reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

Ja już pospałam a mały jeszcze śpi:) Jak D. wróci z pracy to jedziemy do domu:) Obydwoje katar mamy i kaszlemy i w dodatku chrypkę mam;/ a P. na szczęście nic, a jutro jeszcze te gazetki, na szcęście ciepło ma być:) No i w piątek dostanę kaskę już, D. mówi że jak lipa będzie to mam zrezygnować, zobaczymy:)

happymum, milena dużo zdrówka dla dzieciaczków
paulina szkoda że z mieszkaniem nie wypaliło;/;/
katka oby dobre samopoczucie dopisywało przez całą ciążę:)

Miłego dnia:)

reklama
Katka a pracę masz stojąca, siedząca czy chodzącą?
Paulina znajdziecie inne;)
Madzialena kciuki za wypłatę :D

My dziś do lekarza z małą. Plamy znów wychodzą :/

MACIEJKA szukamy od... kwietnia. Przedtem z troche mniejsza intensywnoscia a tak od 2msc na pelnych obrotach.. oby plamy zeszly. A podalas wkoncu to mleko czy nie od tego?
KATKA ja sie boje ciazy blizniaczej :confused: chyba by mnie w bialyn fartuchu z donu wyprowadzali.. blizniaki+huragan Nikola :banghead::banghead::banghead::banghead:

Jak ja uwielbiam blizniaki :) jeszcze dwie identyczne dziewczynki mm :* no ale to wlasnie bardIej na obrazku :) choc jakby trzeba bylo, a mam rodzenstwo blizniakow wiec kto wie :)
KATKA Gratuluje , spokojnej ciazy :)
PAULINA mnie by Sz udusil za swoje auto :) a ja sama nie mam potrzeby miec bo wszedzie blisko, to prawko to tak zeby on w sobote juz po nas po pracy nie jezdzil tylko zebysmy same dotarly bo bez sensu dwa razy jezdzic :)

A ja dzis u gin bylam , badania mam porobic. I mysle o przerwie w tabsach :)

MILENA o przerwie w tabsach z tego powodu co mysle? :p bo ja od miesiaca juz nie biore ;-).. daleko od siebie mieszkacie? Mi tez sie blizniaczki podobaja, jeszcze tam samo ubrane... u mnie w rodzinie bardzo duzo blizniat jest i u A. tak samo wiec my tez mamy potencjalne "zagrozenie" ;)

Paulina-u mnie w rodzinie bliźniaki są 3 razy a u S. Rax wiec tez możemy mieć:/
Milena-czyżby szykuje się rodzeństwo dla Natalki?
Dennis dostał wezwanie na badania z astmą związane.
Dziś dostałam informacje ze kwalifikuje się do szczepienia przeciwko grypie. Ale chyba szczepić go nie będę.
Poza tym czekam na @ bo dzisiaj powinna być. Do tego nie bolą mnie (.)(.) Ani brzuch i myślę że sie spóźni bo ostatnio u mnie jakieś rozregulowane wszystko

Hej dziewczyny jest ta godzina a ja mam posprzątany cały dom :-):-) Aż sama nie wieże w to , teraz jem pyszne ciacho oraz kawusia i cieszę się tym stanem a przedewszystkim ciszą .
Bliźniakii nie ma mowy jedynie co to bym w wariatkowie wylądowała i w kaftanie :-D:-D A jak miały by być tak jak Pati , to nie wiem, co bym zrobiła ale najprędzej to oszalała i osiwiała . Jak szłam na badanie usg pierwszy raz to pierwsze moje pytanie czy jest jedno :-D:-D
lekarz spojrzał na mnie jak na wariatkę .

SANDRA buhahaha ja jak szlam na genetyczne to zadalam pytanie czy drugie sie gdzies nie ukrylo haha

W przyszlym roku na wakacje przyjezdza do nas moja przyjaciolka z cora ;) ale sie ciesze!! Miedzy mlodymi jest rok i trzy miesiace roznicy tyle samo miedzy nami. Urodzilysny tak samo 3msc po 16 uro, tyle ze ona rok wczesniej. Tyle ze ona samotna matka, cora to nawet jej nazwisko nosi :(

reklama
Ee dziewczyny, podwójne szczęście to przecież :D w ten sposób trzeba myśleć :D

Paulina mojej siostry córka też będzie mieć jej nazwisko a przy porodzie będę ja - matka chrzestna :-)
Facet do szczęścia nie jest potrzebny to tylko dodatek :p

Do góry