reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

RENATA my wlasnie B6 chcemy, ewentualnie ten nowszy model jak uzbieramy taka kwote. No i napewno kombi. Bo przy dwojce dziaciakow potrzebny.
SANDRA duza dziewczyna! Widzialam na fb ;)

reklama
Paulina my wlasnie mielismy kombi. Sedana mielismy jak F byl maly i juz wtedy byl problem z wozkiem, i ewentualnymi zakupami. jak sie urodzil O i Ł wrocił z Niemiec pierwsze co postanowilismy to bylo wymiana auta na pakowniejsze.

Ł jak widzi B6 to mu oczy tak blyszcza jak mi na widok wyprzedarzy ubraiowej :)

Hejka:)

My u teściów:) właśnie kawkę wypiliśmy a przedtem 2 godziny bylismy na wykopkach :p Ale mnie teściowa ubrała w jakiś stary sweter bo żadnych starych ciuchów nie miałam, uśmiałam się jak nie wiem:) Mały zadowolony jak nie wiem, buzia mu się nie zamyka:-)

Co do spania to nasz łobuz śpi do 9-10 ale jak zawsze jesteśmy u teściów to szybko wstaje i tak było tym razem wstał po siudmej! :)

happymum to super okazja Wam się trafiła:) My w tamtym roku kupowaliśmy auto od kuzyna D. tez nie duzo daliśmy ale D. juz chce zmienic hehe, po za tym już w naprawie było i przydałoby nam się nowe autko;/
paulina powodzenia z mieszkaniem:)
23may szkoda bo fajna babka była z tej Przybylskiej a najgorsze jak dla mnie to to że trójka dzieci została bez mamy:(

Miłego dnia

Hej dziewczyny mam nadzieję że mnie jeszcze Pamiętacie :biggrin2: Postanowiłam zawitać u was na dobre stęskniłam się za wami i teraz mogę tu częściej bywać rzecz jasna nie nadrobię was nie jestem w stanie w ,końcu tyle mnie nie było . Postaram się wam opowiedzieć w skrócie co się u mnie , wydarzyło ,w tym czasie u mnie i po porodzie :biggrin2:
Więc zacznę od tego że pierwsze 3 miesiące z Pati były jawnym koszmarem dla mnie dni rozpoczynały się płaczem oraz jej nie spaniem po 7-6 godzin w dzień jak już zasypiała to na max pół godziny usypianie na siłę nic nie dawało , wręcz przeciwnie było jeszcze gorzej . Później pojawiły się kolki częste wstawanie i nie spanie do prowadziło mnie do załamań nie potrafiłam sobie z nią poradzić płakałam razem z nią . W nocy potrafiła nawet przez 3 godziny nie spać jawny koszmar .
Im jest starsza tym się uspokoiła trochę ,, po raz kolejny życie dało nam wszystkim w kość gdy zmarła mi teściowa . Kłótnie z P . powodowały u mnie nie chęć do wszystkiego miałam gdzieś czy odejdzie czy zostanie było mi wszystko jedno . Wydawało mi się że nie radze sobie ze wszystkim wyobrażałam sobie wszystko inaczej i wtedy sama siebie pewnie zawiodłam Teraz jest lepiej bo tak już nie płaczę noce przesypia w miarę raz lepiej raz gorzej ale mam czas by odpocząć i coś porobić w domu .
Wiki poszła do II klasy więc mamy więcej nauki i wszystkiego jutro ma pierwszy basen czego się obawiam bardzo i nie widzę tego
Ostatnie wydarzenia to chrzest Pati no tu okazało się że był problem z chrzestną ale opowiem wam przy okazji przygotowań wiele było i przedewszystkim pracy ale impreza się udała co mnie cieszy .Aaaa i obym zapomniała nasze wspólne wakacje okazały sie kolejnym koszmarem gdybym wiedziała że tak będzie nie pojechałabym za żadne skarby wróciłam, bardziej zmęczona i zrezygnowana . Gdzie odpoczęłam to u P na wsi tam przynajmniej śpi Pati a Wiki szaleje więc ,mam tam czas dla siebie .
Z P róznie u nas bywa raz jest dobrze a za drugim razem się oddalamy i tak w kółko twierdzę że przejściowe . Pokaże wam parę fotek a na razie chyba to wszystko DSC04223.jpgDSC04321.jpgZobacz załącznik 647271DSC04293.jpg DSC04171.jpg
Paulina ślicznie wyglądałaś na ślubie i taka suknia marzenie:) co u Ciebie ?
Renata a ty jak tam co słychać ?

Załączniki

• DSC04223.jpg
    DSC04223.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC04321.jpg
    DSC04321.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC04293.jpg
    DSC04293.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC04171.jpg
    DSC04171.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 43
Hej
Paulina powodzenia :)
Happy no to okazja za taka cene :-)
sandra witaj z powrotem, sliczna niunia :-)

My w tym roku w marcu kupilismy opla astre '98 w combi :-) auto poreczne i super sie nim jezdzi na trasie malo pali choc to benzyna, no i zapakowac mozna go :-D
A za jakis czas (wiadomo auto kupuje sie na jakies4-5lat :-D ) chcielibysmy kupic jakiegos suva :tak: :-)
U nas pogoda dzis ladna :-) ale jesien juz jest, to czuc juz w powietrzu i wiaterek chlodny :tak:

SANDRA dzieki :) powiem nieskromnie ze tez czulam sie pieknie hahaha. Patrycja sliczna i wyglada na starsza ;) pierwsze miesiace po porodzie sa najgorszym czasem wsrod partnerow. My z A. sie prawie rozstalismy... a tak to u nas nadal siedziny w Sztokholmie, szukamy mieszkania i nie wybieramy sie na stale do Pl ;) Nika rosnie, za 9 dni 2 lata, planujemy w blizszej przyszlosci drugiego dzieciaczka.
LIZA z suv-ow marzy mi sie Kia Sportage, ta najnowsza... ale odlegle czasy bo na blockecie chodzi po 70-100tys pln :eek:

Sandra współczuje Ci tych pierwszych miesiecy, naszczescie moja Julka była grzeczna, noce przesypiala juz jak miala nie cale 2 msc, nigdy kolki... No i Patrycja slicznie wygladala na chrzcie ;)

Moim marzeniem jest honda civic ♥ muszę to auto kiedyś mieć :D

Sandra ile ma Twoja malutka? moja do dziś budzi się w nocy jak noworodek :-(

reklama
MACIEJKA oj ja tez kiedys za nia szalalam hahaha :p ale teraz to marzy mi sie mercedes cla dla mnie ;) ale to takie marzenie do nie spelnienia haha.. passat A. mi wynagrodzi 1/4 tego auta ;d ja sie pocieszam golfem hahaha

Do góry