reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MACIEJKA ze jestem zla zona? Bo nie ugotowalam obiadu? Tak prosto mi mowi. Ale ja mam to w czterech literach dlatego jej odpowiedzialam ze jestem ch.jowa i dobrze mi z tym. Bo to nie jest jej sprawa czy ja gotuje, A. nie ma z tym problemu ze czasami obiadu nie ma.
MILENA my tez juz w taki etap wchodzilismy ze mloda wiedziala ze jak tata zakaze to nie ma zmiluj sie. Ale wszystko poszlo w piz.du

Dzis dzieki mojej mamusi moje dziecko wchodzi na stoly ;) i sobie po nich skacze. Oczywiacie musiala ja posadzic na stole i pokazac. Juz ostatnio mialysmy taki etap, tez po wizycie w Polsce ale po paru zakazach na stoly wchodzic przestala ale znow sie zaczyna... Nie wiem czy ona to robi specjalnie zebysmy sie wkurzali ale to fajne nie jest. A jak ona chce wojny to bedzie ja miec.

Edit
Ja mialam ogolnie dobry kontakt z mama. Nawet bardzo dobry. Ale od jakiegos czasu tragizm. To tesciowa jest mi blizsza od mamy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej :)

Zdrowka dla chorowitych meziw :))
Paulina to co sie stalo ze tak sie zmieniło? Ja od kad Zu poszla do zlobka ani razu nie ugotowalam obiadu tylko w niedziele robie jako taki

Dzis sie zawzielam i poszlam obkupic Zu na jesien-zime i mam z glowy jak kupywalysmy buty to taka dumna byla pozniej zalozyla pudelko na ramie i jak z torebka szla :D tylko w smyku odwalila cyrk ale powiedzialam ze mi sie to nie podoba i ze ide stad schowalam sie i spokoj i tylko Ola Ola dzie (gdzie) nie mowi do mnie mama :| wyszlam i pytam co zrobila powiedziala nie nie (zle) i usiadla do wozka i bylo ok ;D

Wiecie co pierwszy raz kupilam sobie ciuchy kosmetyki itp bez wyrzuty a bo dziecko wazbiejsze dziwne hehe ale stwierdzilam dziecko odwalone a ja mam wygladac jak wsiur nie i mam taki super humor mimo ze przed @ w sephorze babeczka mi naladowala probek jak nigdy i perfumow cieni serum itp ;D

OLCIA nie wiem ale ja z nia zyc nie potrafie. Poprostu poczulam jak to jest zyc samemu, po swojemu a nie ze ktos mi mowi ze ja jestem zla bo nie ugotowalam obiadu a mezus do pracy chodzi.. cholera, mialam ochote na fast fooda to pojechalam z mloda na mc zestaw i happy meal i sobie kupilam, on tez zjadl na miescie i jakos nie mial problemu z tym ze mu nie ugotowalam. I nikt nie bedzie mi mowil jak mam dziecko wychowywac, co mu pozwolic a czego nie. W tylku mam.

Paulina nie no rozumiem Cie mlodzi powinni zyc jak chca i uczyc sie na swoich bledach bez osob trzecich nasi todzice tez mieli taka mozliwosc i niech nam dadza zyc jak nam sie chce i podejmowac swoje wlasne decyzje nie wazne czy dobre czy tez nie ;) spokojnie glowa do gory cycki do przodu i mozna isc dalej :D

OLCIA wlasnie! A z tego co pamietam wy z Zu mieszkacie sobie same :d babcia na chwile jest ok, ale na codzien to porazka kompletna.

No ja na 20 umowiona, jade sama z szefowa bo A. na nocce. Mielismy jechac na 15 i A. sie urwal ale niestety temu gosciowi cos wypadlo. Mam nadzieje ze w najblizszym czasie zmienimy lokalizacje z Tumby na Huddinge ;-) za droga bedziemy mieli szpital, ten w ktorym juz dobrze Nikole znaja haha

Paulina tak same i czasami jak cos walnie mam ochote wyjsc :D to zeby z tym mieszkankiem wyszlo mi kazdy mowi ale male ja bym nie mogla ale ciasne ale wlasne jak Zu bedzie miala ok 3 lat to wezme 2 pokojowe i po problemie

OLCIA ja jade ogladac teraz 40m2, jeden duzy pokoj, kuchnia, lazienka. Chcielismy salon+pokoj ale albo sie ludzie nie oddzywaja bo dziecko albo nie na nasze finanse. O mieszkanie z gminy bedziemy sie starac odrazu salon+3 sypialnie, bo raz ze takie mieszkanie jest w cenie tego co mamy zamiar wynajmowac, a po drugie z gminy ciezko dostac mieszkanie a co dopiero zmienic. A wy macie kawalerke? Czy salon+pokoj?

reklama
OLCIA fakt my idziemy ogladac bardzo duza kawalerke. Wsumie to ten pokoj jest duzy, ale to dobrze bo mloda bedzie miala miejsce na zabawki i te wszystkie duperele co mamy :p

Do góry