reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam się zaspana:/ poszłam spać o 3w nocy bo mnie książka wciągnęła:)
Renata-mu też nic specjalnego nir kupiliśmy. Skoda Fabia 2004r. Ale samochod z bardzo małym przebiegiem, wszystkie części wymienione, olej wymieniony, stan samochodu wrecz idealny ani ryski nie ma w środku też zadbany. No i daliśmy tylko £800 gdzie normalnie koło £1600 takie kosztuja. I jeszcze znajomy pozwolił nam zapłacić na dwie raty:)

Mały kaszel bo od piatku nie mial robionych inhalacji. Pani w przedszkolu powiedziała ze maskę ma w plecaku a jej nie było:/(sprawdziłam dopiero w domu) no a później weekendy. No więc dzisiaj idę zeby ją odebrać. Poza tym chyba będzie chory bo marudny jest i kiepsko wygląda.

reklama
HAPPY rocznik 2004 nic specjalnego? I jeszcze w takiej cenie? My jezdzimy vw golfem IV z 2000roku. Piaty rok juz go mamy, A. z Niemiec sprowadzil. W stanie bdb ale ja jednak juz chcialabym nowe auto, mam nadzieje ze i nam sie uda zlapac okazje jak wam ;) planujemy passata przynajmniej z 2008 zeby miec go na lata. A wy z ta ceena to mega trafiliscie ;)
KATKA dzieki! I kciuki zeby juz sie nic z szyjka nie dziala ;)
RENATA alez masz spokoj ;) zazdraszczam :p

My wstalysmy o 7.30;o znaczy sie Niko wstala a ja wlaczylam jej bajke i spalam do 9. Zaraz sniadanko i kawunia, ale zwyklyn mlekiem :( musze przecierpiec. U nas 9 stopni i chmurzasto. Milego dnia!

Paulina-a co najpiękniejsze, opony, olej i kilka innych rzeczy wymienione 2 miesiące temu:) znajomy naprawdę poszedł nam na rękę bo mógł dostać dużo więcej. Najpierw chciał 1000 ale stwierdził ze w sumie jak dla nas to 800 wystarczy.
Co do pogody u nas dziś zimno i deszczowo:/ strasznie.
A no i wczoraj maly dostał ciuszki do chrzestnej i buty na jesień i zimę:) tegrze kolejny wydatek z głowy:)

HAPPY tez chce :( podziel sie znajomymi!! Haha. my naszczescie opony mamy na ta zime w miaaaare i ten wydatek czeka nas prawdopodobnie dopiero za rok. A. twierdzi ze ja juz bede musiala sobie kupic hehe bo nawet jak kupimy nowe auto ja jak zdam prawko bede jezdzic golfem, male, sprawne, jak przywale gdzies na parkingu to nie bedzie az tak zal. Naucze sie i kupie se co innego, mi tez sie nalezy haha.

Heej Wam ;*

U nas nic nowego, weekend zlecial. Bylismy u rodzicow A., królewna (szwagierka) oczywiscie zaś podrzuciła dzieci, mi Oliwie, a drugiej siostrze A. małego. Wkoncu Ona musi odpocząć a co... hahaha

Jak wczoraj było ładnie, tak dzis juz musi byc zimnica. Znaczy u mnie na wsi słonce swieciło, dojezdzam do Krakowa, a tu mgła i zimno..

Happy super za wam sie udało z autem
Paulina i co z mieszkaniem ?

A co do snu dzieciaków, to moja chodzi spac kolo 19-20 i wstaje 6-7, ale tak było zawsze, od małego. Zadko kiedy idzie spac pozniej, a jak idzie spac pozniej to i tak wstaje wczesnie;p

czytałyscie o Przybylskiej? masakra..

Paulina- znajomy ma jeszcze 3 auta na sprzedaż:)
23may-masakra ze szwagierka:/
Pametacie Sandre? Kazała was wszystkie serdecznie pozdrowić. Przekazuje też ze niedługo do nas zajrzy jak tylko znajdzie chwile. Mała chowa sie dobrze ma już jeden ząbek i ostatnio miała chrzest

Hej.

Moje dziecko jest straszneeeeee, matkoooo..
Wczoraj afera bo ona chce latac po chodniku a nie siedziec w wozku.. Nie pozwolilam jej to wydzierala sie dobre 20min, ludzie gapili sie, ale ja nie odpuscilam i sie uspokoila bo widziala ze nic nie ugra ze mna. Mimo ze szlak mnie trafial jak tak wyla, ze w duchu klnelam, dalam rade malenu potworkowi :p

Happy- fajna okazja sie wam trafila. A jak w waszym rejonie jest z ubezpieczeniem? Bo w Londynie to nawet nie chce mowic.. Na mojego T ktory prawko ma od 5 lat, jezdzi w pracy autem wychodzi mu 3000f na jakies male pudelko.. Porazka.
Paulina- i kiedy bedziecie wiedziec cos o mieszkaniu? A mialam pytac w jakiej walucie tam placicie?
23may- straszne to z Przybylska... troje dzieci, mloda babka.. ;(

U nas tak leje ze masakra jakas... Mialam z mama do miasta jechac no ale nie da rady w taka pogode.. ;/
Wczoraj w parku z wiewiorami bylismy to mala raj miala. A jak zrobilo sie zbiegowisko psow to juz w ogole bo ona psy uwielbia;)

Kupilam jej szelki takie do prowadzania, bo oszalec idzie z nia. Jak juz na nogach to od razu na ulice leci, jak chce zejsc z chodnika to mowi NIEEE czyli wie ze nie wolno a i tak robi to! Wiec ja tak prowadzam i ona nie protestuje bo wie ze jak sie drze to do wozka wraca.

Ostatnia edycja:
Paulina... 2000 r auta to stary?? my wozimy sie audi 80 z 92 r :) wczesniej mielismy passata ale mam sie rozbilo. w planach kiedyś tam kiedyś mamy wieksze auto. coś na zasadzie terenówki. Na naszą droge to albo traktor, albo wysokie auto.

HAPPY ale kierownica nie po tej stronie co trzeba :p
MAGDA oficjalna waluta to korona szwedzka ;)
23MAY u nas tez brzydko.
RENATA moze nie stary ale juz wiekowy ;) ktory model passata mieliscie? Polecasz? Mojemu A. to sie ogolnie mercedes c klasy marzy, model bodajze 2011 ale nas poprostu nie stac. A passatu podobno i dobre i w miare ceny fajne ;)

Co do mieszkania, bede wiedziec poznym popoludniem bo szefowa ma dzwonic do wlasciciela bo to szwed, a raczej szwedzki hindus ;)

reklama
Paulina my mielismy B4.L z Niemiec sprowadził w cydnym stanie, ale kilka lat na naszych drogach zrobilo swoje. dla Ł marzy o B6 ale nie na naszą kieszen obecnie.

Mało nam sie psuło, jak juz to czesci latwo dostepne i dosyc tanie. Mało palil, wygodny i pojemny bagaznik.

Do góry