reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MAGDA ceny samolotow przerazaja ale prom to taki sam koszt jak w reszte roku, 1800kr za dwie osoby z dzieckiem do lat 7 i samochodem, na pln to ok 850zl. Co do kawy to ja nie musze miec slodkiego ale kawa musi byc z mleczkiem albo smietanka, nie ze zwyklym mlekiem ;-) a slodkie uwielbiam!! Milka oreo i toblerone pochlaniam kilogramami ;)
23MAY mi to wyglada ewidentnie na ugryzienie, moze rzeczywiscie sie jakis pajak na Jule uwzial.
MACIEJKA gratuluje ze mala odpuscila cyca ;) plus karmienia mm ze nie trzeba potem oduczac piersi heh

Co do odbicia w lustrze... Nie podobam sie sobie. Piersi rozmiaru C ale jedrnosc nie ta co przed ciaza i mi sie nie podobaja, chociaz od wielu wiekszosci kobiet slysze ze mam ladne piersi jak nosze dekolt glebsze. Push up nie lubie wiec nie podniose tego. A i brzuch.. moze mniejszy jak przed ciaza ale to samo co z piersiami-jedrnosc daje do myslenia. Ja marze o tym zeby poddac sie operacji ujedrniania piersi i zmniejszenia brzucha. Ale A. kategoryczne nie mowi.

Moja też od jakiegoś czasu ma dziwne plamy :( może od płynu do kapania? kurcze nie wiem. Bo mleko już dawno piję i nic jej wcześniej nie było ... chyba do dermatologa pójdziemy.

23may-w takim razie pewnie reakcja alergiczna na mydło/plyn do kąpieli. Polecam odstawić na jakiś czas i myć małą zwykłym mydłem"bialy jeleń" jeśli to alergia powino szybko zejść.
Paulina-ja też marze o operacji ujędrnienia piersi i przy okazji powiększenia. Teraz mam małe C a przed ciąża duże D. Poza tym chuda jestem strasznie:/ a du*a nadal duża. Jedyne co mi się podoba to brzuch. W dodatku teraz mam wciąż problemy ze skórą:( jak widzę swoje odbicie w lustrze to płakać mi się chce

Ostatnia edycja:
poczekam do poniedziałku jak nie zejdzie to lekarz.

Happy ty masz duża dupe?! chyba żartujesz! ;) jak Ty masz duża to ja jestem jakiś słon przy tobie hahahah

23MAY-aktualnie przy wadze 49, 8kg. Mam 95cm w biodrach. Przy normalnej wadze ok55kg. Mam ponad 100cm. Bioder nie mam szerokich al tzn.kaczy kuper. Poza tym z coraz gorzej wygladam na twarzy.

czy ja sie sobie podobam?? tak. juz sie podobam. moja figura to jest daleka od idealu. Biodra mam dosyc wąskie, posladków prawie wcale, nogi dosyc szczuple, biust miseczka B, przed ciązami C-D. jak zdejme stanik to oklapniete takie leza mi na brzuchu. zeby coś bylo w tym staniku to musze dobrze zebrac, biegac strach bo jak wypadną i sie rozwiną to sie potkne, nadepne :)
brzuch tragednia ale na plazy w staniku smigam.. i zadna sie nie odwazy glosno skomentowac :D mam pryszcze na twarzy, przed okresem na dekolcie, celulit, obwislą skore,rozstepy.Ramiona mam dosyc szerokie. tzn.. w porownaniu do bioder. Jak tyje to najpierw w plecach.. cycki pozniej, biodra na daaaaaaleeeekim koncu i wglądam wtedy jak taki nieforemny kloc :)
ale mimo to lubie siebie, zaakceptowalam swoją figure. Moglabym ją zmienic, ale po co?? zeby podobac sie innym?? nie musze :) za szczupla nie moge byc bo wyglądam strasznie. obecnie nie odbiegam w zadną strone od norm, mieszcze sie w ubrania i drzwi :) i nie przygniatam Ł w pozycji ja na gorze :D gdybym zaczela przygniatac.. zmienimy pozycje :D

reklama
Do góry