reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda czasami mam wrazenie zw moja wchodzi w ten bunt ale czy nie za wczesnie? Tak samo sie zachowuje w sklepach ostatnio rzucala sie w sklepie bo spinek jej nie kupilam musialam za reke wyciagac ze sklepu albo w domu jak chce cos z blatu noe dam jej to np z rana wziela zrucila cala posciel mi z lozka z takimi nerwami ze szok i zaczela z placzem sie rzucac na podloge

reklama
Olcia- moja tez sie rzuca na ziemie i wali glowa w podloge, a jeski ja nie reaguje to wstaje i wali czolem albo w podloge albo w stol albo w zabawke i bardziej ryczy.. Moj wczoraj jak ona jazde w sklepie ze dawaj idzieny bo ludzie sie gapia.. Ja mowie ze mam w d***e ludzi i niech sie gapia jak ryczacego dzieciaka nie widzieli. Jak tak powiedzialam pare osob sie odwrocilo w kolejce tzn ze byli Polakami :D ale mam to w nosie.. Sama nieraz widzialam takie akcje i dzieci takie sa i co zrobic..

Olcia-fajnie ze kogoś poznalas! Dużo szczęścia życzę.
Magda-tak ogródek z przodu. Pół roku rowerek stał na ogródku a teraz ukradli:/ przed sklepem tez zostawialam i nikt nie zabrał. Gdyby to był Drogi rower to może bym zrozumiała ale używany kosztuje ok £10.
Magda, olcia-to pewnie bunt dwulatka.
Dennis nie chce jeść od kilku :/

HAPPY no wlasnie, wystawia na ebay i beda miec 10£ do przodu :p
OLCIA dzieki ;) to tylko zdjecia od gosci, bo od fotografa jeszcze nie mamy.
MAGDA zazwyczaj polaczki sie tak tylko gapia. Na nas tez sie kiedys tak patrzyli jak mloda urzadzala scene tylko ze w mcdonaldsie a ja z tego wkur*ienia mowie do A. co za ku*wa buraki sie gapia.. i wszyscy odwrot glowy haha

A. wrocil przed 5 a o 10 juz go znowu nie bylo :/ masakra.. moj tata sie smieje ze jak przelew przyjdzie to na konto sie nie zmiesci, no ale kurde jakim kosztem. A. ledwo patrzacy na oczy.. dobrze ze juz czwartek

Happy- a widzisz tacy ludzie wlasnie sa.. uzywane za grosze mozna kupic ale po co jak mozna za darmo miec.. A moze to ci Cyganie co sie wprowadzili?? Moja z jedzeniem to znowu zalezy jaki paniusia ma humorek, bo raz tak ma ze ciagle cos muzi przegryzac a raz ze zje sniadanie, obiadu juz nie ani nic innego, lub lyzeczke jogurtu i dopiero mleko na noc..
Ale codzinnie duzo na sniadanie je. Np dzis tosta i do tego butla kakao, lub jajecznica z dwoch jajek lub kaszka i koniecznie kakao musi byc ;) po sniadaniu sie kladzi ei lezakuje.

Ja juz ciacho zrobilam. Zaraz szykuje sie do miasta bo robie spaghetti ale zapomnialam mielonego kupic i jakies owoce trzeba.;)

Magda-możliwe że ci Cyganie. Mój mały od kilku dni tylko śniadanie (płatki) później w przedszkolu. Zawsze jadł jeszcze o 12 przed wyjściem do przedszkola a teraz nie ale ja się przejmować nie będę. Zglodnieje to przyjdzie :)
Ja wczoraj zebre upiekłam

Heja..

U nas dziś znowu cieplo. chociaz w nocy chyba przymrozek byl, bo samochod trza bylo skrobac.

dziewczyny.. zachylic komus roweryk to jeszcze nic.. u ns potrafią w szkole uzywane trampki ukrasc. i to tym najmlodszym.. czaicie?? Takie znoszone, czesto podarte :)

Bylam dziś w szkole. u F wychowawczyni. kolega z klasy F tak go uderzyl w twarz ze mu ząb sie rusza. Ze ulubieniec pani eFa uderzyl. No cisnienie mi skoczylo bo ten chlopak od zawsze to kopnie, to szturchnie. to popchnie Filipa. a ze duzy jest to i sily wiecej ma.Ja dla F zabronilam oddawac bo on od razu dusi, lub za wlosy lapie i o podloge głową ( czyjąś ). No ale bez przesady, ze on bronic sie nie bedzie a za to z wybitymi zebami bedzie chodził.

Dziś w ramach fitnes podworkowego rozwalam betonowe slupy :) moze ktoras chętna do pomocy?? super napiecie mozna rozladowac.

a co do buntu... przechodzilam i przechodze. :) moja matka twierdzi ze w przypadku moich dzieci to nie bunt zaden tylko dzieci charakter po mnie odziedziczyli :D
Ludzi tez sie gapili na mnie jak na wyrodną bladz co dziecko maltretuje, a dzieciak darl sie jak opetany bo coś chcial. jak ktos komentowal to z usmiechem na twarzy prosilam zeby spier....ł :) lub slalam pozdrowienia srodkowym palcem :) Obowiązkowo usmiech na twarzy :D

Ostatnia edycja:
a ja znów nie mam kiedy usiąść i poczytać a to wszystko że mam kalekę w domu. Małż miał we wtorek mały wypadek w pracy i do jutra jest na zwolnieniu.A jak on w domu to ja nieogarnięta kompletnie

Młody strasznie wstydliwy się zrobił, przeszkadza mu nawet to, że ktoś na niego patrzy i się chowa za mnie lub tatę... a do niedawna taki odważny był

buziole

Hejka:)

Ja dzisiaj o dziwo nie mam zakwasów a w tamtym tygodniu po rozwożeniu dwa dni łazić nie mogłam:-D Na obiad zrobiłam sos bo mama u lekarza z rana była. Siostra moja co w ciąży jest miała badanie na krzywą cukrową i niestety ma cukrzycę;/

olcia super wieści:) Fajnie że zaczyna Wam się układać:)
asik mój synek to samo zawsze taki odważny a teraz chowa sie za mnie albo za D. jak ktos kogo dawno nie widział przyjedzie, potrzebuje max. godzinę żeby się rozkręcić:)
happymum ja przedwczoraj zebrę robiłam :p Chyba najprostsze ciasto w przygotowanie jakie znam a jakie pyszne:) Co do mieszkania to jak macie szanse to czemu nie, lepiej mieszkac w bezpieczniejszym miejscu szczególnie jak ma się małe dziecko:/ Powodzenia

Miłego dnia:)

reklama
Hejka

kiniorek, milena witajcie znow :-)
Olcia super ze kogos poznalas :-) oby bylo coraz lepiej Wam i sie jakos ulozylo :-)
Renata mi na szczescie nikt nie zwraca uwagi jak najmlodszy wymusza :p tez potrafi wyc, i klasc sie.... -_- czasami ale sie zdarza... jak juz to ktos do niego cos mowi z ejest duzy i ze tak nie powinien robic.... ja przymykam oko na to :p czasem to baranka mozna sobie strzelic :-D

Mikolaj caly ten tydzien w domu, w pn dopiero idzie....
Ja robie zapiekanke na obiad, i po 14 ide po starszaki....
tydzien zlecial masakrycznie szybko, nie nadazam normalnie nic robic.... a dla siebie mam czas w nocy -_- jak spie :-D
A tak to u nas po staremu :-)

Do góry