reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

Ja już pospałam a mały jeszcze śpi:) Jak D. wróci z pracy to jedziemy do domu:) Obydwoje katar mamy i kaszlemy i w dodatku chrypkę mam;/ a P. na szczęście nic, a jutro jeszcze te gazetki, na szcęście ciepło ma być:) No i w piątek dostanę kaskę już, D. mówi że jak lipa będzie to mam zrezygnować, zobaczymy:)

happymum, milena dużo zdrówka dla dzieciaczków
paulina szkoda że z mieszkaniem nie wypaliło;/;/
katka oby dobre samopoczucie dopisywało przez całą ciążę:)

Miłego dnia:)

reklama
Katka a pracę masz stojąca, siedząca czy chodzącą?
Paulina znajdziecie inne;)
Madzialena kciuki za wypłatę :D

My dziś do lekarza z małą. Plamy znów wychodzą :/

MACIEJKA szukamy od... kwietnia. Przedtem z troche mniejsza intensywnoscia a tak od 2msc na pelnych obrotach.. oby plamy zeszly. A podalas wkoncu to mleko czy nie od tego?
KATKA ja sie boje ciazy blizniaczej :confused: chyba by mnie w bialyn fartuchu z donu wyprowadzali.. blizniaki+huragan Nikola :banghead::banghead::banghead::banghead:

Jak ja uwielbiam blizniaki :) jeszcze dwie identyczne dziewczynki mm :* no ale to wlasnie bardIej na obrazku :) choc jakby trzeba bylo, a mam rodzenstwo blizniakow wiec kto wie :)
KATKA Gratuluje , spokojnej ciazy :)
PAULINA mnie by Sz udusil za swoje auto :) a ja sama nie mam potrzeby miec bo wszedzie blisko, to prawko to tak zeby on w sobote juz po nas po pracy nie jezdzil tylko zebysmy same dotarly bo bez sensu dwa razy jezdzic :)

A ja dzis u gin bylam , badania mam porobic. I mysle o przerwie w tabsach :)

MILENA o przerwie w tabsach z tego powodu co mysle? :p bo ja od miesiaca juz nie biore ;-).. daleko od siebie mieszkacie? Mi tez sie blizniaczki podobaja, jeszcze tam samo ubrane... u mnie w rodzinie bardzo duzo blizniat jest i u A. tak samo wiec my tez mamy potencjalne "zagrozenie" ;)

Paulina-u mnie w rodzinie bliźniaki są 3 razy a u S. Rax wiec tez możemy mieć:/
Milena-czyżby szykuje się rodzeństwo dla Natalki?
Dennis dostał wezwanie na badania z astmą związane.
Dziś dostałam informacje ze kwalifikuje się do szczepienia przeciwko grypie. Ale chyba szczepić go nie będę.
Poza tym czekam na @ bo dzisiaj powinna być. Do tego nie bolą mnie (.)(.) Ani brzuch i myślę że sie spóźni bo ostatnio u mnie jakieś rozregulowane wszystko

Hej dziewczyny jest ta godzina a ja mam posprzątany cały dom :-):-) Aż sama nie wieże w to , teraz jem pyszne ciacho oraz kawusia i cieszę się tym stanem a przedewszystkim ciszą .
Bliźniakii nie ma mowy jedynie co to bym w wariatkowie wylądowała i w kaftanie :-D:-D A jak miały by być tak jak Pati , to nie wiem, co bym zrobiła ale najprędzej to oszalała i osiwiała . Jak szłam na badanie usg pierwszy raz to pierwsze moje pytanie czy jest jedno :-D:-D
lekarz spojrzał na mnie jak na wariatkę .

SANDRA buhahaha ja jak szlam na genetyczne to zadalam pytanie czy drugie sie gdzies nie ukrylo haha

W przyszlym roku na wakacje przyjezdza do nas moja przyjaciolka z cora ;) ale sie ciesze!! Miedzy mlodymi jest rok i trzy miesiace roznicy tyle samo miedzy nami. Urodzilysny tak samo 3msc po 16 uro, tyle ze ona rok wczesniej. Tyle ze ona samotna matka, cora to nawet jej nazwisko nosi :(

reklama
Ee dziewczyny, podwójne szczęście to przecież :D w ten sposób trzeba myśleć :D

Paulina mojej siostry córka też będzie mieć jej nazwisko a przy porodzie będę ja - matka chrzestna :-)
Facet do szczęścia nie jest potrzebny to tylko dodatek :p

Do góry