikołaja mam obkupić UWAGA 9 dzieci :szok:

Olcia Milena trzymać kciuki żeby przyszła czy żeby nie przyszła? ;)

Paulina hehe no dokładnie! menda :p

Happy to super że odstawione ;)

Lucy dużo miłości :*
1415046613334.jpg

Załączniki

• 1415046613334.jpg
    1415046613334.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 30
Lucy dużo miłości i wytrwałości
Co do prezentów na Mikołaja to mniej więcej już mamy wybrane naszym dziecia a została jeszcze 5 czyli razem musze zakupić 7 prezentów. Wiec mam co robić ale musze jakoś dać radę
Nie było mnie ostatnio ponieważ przechodziłam kryzys sypalo mi się dosłownie wszystko.
Momentami zadaje sobie pytanie jak ja to ogarniam , brzuch mnie strasznie boli chyba z tych nerwów. No ale nic musze sobie poradzić. Na święto byliśmy u P byłam padnieta przez ten weekend było co robić. Ale 11 listopada jadę znów na cmentarz do dziadków i do siory
Miłego wieczorku☺☺☺☺

A dziękuje :-)
Jestem padnieta. Kornelia przez godzine dwadzieścia spala. Nie spala. Spala. Nie spala ... Masakra. Od 22 do teraz na zmianę nosiłam ją i kładłam. W koncu padła. Idą jej 4 zęby to chyba dlatego. 4 ma, 4 idą. Juz nie bedzie wampirkiem bo w koncu górne jedynki wychodzą prawie ze :-D i górne trójki sa napuchniete :-)

Miala byc miła noc przy filmie i potem tez miło :-D ale K zasnął na fotelu jak brałam prysznic.Myslalam ze zatuke.Ale orobil sie przy drzewie wiec mu daruje :-D

Hej

Macieja za mnie juz nie trzymac wlasnie wczoraj wieczorem dostalam :D

czy moglaby ktoras z Was podac mi link do zabawaki FP ciufci ktora rosnie z dzieckiem bo na moim tel nie moge cos znalesc :/

Hejka:)

Ja byłam zrobic wynik i jak przyszłam to synek już nie spał:) Właśnie wcinamy śniadanko:)

Co do @ to mnie brzuch powoli zaczyna boleć, ma pojawic sie w przyszłym tygodniu :p

happymum to super że Dennis nie musi juz brać sterydów:) Oby wszystkie wasze problemy jak najszybciej się rozwiązały!
lucyp duuużo miłości dla Was! E tam prezenty, ważne że w tym dniu mogliście być razem:)
milena ja tez mam sporo dzieciaków do obkupienia;/ razem z moim łobuzem wychodzi 7:-) Chociaż po jakims drobiazgu im kupię bo inaczej zbankrutuję:) W zeszłym roku każdy dostał po parze fajnych rękawiczek i slodycze:p

Co do prezentow na mikolaja i gwiazdke to ja mam tylko dwoch krolewiczow do obkupienia oprocz Nikoli ;-) na mikolaja pewnie nic im nie dam bo nas nie bedzie, po mikolaju starszy ma 8 grudnia urodziny mlodszy 20 grudnia a pozniej jeszcze gwiazdka ;p wiec to bedzie taki bardziej zbiorowy prezent.

Co do @@ to mi to obojetne :p chcialam jeszcze zrobic sobie tatuaz przed i isc gdzies na sylwestra ale jak nie wypali to trudno ;-).

OLCIA fajna na ciufcia :d
LUCYPP wazne ze byliscie razem. Nam ostatnio 5 lat wybilo, wiesz jak swietowalisny? A. usnal o 20 razem z N. a ja ogladalam filmy do 1.30 hahaha
MILENA troche ci sie ich uzbieralo :p

reklama
Madzialena moj S stwierdzil ze jakas tam drobna zabawka i slodycze ...a Natalii sanki jak snieg spadnie, ;)

Paulina mi z @ tez tak obojetnie :) nie planuje, ale bym nie plakala ... Czekam cierpliwie :p

Do góry