reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina no piekna ta kia ale jaka cena... :p
My to bedziemy tak powoli rocnzikowo mlodsze kupowac, wiec teraz tak z 2002 rocznik by sie nam marzyl ;-) mi sie podoba toyot Rav a czworka to cudna jest :) Hyundai IX35 tez cudny ale kurde to za kilkanascie lat chyba :laugh2::sorry::-D

lenia mam frytki dzis na kolacje ;-)

sanrda ślicznie córa wyglądała na chrzcie:) Mam nadzieje że będzie coraz mniej nieprzespanych nocek:)

Co do aut to w moim przypadku przydaloby się najpierw prawko zdać hehe:) Może kiedys sie odważę, chciałam zaraz po skonczeniu szkoły ale zaszłam a ciążę i odlożone pieniądze miały w sumie czekać ale na co innego były potrzebne:)

madzialena a ja ze wzgledu na ciaze prawko zdawalam w ciazy :p i kurde egzamin teor. mialam we wrzesniu chyba 5ego, a praktyczny o miesiacu czyli 5 pazdzirnika :D 3 tyg przed urodzeniem Corki :-D wyrobilam sie i zdalam i to juz 8 rok jak mam prawko :tak: :-) zlecialo....

Czesc wam. My standardowo mamy zawalona krtań ;/
Co do spania 20-21 choc czasem w weekend u Sz idzie nieco pozniej i w sumie zawsze wstaje 6-7 . no ale sa wyjatki :)
Co do aut mi sie podoba wlasnie honda civic , o drozszych nie mysle heheh :)
A obecnie jezdze sobie VW bora , oczywiscie Sz nie moja :) jakos sie nie boi ze cos pukne , no ale prawko mam juz cale 6 dni :) a domowe mamy matiza ( babcia sie przywiazala i zmienila 1998r na 2000 ;))

No i mały mi się rozchorowal:/ kaszel straszny i katar... najbardziej boje się ataku duszności przy chorobie... boje się iść spać.
Dostaliśmy wezwanie na badania dotyczące astmy. Jutro będę dzwonić umówić termin:/
Milena -zdrówka

Maciejkaa
Pati 17 ,października skończy 6 miesięcy . Ja nie wiem czy to łóżeczko parzy czy jak od tygodni próbuje by spała w łóżeczku najpierw jest krzyk później padachwile , i co 10 min popłakuje i lecę jak głupia całować po policzkach i po główce teraz do latałam 6 razy za 7 prawie mnie szlak trafił więc wysłałam P myślałam że już śpi a ten znowu leci , brak mi już ,sił na nią . Wszystko przez ten cholerny bujak . :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mnie się marzy BMW X5 i BMW serii 3 z 2012 roku oraz
2012 Dodge Challenger SRT8 392

indeks.jpg

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry