reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Happy u nas niemożliwe jest spanie tak długo bo i tak po 6 do szkoły wstajemy wszyscy. A że oni zawsze wszcześnie wstają to często jest pobudka przed budzikiem co za tym idzie, także w weekendy. Głowa zaprogramowana chyba ;)
A Ty fajnie masz w takim razie :)

Maciejka ja kiedyś też wstawalam wcześniej bo na 9 odprowadzalam siostrzenca S. Do szkoły ale małego bydzilam dopiero 15minut przed wyjściem. Szybkie ubieranie i w drogę:).
Dennisowi rzadko zdarza się wstać przed 8. A spać chodzi zawsze o 20-stej wiec spi długo i mam nadzieje że tak będzie juz zawsze

Maciejka-starszego budzilam godzinę przed wyjściem. Że 15 minut to chodziło mi ze Dennisa budzilam (miał między 2tyga15miesiecy) i tym sposobem nie przyzwyczaił sie do wczesnego wstawania. A jak starszego miałam w weekend i wstał mi o 6 to mu kazalam wracać do łóżka i się pobawić albo bajki włączyć. No chyba że był głodny to wtedy wstawalam

Mi to spi max 7 , a jaks siostra na rano do pracy to na nogach wszyscy od 6 ;) choc ostatnio z Sz spala do 8 a ja nie wiedzialam gdzie sie podziac :)

23 may bedzie czas to wpadne w ktorys weekend :)

Natalia tez sama sie bawi, co prawda wiecej autkami niz lalkami ale potrafi , i pewnie tak jak u wiekszosci z was wszystkie zabawki w koszach ma swoje ulubione :) auta, wozek widlowy, i lalka Jaś :)

My kataar, i goraczka . co prawda 37.3 ale ona juz nie do zycia ..

milena dużo zdrówka dla
happymum ja mam właśnie nagrany filmik jak P buduje wieżę z klocków i nazywa kolory i tak w sumie nauczył się nazw kolorów:-)

Co do spania to mój łobuz od zawsze był śpiochem, chodzi spać 21 i śpi do 9-10:) Jak był mały to budził się ok 6 rano na cyca, zasypiał i spał do 9:) Tylko szkoda że w dzień już nie śpi ale co za tym idzie wieczorem szybciej chodzi spać a jak nie chce jeszcze spac to ogląda bajki nie że lata po domu i ppozniej bez problemu przenosi się do łóżka, 5 min i juz śpi:)

My już po 2godzinnym spacerku, w slońcu ciepło:) Pozniej może do teściów jedziemy bo wczoraj nam się nie chciało:)

reklama
Magdalena-maly też już nie śpi w dzień. Wieczorem zasypia jak mu czytam no czasem się zdążą ze nie zasnie a ja skończę czytać to po prostu wychodzę a on idzie spać. U nss dziś pada. Ale siostrezeniec S. Przyjechał i Dennis ma sie z kim bawić

Do góry