reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

RENATA my wlasnie B6 chcemy, ewentualnie ten nowszy model jak uzbieramy taka kwote. No i napewno kombi. Bo przy dwojce dziaciakow potrzebny.
SANDRA duza dziewczyna! Widzialam na fb ;)

reklama
Paulina my wlasnie mielismy kombi. Sedana mielismy jak F byl maly i juz wtedy byl problem z wozkiem, i ewentualnymi zakupami. jak sie urodzil O i Ł wrocił z Niemiec pierwsze co postanowilismy to bylo wymiana auta na pakowniejsze.

Ł jak widzi B6 to mu oczy tak blyszcza jak mi na widok wyprzedarzy ubraiowej :)

Hejka:)

My u teściów:) właśnie kawkę wypiliśmy a przedtem 2 godziny bylismy na wykopkach :p Ale mnie teściowa ubrała w jakiś stary sweter bo żadnych starych ciuchów nie miałam, uśmiałam się jak nie wiem:) Mały zadowolony jak nie wiem, buzia mu się nie zamyka:-)

Co do spania to nasz łobuz śpi do 9-10 ale jak zawsze jesteśmy u teściów to szybko wstaje i tak było tym razem wstał po siudmej! :)

happymum to super okazja Wam się trafiła:) My w tamtym roku kupowaliśmy auto od kuzyna D. tez nie duzo daliśmy ale D. juz chce zmienic hehe, po za tym już w naprawie było i przydałoby nam się nowe autko;/
paulina powodzenia z mieszkaniem:)
23may szkoda bo fajna babka była z tej Przybylskiej a najgorsze jak dla mnie to to że trójka dzieci została bez mamy:(

Miłego dnia

Hej dziewczyny mam nadzieję że mnie jeszcze Pamiętacie :biggrin2: Postanowiłam zawitać u was na dobre stęskniłam się za wami i teraz mogę tu częściej bywać rzecz jasna nie nadrobię was nie jestem w stanie w ,końcu tyle mnie nie było . Postaram się wam opowiedzieć w skrócie co się u mnie , wydarzyło ,w tym czasie u mnie i po porodzie :biggrin2:
Więc zacznę od tego że pierwsze 3 miesiące z Pati były jawnym koszmarem dla mnie dni rozpoczynały się płaczem oraz jej nie spaniem po 7-6 godzin w dzień jak już zasypiała to na max pół godziny usypianie na siłę nic nie dawało , wręcz przeciwnie było jeszcze gorzej . Później pojawiły się kolki częste wstawanie i nie spanie do prowadziło mnie do załamań nie potrafiłam sobie z nią poradzić płakałam razem z nią . W nocy potrafiła nawet przez 3 godziny nie spać jawny koszmar .
Im jest starsza tym się uspokoiła trochę ,, po raz kolejny życie dało nam wszystkim w kość gdy zmarła mi teściowa . Kłótnie z P . powodowały u mnie nie chęć do wszystkiego miałam gdzieś czy odejdzie czy zostanie było mi wszystko jedno . Wydawało mi się że nie radze sobie ze wszystkim wyobrażałam sobie wszystko inaczej i wtedy sama siebie pewnie zawiodłam Teraz jest lepiej bo tak już nie płaczę noce przesypia w miarę raz lepiej raz gorzej ale mam czas by odpocząć i coś porobić w domu .
Wiki poszła do II klasy więc mamy więcej nauki i wszystkiego jutro ma pierwszy basen czego się obawiam bardzo i nie widzę tego
Ostatnie wydarzenia to chrzest Pati no tu okazało się że był problem z chrzestną ale opowiem wam przy okazji przygotowań wiele było i przedewszystkim pracy ale impreza się udała co mnie cieszy .Aaaa i obym zapomniała nasze wspólne wakacje okazały sie kolejnym koszmarem gdybym wiedziała że tak będzie nie pojechałabym za żadne skarby wróciłam, bardziej zmęczona i zrezygnowana . Gdzie odpoczęłam to u P na wsi tam przynajmniej śpi Pati a Wiki szaleje więc ,mam tam czas dla siebie .
Z P róznie u nas bywa raz jest dobrze a za drugim razem się oddalamy i tak w kółko twierdzę że przejściowe . Pokaże wam parę fotek a na razie chyba to wszystko DSC04223.jpgDSC04321.jpgZobacz załącznik 647271DSC04293.jpg DSC04171.jpg
Paulina ślicznie wyglądałaś na ślubie i taka suknia marzenie:) co u Ciebie ?
Renata a ty jak tam co słychać ?

Załączniki

• DSC04223.jpg
    DSC04223.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC04321.jpg
    DSC04321.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC04293.jpg
    DSC04293.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC04171.jpg
    DSC04171.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 40
Hej
Paulina powodzenia :)
Happy no to okazja za taka cene :-)
sandra witaj z powrotem, sliczna niunia :-)

My w tym roku w marcu kupilismy opla astre '98 w combi :-) auto poreczne i super sie nim jezdzi na trasie malo pali choc to benzyna, no i zapakowac mozna go :-D
A za jakis czas (wiadomo auto kupuje sie na jakies4-5lat :-D ) chcielibysmy kupic jakiegos suva :tak: :-)
U nas pogoda dzis ladna :-) ale jesien juz jest, to czuc juz w powietrzu i wiaterek chlodny :tak:

SANDRA dzieki :) powiem nieskromnie ze tez czulam sie pieknie hahaha. Patrycja sliczna i wyglada na starsza ;) pierwsze miesiace po porodzie sa najgorszym czasem wsrod partnerow. My z A. sie prawie rozstalismy... a tak to u nas nadal siedziny w Sztokholmie, szukamy mieszkania i nie wybieramy sie na stale do Pl ;) Nika rosnie, za 9 dni 2 lata, planujemy w blizszej przyszlosci drugiego dzieciaczka.
LIZA z suv-ow marzy mi sie Kia Sportage, ta najnowsza... ale odlegle czasy bo na blockecie chodzi po 70-100tys pln :eek:

Sandra współczuje Ci tych pierwszych miesiecy, naszczescie moja Julka była grzeczna, noce przesypiala juz jak miala nie cale 2 msc, nigdy kolki... No i Patrycja slicznie wygladala na chrzcie ;)

Moim marzeniem jest honda civic ♥ muszę to auto kiedyś mieć :D

Sandra ile ma Twoja malutka? moja do dziś budzi się w nocy jak noworodek :-(

reklama
MACIEJKA oj ja tez kiedys za nia szalalam hahaha :p ale teraz to marzy mi sie mercedes cla dla mnie ;) ale to takie marzenie do nie spelnienia haha.. passat A. mi wynagrodzi 1/4 tego auta ;d ja sie pocieszam golfem hahaha

Do góry