reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Maciejka -współczuję:/ Dennis zawsze dosyć długo spal. Jak był mały to budził sie o 6na kaszke.dostawal butle i szedł dalej spać do 9
Maciejkaa
Fanka BB :)
Happy u nas niemożliwe jest spanie tak długo bo i tak po 6 do szkoły wstajemy wszyscy. A że oni zawsze wszcześnie wstają to często jest pobudka przed budzikiem co za tym idzie, także w weekendy. Głowa zaprogramowana chyba
A Ty fajnie masz w takim razie
A Ty fajnie masz w takim razie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Maciejka ja kiedyś też wstawalam wcześniej bo na 9 odprowadzalam siostrzenca S. Do szkoły ale małego bydzilam dopiero 15minut przed wyjściem. Szybkie ubieranie i w drogę.
Dennisowi rzadko zdarza się wstać przed 8. A spać chodzi zawsze o 20-stej wiec spi długo i mam nadzieje że tak będzie juz zawsze
Dennisowi rzadko zdarza się wstać przed 8. A spać chodzi zawsze o 20-stej wiec spi długo i mam nadzieje że tak będzie juz zawsze
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Maciejka-starszego budzilam godzinę przed wyjściem. Że 15 minut to chodziło mi ze Dennisa budzilam (miał między 2tyga15miesiecy) i tym sposobem nie przyzwyczaił sie do wczesnego wstawania. A jak starszego miałam w weekend i wstał mi o 6 to mu kazalam wracać do łóżka i się pobawić albo bajki włączyć. No chyba że był głodny to wtedy wstawalam
Mi to spi max 7 , a jaks siostra na rano do pracy to na nogach wszyscy od 6 choc ostatnio z Sz spala do 8 a ja nie wiedzialam gdzie sie podziac
23 may bedzie czas to wpadne w ktorys weekend
Natalia tez sama sie bawi, co prawda wiecej autkami niz lalkami ale potrafi , i pewnie tak jak u wiekszosci z was wszystkie zabawki w koszach ma swoje ulubione auta, wozek widlowy, i lalka Jaś
My kataar, i goraczka . co prawda 37.3 ale ona juz nie do zycia ..
23 may bedzie czas to wpadne w ktorys weekend
Natalia tez sama sie bawi, co prawda wiecej autkami niz lalkami ale potrafi , i pewnie tak jak u wiekszosci z was wszystkie zabawki w koszach ma swoje ulubione auta, wozek widlowy, i lalka Jaś
My kataar, i goraczka . co prawda 37.3 ale ona juz nie do zycia ..
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Milena-zdrówka dla małej! Dennis tez ma wózek widłowy
madzialena647
Fanka BB :)
milena dużo zdrówka dla
happymum ja mam właśnie nagrany filmik jak P buduje wieżę z klocków i nazywa kolory i tak w sumie nauczył się nazw kolorów:-)
Co do spania to mój łobuz od zawsze był śpiochem, chodzi spać 21 i śpi do 9-10 Jak był mały to budził się ok 6 rano na cyca, zasypiał i spał do 9 Tylko szkoda że w dzień już nie śpi ale co za tym idzie wieczorem szybciej chodzi spać a jak nie chce jeszcze spac to ogląda bajki nie że lata po domu i ppozniej bez problemu przenosi się do łóżka, 5 min i juz śpi
My już po 2godzinnym spacerku, w slońcu ciepło Pozniej może do teściów jedziemy bo wczoraj nam się nie chciało
happymum ja mam właśnie nagrany filmik jak P buduje wieżę z klocków i nazywa kolory i tak w sumie nauczył się nazw kolorów:-)
Co do spania to mój łobuz od zawsze był śpiochem, chodzi spać 21 i śpi do 9-10 Jak był mały to budził się ok 6 rano na cyca, zasypiał i spał do 9 Tylko szkoda że w dzień już nie śpi ale co za tym idzie wieczorem szybciej chodzi spać a jak nie chce jeszcze spac to ogląda bajki nie że lata po domu i ppozniej bez problemu przenosi się do łóżka, 5 min i juz śpi
My już po 2godzinnym spacerku, w slońcu ciepło Pozniej może do teściów jedziemy bo wczoraj nam się nie chciało
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Magdalena-maly też już nie śpi w dzień. Wieczorem zasypia jak mu czytam no czasem się zdążą ze nie zasnie a ja skończę czytać to po prostu wychodzę a on idzie spać. U nss dziś pada. Ale siostrezeniec S. Przyjechał i Dennis ma sie z kim bawić