reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Olcia, Paulina-ja właśnie tym kierowałam się jak oglądałam domy. No i w efekcie mały ma pokój niecałe 16m2 co prawda nadal Cześć zabawek jrst schowana bo się nie mieszczą ale on ma ich wyjątkowo dużo:/
G
guest-1673535084
Gość
OLCIA a moja klocki ma w tylku najfajniejsze to sa zabawki innych dzieci, nie wazne ze w domu ma sie praktycznie takie same
Ogladalismy mieszkanie. W zyciu tam 40m2 nie ma. Duzo ludzi innych ogladalo, my jestesny zdecydowani ze bierzemy ale to ten gosc "wybiera" kto mu sie najbardziej spodobal. Wiec czekamy do poniedzialku.
Ogladalismy mieszkanie. W zyciu tam 40m2 nie ma. Duzo ludzi innych ogladalo, my jestesny zdecydowani ze bierzemy ale to ten gosc "wybiera" kto mu sie najbardziej spodobal. Wiec czekamy do poniedzialku.
Paulina tym razem musi wam sie udac no cudze najfajniejsze tylko barbie sie boi i rzuca wszedzie i od razu chowa a np Zu bierze do zlobka liska ktorego kiedys kiedys dostala w sadzie i dzieci sie 'bija' o niego ale pierwsza milosc poszla w odstawke bo dzis kupilam jej zyrafe i to juz jest jej druga milosc
Załączniki
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Olcia-problem w tym ze Dennis bawi się większością bo to auta, pociagi i akcesoria do nich. A naprawdę potrafi zbudować piękny tor dla ciuchci i sie bawic obik na parkingi ustawia auta, buduje tunele i wieże z klocków. Dosłownie całe miasta! Jedyne zabawki które leżą to pluszaki (z wyjątkiem miki) i instrumenty. A reszta sie bawi(naprawdę! ) w szafie schowane mam całe zestawy do budowania farm i figurki bo na to jest za mały.
Paulina-wiecej niż 40m2 czy mniej?
Paulina-wiecej niż 40m2 czy mniej?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Olcia-zu jest młodsza jak podrosnie będzie się bawić. Dennis dopiero wstał to je też przyszedł mnie obudzić a teraz bawi się w pokoju pociągiem na drewnianych torach ostatnio jego ulubiona zabawka
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
Ja juz pospałam a a mały lobuz jeszcze spi!:-) Chyba rekord w saniu dzisiaj zamierza pobić
paulina oby tym razem udało się z mieszkaniem! trzymam kciuki A co do relacji z mama to musisz wyznaczyć pewne granice, co Ci sie podoba a co nie:/ I oby wasze relację się oprawiły
olcia mnie dopiero czekają takie zakupy:/
happymum to fajnie że Dennis tak ladnie potrafi się bawić i czyms zająć Mój P. nadal najbardziej lubi jak ja usiądę i się z nim bawię ale bywa że sam się bawi, najbardziej lubi budowac wieże, domki z kolcków i tak jak Twój kolejką, sam potrafi zbudowac tory, mosty i duzo a ja mam trochę spokoju Ostatnio lubi bawic się traktorem i przyczepkami co mu D. zrobił z klocków lego, wozi nimi kasztany także gdzie nie spojrze to kasztany sa a moja mama tylko chodzi i się śmieje bo sama mu ostatnio jeszcze więcej nazbierała:-)
Ja juz pospałam a a mały lobuz jeszcze spi!:-) Chyba rekord w saniu dzisiaj zamierza pobić
paulina oby tym razem udało się z mieszkaniem! trzymam kciuki A co do relacji z mama to musisz wyznaczyć pewne granice, co Ci sie podoba a co nie:/ I oby wasze relację się oprawiły
olcia mnie dopiero czekają takie zakupy:/
happymum to fajnie że Dennis tak ladnie potrafi się bawić i czyms zająć Mój P. nadal najbardziej lubi jak ja usiądę i się z nim bawię ale bywa że sam się bawi, najbardziej lubi budowac wieże, domki z kolcków i tak jak Twój kolejką, sam potrafi zbudowac tory, mosty i duzo a ja mam trochę spokoju Ostatnio lubi bawic się traktorem i przyczepkami co mu D. zrobił z klocków lego, wozi nimi kasztany także gdzie nie spojrze to kasztany sa a moja mama tylko chodzi i się śmieje bo sama mu ostatnio jeszcze więcej nazbierała:-)
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Madzialena-szczerze mówiąc Dennis też lubi jak jestem z nim w pokoju nie musze się z nim bawić, ,wystarczy ze jestem i może się chwalić co zrobił jak mi się uda to zrobię zdjęcie albo filmik nagram jak się bawi
Zaczynam dziś 30dniowe wyzwanie na pośladki wiec zyczcie Powodzenia!
Zaczynam dziś 30dniowe wyzwanie na pośladki wiec zyczcie Powodzenia!