reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej...

Magda moj pan mąz tej jakby inwalida. maszyna jakas wczoraj mu reke przygniotla. spuchnieta jest, ale Ł twierdzi ze do pracy idzie. Duren.. ale nie mnie boli. jak przestanie nią ruszac to pojedzie na pogotowie.

niewiem co dziś an obiad zrobić. Moze placki ziemniaczane.. ale mi sie obierac nie chce ziemniaków. gotowac tez mi sie nie chce. ale jesc juz tak :)

Hejka
My pospalismy do 10:) Na obiad krokiety które wczoraj robiłyśmy i barszcz także nie trzeba obiadu robić, ale za to sprzątanie czeka;/ Wieczorem chyba jedziemy do teściów na weekend, ale to jak D. wróci szybciej z pracy

magda, renata zdrówka dla Waszych mężów:-)

Dzień dobry.
ja już mam posprzątane, wyprane, obiad przygotowany i piję kawę bo mała śpi :)
Zaraz po Młodego do szkoły.

Biedni Wasi mężowie :( ja się bardzo boję tych wszystkich wypadków przy pracy :-(

Hej

MAGDA RENATA zdrowia dla mezow :)

Od wczoraj mam matke w domu. Trace nerwy. Zaraz ubieram mloda i spadamy do centrum. Jestem zla zona bo nie gotuje dzis obiadu. Jestem chu.owa pania domu i dobrze mi z tym! Na 15 jedziemy ogladac 40m2 miasto obok, z szefowa. Mam nadzieje ze sie uda bo okurw.eje tutaj dluzej...

Czesc wam
Dzieciaki spia, to mam chwile :)
Moja tez buntownik , wszystko co chce to na JUZ ;) ale walczymy, Sz jest stanowczy wiec jak powie raz " lizaka nie ma bo jadlas juz dzis " to z fochem odpuszcza ;)
Natalia katar zalapla , leci jej jak .... ;/
A ja umieram bo @ ma byc na dniach.
Bylismy wczoraj w rudzie Śl zakupilismy auto i w sumie to nic wiecej nowego u nas :)

Zna sie ktoras z was moze na wnioskach ( pozbawienia praw rodzicielskich ) ???

reklama
paulina, oby wam wypalilo z tym mieszkaniem ;)
Milena bedziesz ograniczac P. prawa? auto masz, to kiedy wpadasz do mnie ;>

zimno.zimno.zimno zimnica u nas! masakra ...

Do góry